GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Venom Gaming™ Hırsız Polis

Başlatan ArdaKndirmaz, 05 Ekim 2019, 08:30:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: _Tony - 06 Ekim 2019, 01:37:32
Alıntı yapılan: ArdaTR - 05 Ekim 2019, 22:13:40
Hayırlı Olsun Arda Kardeşim :kalp:  Daima Arkandayım.
Pesimistin bundan haberi var mı?
sdfgdfgsdf

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Krozfayer

Başarılar , iyi yerlere gelmeniz dileğiyle yolunuz açık olsun.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

ArdaKndirmaz

Sunucumuz Açılmıştır!
Sunucu İP : 77.83.202.137:7777

Caner K.

Desky

_Code

Kalitesizliğin kalite olduğu yer reklam yaparak kendinizi daha çok rezil edersiniz ve beni daha çok kızdırırsınız oyuncu falan kapmazsınız yani benim oyuncularım benim kitlem beni farklı oldugum için tercih eder yani alıntı modunuzla gidin adminlerinizle oynayın
Son düzenlenme: 07 Ekim 2019, 22:19:58 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

[S]corpionKing

ArdaKndirmaz

Alıntı yapılan: _Code - 07 Ekim 2019, 22:06:39

Kalitesizliğin kalite olduğu yer reklam yaparak kendinizi daha çok rezil edersiniz ve beni daha çok kızdırırsınız oyuncu falan kapmazsınız yani benim oyuncularım benim kitlem beni farklı oldugum için tercih eder yani alıntı modunuzla gidin adminlerinizle oynayın
Oyuncularımızdan Birisi yaptıysa eğer çok çok özür dilerim. Tekrar Yaşanırsa Kendi Sunucumda Barındirmiyacağım.

Caner K.

Alıntı yapılan: _Code - 07 Ekim 2019, 22:06:39

Discord: Caner K.#6808 ulaşırmısın bana bir.

zeroo

Radless

»» Oyun sunucusu aktifliğini yitirdiği için kilitlenmiştir. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız ya da tekrar aktif edecekseniz bölüm yöneticisine ulaşın.

"Life's too short to hold grudges."