GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:30:24

Oyun Genel Sohbet Konusu

Başlatan Prisonero, 23 Ocak 2018, 18:10:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

Alıntı yapılan: gtaercan - 18 Haziran 2019, 16:28:40

Son günlerde kafama birşey takılıyor.Takıldığımız yerlerde internetten bakmak oyunu tam bitiremediğimzi anlamına mı geliyor?Ya da kötü birşey mi?Konu açıcaktım ama buraya yazmak daha mantıklı geldi.

Her insan her şeyi yapabilmek zorunda değil. Takıldığın ve yapamadığın bir durumda yardım alman kötü bir şey değil, tam tersine o görevi yapmak için gösterdiğin çabayı ve azmi gösterir. Hile yardımı ile yapmaktan daha iyidir.

_TrusteD_

Witcher 3 Wild Hunt

Tek kelime ile efsane!!! açık dünyası dolu dolu her yerden bir şey çıkıyor ve içinde bir kart oyunu var ki ayrı bir oyun bile yapılabilir onun için 1!!! mükemmel bir oyun herkese tavsiye ederim

DracDonix

Selam arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Zula oynanmalı mı yoksa oynanmamalı mı? İleti olarak belirtirseniz sevinirim  :tr:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sahib

Paran Varsa Oynanır. Paran Yoksa Çok Fazla Vakit Harcaman Gerek Oyuna. Sen Düşün.

DracDonix

Alıntı yapılan: Sahib - 22 Ekim 2019, 14:09:41
Paran Varsa Oynanır. Paran Yoksa Çok Fazla Vakit Harcaman Gerek Oyuna. Sen Düşün.

Çok şükür var Pay to win olduğu belli sadece zaman harcamaya değer mi?

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sweezy

Alıntı yapılan: DracDonix - 22 Ekim 2019, 19:16:08
Alıntı yapılan: Sahib - 22 Ekim 2019, 14:09:41

Çok şükür var Pay to win olduğu belli sadece zaman harcamaya değer mi?
Değmez.

wildclaWZ

Zula oynamayanda ne bilim?

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Utherz

Zula ne ya. Gidin başka oyunlar oynayın. Boş yere zaman kaybı.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

_Lynx

Para tuzağı bir oyun. Asla ve asla önermem.

Ernesto

Merhabalar Dostlarım

Ben Call Of Duty Modern Warfarenin ilk serisini bulamıyorum 2 3 izledim ama 1'i bulamadım 1 varda 2019a ait ben CoD 6 Modern Warfare 1 istiyorum linki varsa atabilir misiniz?

Teşekkür Ederim
Son düzenlenme: 01 Şubat 2022, 16:19:52 lazlow Sebep: Forumda hack, crack, warez, cd-key gibi konular açmak, paylaşmak yasaktır.

Mag

GTAMulti ailesi olarak Euro Truck Simulator 2: Multiplayer üzerinden bir konvoy oluşturalım arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi sadece Orijinal oyunlar multiplayer çalıştırıyor. Elinde orijinal oyunu olan arkadaşlar ile toplanıp bi konvoy oluşturalım. Saat tarih belirleyelim.

Katılmak isteyen aşağıdan bilgi verebilir.
Son düzenlenme: 01 Şubat 2022, 16:10:52 lazlow

Specter

Yüksek bir katılım olursa güzel olur, yılbaşında yaparız.

Saygılarımla Specter...

Utherz

Olursa katılırım, discord: ben berkay#5721

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

miru

Steam kış indirimleri başladı.Kaçırmayın 2-3 şey alın aradan .d

Ranger.

The Witcher 3' başladım tekrardan. En son oynadığımda yarım kalmıştı, şimdi karantina günlerinde en baştan başladım. Ya sen nasıl bir sanat eserisin öyle?