GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vice Roleplay

Başlatan gerçek roleplayer, 22 Ekim 2019, 09:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gerçek roleplayer

Selamlar, dün YouTube'de Vice Roleplay'ın yeni sistem videolarına denk geldim, devamı için bu foruma girdim
SAMP Sunucuları bölümünde konularını bulamadım. Bir tanıtım konuları var mı? Yoksa da neden yok?

not: v1'de oynamıştım gerçekten beklediğim gibi değildi fakat bu dönemki  videolar ve web çalışmaları bir önceki dönemden çok farklı umarım roleplay üzerinde de bir şeyler düşünülmüştür
Son düzenlenme: 22 Ekim 2019, 09:56:51 gerçek roleplayer

classico

Alıntı yapılan: kubi - 22 Ekim 2019, 12:46:56
Alıntı yapılan: classico - 22 Ekim 2019, 12:43:01
benim de ilgimi çekti, beğendim

Alıntı yapılan: kubi - 22 Ekim 2019, 12:08:59
Egosundan kendini bir şey sanan manifesto ve yardakçıları reklam yaptılar bilmiyon mu la? Vice roleplay bir taraflarını yırtsa tutmaz.

discord üye sayısı, youtube izlenme ve beğenilere bakınca tutmaz diyemiyosun

gerçekten neden konuları yok?

Enes Batur kadar mı izleniyor kardeş? Ne büyütüyorsunuz siz bu elemanları böyle sanki tarih yazdılar vice vice ağlar olmuşunuz discord üye sayısında ne var moruk discorddaki herkes oyuna giriyor mu demek oluyor eğer böyle düşünüyorsan allah akıl versin ne diyim

Diğer sunucular ile karşılaştırınca sayıları gayet iyi. Yeni açılma sürecine girmiş bir sunucunun 800 oyuncusu olmadı hiç. Vice diye de ağlamıyorum oynayacak sunucu arıyorum ki piyasada sunucu yok. Yöneticilerin forumda açık açık milletin anasına sövdüğü 19 sunucusunda mı oynamalıyım? Roleplaydan bihaber rina roleplayda mı? Vice ekipteki hiç bir insanı tanımıyorum karakterini bilmiyorum ama senin bu kin olayını da anlamadım.

classico

Alıntı yapılan: kubi - 22 Ekim 2019, 12:52:53
Alıntı yapılan: classico - 22 Ekim 2019, 12:50:11

Egosundan kendini bir şey sanan manifesto ve yardakçıları reklam yaptılar bilmiyon mu la? Vice roleplay bir taraflarını yırtsa tutmaz.

Enes Batur kadar mı izleniyor kardeş? Ne büyütüyorsunuz siz bu elemanları böyle sanki tarih yazdılar vice vice ağlar olmuşunuz discord üye sayısında ne var moruk discorddaki herkes oyuna giriyor mu demek oluyor eğer böyle düşünüyorsan allah akıl versin ne diyim

Diğer sunucular ile karşılaştırınca sayıları gayet iyi. Yeni açılma sürecine girmiş bir sunucunun 800 oyuncusu olmadı hiç. Vice diye de ağlamıyorum oynayacak sunucu arıyorum ki piyasada sunucu yok. Yöneticilerin forumda açık açık milletin anasına sövdüğü 19 sunucusunda mı oynamalıyım? Roleplaydan bihaber rina roleplayda mı? Vice ekipteki hiç bir insanı tanımıyorum karakterini bilmiyorum ama senin bu kin olayını da anlamadım.
19 da çöp kardeş eightborn da çöp oynadım oralarda pişman oldum vice de onlar neyse odur kardeş anlatabiliyor muyum sinirlendiğim nokta şu bu elemanlar kendilerini bir bok sanıp sampın kralları diye geçinen elemanlar yıllardır görüyoruz aç gözünü ego kasıp kasıp ortadan kayboluyorlar tatmin olunca saydığın serverler neyse vicede odur

dediğim gibi adamları tanımıyorum belki de sen haklısındır ama objektif olarak ben böyle gözlemedim

classico

Alıntı yapılan: kubi - 22 Ekim 2019, 12:55:43
Alıntı yapılan: classico - 22 Ekim 2019, 12:53:31

19 da çöp kardeş eightborn da çöp oynadım oralarda pişman oldum vice de onlar neyse odur kardeş anlatabiliyor muyum sinirlendiğim nokta şu bu elemanlar kendilerini bir bok sanıp sampın kralları diye geçinen elemanlar yıllardır görüyoruz aç gözünü ego kasıp kasıp ortadan kayboluyorlar tatmin olunca saydığın serverler neyse vicede odur

dediğim gibi adamları tanımıyorum belki de sen haklısındır ama objektif olarak ben böyle gözlemedim
kardeş profiline baktım yeni kayıt olmuşun sen o sıralar yoktun vice ekibinin birde forumu var rezil bir forum oranın burda reklamını yaptılar yüzsüzce bu forum bakıma alınmak zorunda kalındı bü yüzdende sevmiyorum ben böyle insanlarda reklam görünce kuduruyorum aynı biz serverde oynarken gelip ip atan veletler gibi ne o gelip başka forum reklamı yapmak küstahlar küstah 5 kuruş etmez herifler

youtubede vice videolarını görüp buraya kayıt oldum detayları öğrenmek için ama burda da konuları yokmuş.

kubi

Alıntı yapılan: classico - 22 Ekim 2019, 12:59:13
Alıntı yapılan: kubi - 22 Ekim 2019, 12:55:43
Alıntı yapılan: classico - 22 Ekim 2019, 12:53:31

kardeş profiline baktım yeni kayıt olmuşun sen o sıralar yoktun vice ekibinin birde forumu var rezil bir forum oranın burda reklamını yaptılar yüzsüzce bu forum bakıma alınmak zorunda kalındı bü yüzdende sevmiyorum ben böyle insanlarda reklam görünce kuduruyorum aynı biz serverde oynarken gelip ip atan veletler gibi ne o gelip başka forum reklamı yapmak küstahlar küstah 5 kuruş etmez herifler

youtubede vice videolarını görüp buraya kayıt oldum detayları öğrenmek için ama burda da konuları yokmuş.
kardeş dclerinde varsan sor manifesto reise niye burada soruyonki

kubi

DracDonix

Onu bunu bilmem adamlar yapıyor

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Vengeance

@Celsius kural dışı iletiniz silinmiştir. Sunucunuzu tanıtmak istiyorsanız SA-MP Sunucuları Bölümü'nü kullanabilirsiniz.

kubi

Alıntı yapılan: Vengeance - 22 Ekim 2019, 13:54:40
@Celsius kural dışı iletiniz silinmiştir. Sunucunuzu tanıtmak istiyorsanız SA-MP Sunucuları Bölümü'nü kullanabilirsiniz.
nasıl kullanabilirler hocam adamlar reklam yapıyorlar hala anlamadınızmı

classico

ne bu şiddet ne bu celal demiş mehmet akif ersoy

beğenmiyosan oynama kardeş ne bu savaş sebebiymiş gibi isyanlar

kubi

silmeyin yorumları sayın yetkililer ben doğruları söylüyorum neden inanmıyorsunuz

Zoxy

Hakaret ve kavga içerikli iletiler silinmiştir. Eleştirilerinizi seviyeli bir şekilde açıklayın, aksi takdirde iletileriniz silinecektir. Hakaret edenler için gereken işlemler yapılacak.

Vengeance

Alıntı yapılan: kubi - 22 Ekim 2019, 13:56:33
Alıntı yapılan: Vengeance - 22 Ekim 2019, 13:54:40
Nasıl kullanabilirler hocam? Adamlar reklam yapıyorlar hala anlamadınız mı?

Adabına göre rekabete girmeyen Manifesto ve Allen'in neler yaptıklarının farkındayız. Bizi kendine rakip gören ve uyanık olduğunu düşünen bu kişilerin platformda bilinen yanlışı GtaMulti'ye reklam yapmaları. Bunun yanında geçmişte kanıtlarıyla birlikte logladığımız, etik olmayan birçok hareketleri var. Geçmiş davranışlarının üstüne, bugün sahte hesap kullanarak açtıkları bu konuyu görünce de hem şaşırdık, hem de onların adına bir kez daha utandık. (Allen hesap geçmişi: https://www.upload.ee/image/10628165/24A494D8-6B58-4DEE-B3B5-908219605F13.jpeg)

Bu şahısların yanında, olaylardan haberi olmayan ve yetki vererek dost edindikleri kişilerle bir sorunumuz yok. Hatta bazıları arkadaşımızdır, ara sıra muhabbet ettiğimiz ve geçmişte beraber SA-MP projeleri ürettiğimiz, SA-MP sunucularında rol yaptığımız kişilerdir.

Naçizane tavsiyem, oyuncuların emek vereceği yeri iyi seçmesi; oyuncular için emek harcayan yetkililerin de doğru yerde olup olmadığını sorgulamasıdır.

Son olarak Vice Roleplay Management Ekibi'ne şu hususu belirtmekte fayda var:

Yaptığınız çingenelik ciddiye alabileceğimiz seviyede değil, alnınızın akıyla çalışıp kuralına göre oynarsanız belki sizi rakip olarak görebiliriz. Kara listemizde bile değilsiniz; isterseniz gerçek hesabınızla SA-MP Sunucuları bölümünde projenizi tanıtabilirsiniz.

Sevgiler.

dreamz

bence asıl ve üzücü mesele hiç bir olaydan haberi olmayıp, gaza getirilip öne sürülen ve maşa yerine konan arkadaşların düştüğü durumdur. keşke herkes kendi sözünü mertçe ifade edebilse.

vice roleplay daha öncesinden desteklediğim ve sevdiğim bir proje değildi (map'ın ls'de geçmesi vs vs bir çok neden) ancak artık isteksiz ve zorlama iş yapan insanlarla takılmak yerine önyargısız bir şekilde projeye yaklaşmaya çalıştım ve ekiplerine girdim , ekip arkasında dönen çalışmanının ciddiliğini gördüm ve ön yargısı olan kişilere söylemek istediğim, bu işi heves ve istekle yapan bu sunucuya şans vermeleri ve destek olmaları.

ayrıca koca koca adamların girdiği ciddi tavırlar ve sorun yaptığı meselelerin aslında hiç bir değerinin olmadığını ve bu platformun bir oyun platformu olduğunu hatırlatmak isterim. teşekkürler.
Son düzenlenme: 22 Ekim 2019, 18:27:37 dreamz

eskitoprak

manipesto kim kardeşim vice nedir, low rp. boş adamsınız vesselam  :gtavc:

https://www.youtube.com/watch?v=6ywcf07KQZA
Son düzenlenme: 22 Ekim 2019, 18:26:38 eskitoprak