GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

Öncelikle konuya şöyle bir değinmek istiyorum sunucunuzdaki AP, Kavga olayları veya forum içerisinde Üye Yöneticisi ile kavgayla bir bilgim yok lakin Victim Roleplay yönetim kadrosunda iken oyuncularınızdan biri gelip sunucuda reklam yapmıştı, bunu sizde bildirdim sizde gerekeni yaptınız, yapmadıysanız bu sizin insafiyetinize kalmış birşey açıkca söylemek gerekirse o konuda bana hak verdiniz. Lakin sunucunuz 70-80 gördü bu gerçekten başarılı bir performans taktir ediyorum ama sunucu bu potansiyele gelince birden egoist tavrınız ortaya çıktı oyuncular pek takmam ilgilenmeme konusu başladı nasıl olsa sunucu 80 kişi 3-5 kişi gitse ne olucak yine gelicekler, zihniyetine kapıldınız bu zihniyet sizi uçuruma sürükledi bu üyeleriniz Victim Projesine geldikden sonra yediremeyip kendi discord genel sohbet odasında şöyle bir konu açtınız '' Victim konusuna girip sunucuyu kötüleyin '' bir yazı yazıldı bu davranış bizi çok üzdü sonuçta rekabet olmadığı sürece oyun zevkinin tadına varılmaz, bizim sizinle hiçbir türlü sorunumuz  yoktu ve size bunu discord adresinden Gratex de söylemiştim daha önce.  Herkes kendi ekmeğinin peşinde demiştim. Onu geçiyorum sunucunuz 30-40 gibi bir user sayısına düşünce kaybettiğiniz üyelere discord üzerinden iletişime geçip geri gelin herşeyini vericez, banınızı kaldırıcaz gibisine gelip teklif sundunuz buna tükürdüğünü yalamak denir afedersiniz. Sonucuna katlanmıycağınız şeyler yapmayın, sizin bu davranışlarınızı gören oyuncular sunucunuzdan soğudu şuan ki amacınız aynı kıtleye ulaşmak lakin başarısız olucaksınız oyuncular üzerinde bir iz bıraktınız bu iz nereye giderseniz gidip hep peşinizden gelicek, başarılar dilerim.

Bu fotoğraf üzerine şu itirazlar edilicek, photoshop yapılmış biz öyle birşey demedik inanmayın kanmayın madem tek ben yalan söylüyorum herkes demi yalan söylüyor? diyeceğim cümle Meclis dışı herkes bir kişiye eşşek diyorsa semer vurulma vakti gelmiştir

Son düzenlenme: 30 Eylül 2019, 01:21:48 AlqoliK

Mag

Victim gider adı kalır. Dostlar bizi hatırlasın 😉

Frooz

Bazı sunuculara girip, "Bayram parasıyla harçlık açmayın" lafını söyleyerek direk discord'tan çıkıyor. Alışkanlık haline getirmiş. Kendisi avukat fakat amcasının ofisinde beleşe oturuyor. Bana diyene bak :)

Armada

Alıntı yapılan: Frooz - 30 Eylül 2019, 00:31:55
Bazı sunuculara girip, "Bayram parasıyla harçlık açmayın" lafını söyleyerek direk discord'tan çıkıyor. Alışkanlık haline getirmiş. Kendisi avukat fakat amcasının ofisinde beleşe oturuyor. Bana diyene bak :)

Kral ne yaptın öyle?

lanet223

Alıntı yapılan: Armada - 30 Eylül 2019, 01:47:40
Alıntı yapılan: Frooz - 30 Eylül 2019, 00:31:55

Kral ne yaptın öyle?

NikolaiS

Victim ekibinde iken oyunu ve rekabeti kuralına göre kurmadınız, en azından 25-30 üyenize sahip çıkın.

Diğer arkadaşlar zaten söylenenleri söylüyor, ek bir şeye gerek yok.

Desky

tahaonfroy

Geçen ekibimle bu sunucuya bir şans vermek icin girdim PDLpdwqpdwpğlwDĞPQwdğpLQWDpĞDPL
sonuç hüsran
idlewoodda bazuka atan adamdan tut kendine silah verip oyundan soğutan adminlere dair her şey bulunuyor.
legal roldeki adamlar ve illegalin en ufak hatasında swat göndermeler falan
saçma kendi ayaklarınasıktılar
bu wonderlandın geldiği nokta bitiş noktasıdır 3-5 haftaya aktiflik çöker.
sevgiler.....

Wonderland

Öncelikle sunucumuzda karalisteye alınmıştın, ban hakkından yararlandın. 1 haftalık süre verildi ve bu süreyi iyi değerlendirirsen kalıcı olarak kalabileceğin söylendi. LSPD önüne gelip polisleri vurursan roleplay kurallarına aykırı davranış sergilemiş olursun. Bunu biz kabul etmiyoruz, etmeyiz. Başka sunucularda tutunamayıp bize yalvarman herşeyin örneği diyebilirim. Bahsi geçen videoda ki oyuncu yetkili kadromuzda değil. Bu tür basit cümlelerle karalama yapamazsınız, bizimle uzun süredir oynayan oyuncular herşeyin farkında. Gereksizce karalamaya çalışılan hiçbir yoruma bundan sonra cevap vermeme kararı aldık. Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Discord
Taha Onfroy geçen Çarşamba saat 18:37
abi ben ban yemiştim herkesten özür diliyorum banımı kaldırır mısınız
Son düzenlenme: 07 Ekim 2019, 22:27:59 Wonderland

Emre2466

@tahaonfroy

Öncelikle beni bilen bilir. Her durumda objektif bakma yoluna gitmişimdir. Aranızı bozmamak adına isim vermeyeceğim fakat sizin ekipten birkaç kişi bizimle sohbet ederken "Bunlar nasıl düzelir?" diye bana soruyorsa dönüp kendinize bakın derim.

Baskın olayını ben ayarladım. Sunucuda adınız DM atan birliğe çıkmasına rağmen sizin zevkinizi kaçırmamak adına bir şey söylemiyorduk. Hatta PD yönetimindeyken politikam işini düzgün yapan illegal birliklere polisin karışmaması üzerine kurulmuştu.

GOV ve LSPD önünde araçtan çıkıp hakim ve savcının üzerine ateş açmanız, GOV önünden araçla son hız geçerken hakim ve savcının yüzüne baka baka "GANTON!" diye bağırmanız, korumaları vurmanız bardağı taşıran son damla oldu. İllegalin ufak bir hatası değildir bu. En başta orası güvenli bölgedir ve karşınızda en az 8 kişilik bir koruma ordusu var. Direkt Retarted RP, GBİ ve Fear-RP kurallarından OOC ceza almanız gerekirdi ki ben yine insiyatif kullanıp rol çıksın diye bu işi IC yollarla çözmeye çalıştım. Mekanı bastığımızda hiçbiriniz orada yoktunuz. Dışarıdan gelip üzerimize baskın attınız ve hepiniz düştünüz. Sonra da yediremeyip /q attınız. Hala yüzsüzce gelip burada yazı yazabiliyorsun.
Son düzenlenme: 08 Ekim 2019, 13:32:37 Emre2466

Emre2466

Kendine silah veren admin dediğin No-Name kadrodan atıldı. Ayrıca kendisine havadan silah vermedi, zaten o silahlar önceden onda bulunuyordu. Bir bug yüzünden silinmişti ve senin de bildiğin üzere o bug düzeltildi ve giden silahlarını geri aldı.

Hile kullanıyor dediğin Kronos şu an yönetim kadrosunda değil. Anti-hile sistemini geliştirmek için admin kadrosunun büyük bir bölümü hile indirmişti. Açık unutmuş ve bundan haberimiz olunca gerekli yaptırım uygulandı.

Gratex, Frooz, Randall, Caparol, Poseidon, Ritan aynı şekilde görevden alınan yöneticilerden.

Kısacası yanlış yapanları ifşalamak yerine bize söylersen görebileceğin gibi yönetimden alınıyorlar. Yılan gibi her gittiğin sunucuda sürekli video kaydı açık dolaşmak ve en küçük hatada bunları ifşalamak bana sorarsan açık aramaktan başka bir şey değil.

Bizim oyuncu olarak almadığımız birini kendi sunucusunda yönetici yapan arkadaşa da tek tavsiyem bir daha düşünmesi. Bu arkadaş her şeyi arşivliyor. Yarın bir gün kadrodan atarsanız bütün özelinizi döker benden söylemesi. Umarım önerimin boş olmadığını yaşayarak öğrenmezsiniz @Nemesis Roleplay
Son düzenlenme: 08 Ekim 2019, 21:40:50 Emre2466

No-Name

Alıntı yapılan: Emre2466 - 08 Ekim 2019, 21:25:18
Kendine silah veren admin dediğin No-Name kadrodan atıldı. Ayrıca kendisine havadan silah vermedi, zaten o silahlar önceden onda bulunuyordu. Bir bug yüzünden silinmişti ve senin de bildiğin üzere o bug düzeltildi ve giden silahlarını geri aldı.

Hile kullanıyor dediğin Kronos şu an yönetim kadrosunda değil. Anti-hile sistemini geliştirmek için admin kadrosunun büyük bir bölümü hile indirmişti. Açık unutmuş ve bundan haberimiz olunca gerekli yaptırım uygulandı.

Gratex, Frooz, Randall, Caparol, Poseidon, Ritan aynı şekilde görevden alınan yöneticilerden.

Kısacası yanlış yapanları ifşalamak yerine bize söylersen görebileceğin gibi yönetimden alınıyorlar. Yılan gibi her gittiğin sunucuda sürekli video kaydı açık dolaşmak ve en küçük hatada bunları ifşalamak bana sorarsan açık aramaktan başka bir şey değil.

Bizim oyuncu olarak almadığımız birini kendi sunucusunda yönetici yapan arkadaşa da tek tavsiyem bir daha düşünmesi. Bu arkadaş her şeyi arşivliyor. Yarın bir gün kadrodan atarsanız bütün özelinizi döker benden söylemesi. Umarım önerimin boş olmadığını yaşayarak öğrenmezsiniz @Nemesis Roleplay
O No-Name ben değilim. Bilgilendireyim istedim.

Emre2466

Alıntı yapılan: No-Name - 08 Ekim 2019, 22:12:40
O No-Name ben değilim. Bilgilendireyim istedim.

İsim benzerliği olmuş. Doğru söylüyor bahsettiğim No-Name kendisi değil.

Emirhan☪

Merhaba, ben oyun yetkilisi Emirhan @tahaonfroy  adlı kişinin belirttikleri tamamen yanlış - yalan söylentiler. Öncelikle il-legal bir aile gizlice iş çevirir, GOV önünde gelip avukata - savcıya - hakime sıkmaz - sıkamaz. Böyle bir şeyi yapıyorsan Müebbet hapisini - Baskın ihtimalini ve CCTV'den görüntü alınarak aranma eklenme ihtimalini göze alacaksın. Yaptığınız çok yanlış bir şeydi Retarted-RP - Non-RP - GBI barındıran haraketler yaptınız, Yine de biz size OOC olarak bir işlem uygulamak istemedik...

Emre2466

@Emirhan☪

Aslında fazla söze gerek yok. Fotoğrafları inceleyen biri neden bastığımızı rahatlıkla anlar. Idlewood'a bu şekilde baskın atarsan başına gelenlere yakınmayacaksın.

Son düzenlenme: 08 Ekim 2019, 22:35:34 Emre2466