GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Frooz

Sunucu tamamen torpille dolu. 20 kişilik ekiple gelirseniz sunucuda Tanrı olursunuz. Bir admin olarak söylüyorum bunu. Hiç bir hatam olmamasına rağmen admin ekibini kafalarına göre düzenliyorlar. Para için her şeyi verirler. Lead Adminler para verdiği için kadrodan atılmıyor. Attığı adminleri direk discorddan banlıyorlar. Sunucunun kitlesi tamamen LOW, 1 yıllık daha ömrü var başka dayanmaz. Ayriyetten adminler para yatırarak LSPD'yi yönetebiliyorlar. Hiç bir oyuncuya LSPD verilmiyor. Sadece adminler sunucuda bir yerlere gelebiliyorlar. Adminim diye 250 bin para verildi.
Son düzenlenme: 17 Eylül 2019, 17:01:12 Frooz Sebep: ekleme

Wonderland

Frooz isimli arkadaş yonetim için yetersiz görüldüğü için ekipten çıkartıldı. Admin yetkilerini kötüye kullandığı için karalisteye eklendi. Ek olarak adminlik kolay ve herkesin kaldırabileceği bir iş değil, sürekli hakkında şikayet gelirse yönetimimiz de tutmayız. Adminpower durumu hiçbir zaman olmadı, olmayacak. Bunu oynayan herkes biliyor. Yönetim ekibini çekilişleri bile sokmuyoruz, buradan çıkartabilirsin. Yönetim ekibinden atılıp aklı sıra ağlama duvarına cevirmissin. Yazık gerçekten. Bunları yazman bizi etkilemez, bunu da belirtelim. Rol hayatında başarılar. Konuya son mesajimizdir.

+ Ek olarak test ettiğimiz sistemleri karakterine geçirip saklayarak ne olduğun loglarda belli oldu. ( Silah sistemi testlerinde kendi mulklerine silah ve uy****rucuyu izinsiz koyarak) Bence burada adminpoweri sen yapmışsın, tespit edildi ve atildin
Son düzenlenme: 17 Eylül 2019, 17:12:42 WonderlandRPG

Frooz

İlk öncelikle bana admin power yaptığınızı söylediniz. Hiç bir SS'iniz bulunmuyorken. Bunu çoğu oyuncu biliyor 70 oyuncu sayısına çıktıktan sonra sürekli AP yüzünden online sayınız düştü. Bunu okulun açılmasına bağladınız. Yönetim ekibinde yetersiz görüldüğüm için atılmışım vs demişsiniz. Sürekli olarak "kinci" bir baş admin ekibiniz olduğu için asla bir yere gelemeyeceksiniz. Serveriniz de para yatıran kişiyi bile hapise atmayacak kadarsınız. Bunlar uzun zaman önce söylenecekti fakat hazır işime gelmişken söyliyim dedim. Sunucunun hiç bir sistemlerini bilmiyorlar, bir çok komudu bile ben öğrettim. Developer i ise fazla aktif olamıyor ve sunucuyla ilgilenemiyor. Bizim adminsel isteklerimizi vs bakılmıyordu. Oyuncuların AR-GE'si ise admin toplantısında dikkate alınmayıp ilgileneceğimizi söyleyip kenara atıyorduk. Gerçekler biraz ağırdır...

Frooz

Ayriyetten korkunuzdan konuyu kilitlettirdiniz. Çünkü hakkınız da çok kötü yorumlar yazılacaktı. Sonrasında Victim projesini satın alıp öyle açabildiniz. Yönetimdeki kişiler oyunculara sövüyordu. Şimdi bir SS atacağım tüm camiya duysun. SS'lerin editlendiğini söyleyen arkadaşlar olursa discordtan eklesinler bizzat ekran açıcam.

Frooz.#1759 ekleyebilirsiniz.

Sunucunuzdaki Lead Admin bile aimbot açıyor onlara bir şey denmiyor  :hayir:

fotoğrafları isteyen kişiler discordtan ulaşsın.

Ayriyetten sunucu yukarı çıksın diye genel sohbette ve helper kadrosunda konuyu paylaşıyordu kişiler.
Son düzenlenme: 17 Eylül 2019, 18:25:20 Frooz Sebep: ekleme

Frooz

Alıntı yapılan: AyazDuru - 17 Eylül 2019, 19:06:04
Alıntı yapılan: Frooz - 17 Eylül 2019, 18:20:39
Ayriyetten korkunuzdan konuyu kilitlettirdiniz. Çünkü hakkınız da çok kötü yorumlar yazılacaktı. Sonrasında Victim projesini satın alıp öyle açabildiniz. Yönetimdeki kişiler oyunculara sövüyordu. Şimdi bir SS atacağım tüm camiya duysun. SS'lerin editlendiğini söyleyen arkadaşlar olursa discordtan eklesinler bizzat ekran açıcam.

Frooz.#1759 ekleyebilirsiniz.

Sunucunuzdaki Lead Admin bile aimbot açıyor onlara bir şey denmiyor  :hayir:

fotoğrafları isteyen kişiler discordtan ulaşsın.

Ayriyetten sunucu yukarı çıksın diye genel sohbette ve helper kadrosunda konuyu paylaşıyordu kişiler.
Demek yorumum silindi o zaman süper bir savunma siparişi alındı! ✓

1- İletileri tek tek yaz, yasak

2- AP Yapıyorsunuz diyorsun kanıt sun.

3- Adamlar kinci olsaydı zaten buraya gelemezlerdi, ama senden yüksek yerdeler.

4- Developer aktif olmuyor diyorsun, senden daha fazla işlevi var.

5- Gerçekler ağırdır diyorsun, kanıtın yok ikinci diyişim.

Sen nesin biliyormusun?
Hiç bir bilgisi olmayan etrafta ben pawn biliyorum diye gezen insanlardan sadece birisin, hera moduyla sunucu açarsınız sonra iki gün sonra büyük vaatler olmadıktan sonra sunucuyu kapatırsınız. Siz busunuz fakat bu projeye eminimki senin kullandığın bilgisayardan fazla para harcanmıştır bu kimin kuyruk acısı?
Ekip adamın seni ister atar ister alır, attı diye konuyu kötüleme yetkin yok.

Benide bir discorddan ekle bakayım, savunmayı başkası için değil Çağatay abinin döktü para için yaptım buda silinmez umarım.

pawn biliyorum diye geçiniyormuşum? biz sunucuyu eğlence amaçlı açtık bazı arkadaşlarımın isteği üzerine pawnotürk'e konu açtık. Benden yüksek yerdeler diyorsun ne alaka gerçekten saçma sapan yorumlar yapıyosun nedir bu yedirememezliğin?
Son düzenlenme: 17 Eylül 2019, 19:36:22 Frooz

Wonderland

Ekipten yaptığı hatalar ve adminpower yaptığı için atılan bir isim, bunun tespitini logolar üzerinden yaptık ve ekipten uzaklaştirma kararına vardık. Bizimle oynayan hiç oyuncunun hakkını yedirtmeyiz, bu böyle bilinir. Yukarıda bizi savunan arkadaş ekibimizde değil, oyuncumuzdur. Durumun ne kadar yanlış olduğunu ve karalama kampanyası olduğu açık ve net. Bizi yildiramayacaksiniz, yola devam. Teşekkürler iyi forumlar.

Emre2466

Hakkında sürekli şikayet geliyordu. Buna rağmen Edelweiss zaman geçirip emek verdiğin için sürekli bir şans daha veriyordu sana. Birkaç helper ve admin seni atmamız gerektiğini söylediği zaman kalp kırmak istemiyorum demişti. Bunları yazdığını görünce gerçekten Edelweiss adına üzüldüm, çok yazık...

Test sırasında sana verilen eşyaları evine saklayıp kullandığını tespit ettik. Bununla kalmayıp hile açarak uçtuğun için admin hile kullanıyor diye oyunculardan şikayet gelmeye başlamıştı. Bu zamana kadar ekip olarak tüm yaptıklarını görmezden geldik fakat son gece trolledikten sonra "Alkollüydüm" demen bardağı taşıran son damla oldu.

AP olmasın diye a1 adminlerin araç tamir etme yetkisi bile yoktu. Oyuncuların isteği üzerine araç tamir yetkisi eklendi.

Oyuncuyken aldığım Pizza Stack AP sanılmasın diye tekrar satılığa çıkarılmıştı. Adminler kendi emekleriyle kazansalar dahi lüks yerlerden ev satın alamıyor. Sebebi mi? Oyuncular görüp AP demesin diye.

Böyle bir sunucuya AP yapılıyor demek için gerçekten kuyruk acısı olması gerekiyor.

Ne hikmetse ekipten atılan burada sunucuyu kötülüyor. Aslında çok söz etmeye gerek yok. Merak eden gelip görebilir.

Frooz

Modu aldıktan sonra kişiye ana avrat sövmeniz ayrı komedi :)

Spetsnaz!

Edelweiss'le uzun süredir yıldızlarımız pek barışmadı, ona rağmen arada girip oynuyorum kendisine çaktırmadan. Frooz denilen elemanın laflarına sunucuda 1 saat bile oynayan kimse aldırış etmeyecektir zaten, piyasadaki namını da biliyoruz az çok.
Frooz, yolun sonu paşam uzatma boşuna.

Wonderland

Victim modunu satın aldığınız Zoxy denilen arkadaş, panel şifremizi bug fix için kullanıyordu. Sunucuda kendine adminlik verip aklı sıra oyuncuları trollemeye başlamış. Güvenlik önemleri alındı, sunucu 10 dakika geriye alındı. Hiçbir veri kaybımız bulunmuyor. Kendisi hakkında şikayetlerimizi ve ifşalarımızı paylaşacağız. İtibarın platformda nasıl düşer, herkes görücektir. Gtamulti üye  yöneticisine yakışmayan hareketler, yazık.

lacosapalm

- S O N

S W E S T

Oner

Parayı veren düdüğü çalar olarak adlandırabileceğim bir sunucu. Açılış tarihinden 12 Ağustos'a kadar rollerde bulundum, ilk hafta baya eğlendik ama her sunucu gibi burası da oyuncu çekince egolanarak küçük bir sebepten dolayı her yerden yasakladı. Ömrü en fazla 1 ay, başarılar.

Discord: Ascendency#7970

Zeta

Woww, bu proje diğer tüm projelerden bir tık daha önde hemen 40 kişilik arkadaş grubumu buraya başlatmam gerekkk

Frooz

Alıntı yapılan: Zeta - 29 Eylül 2019, 22:59:30
Woww, bu proje diğer tüm projelerden bir tık daha önde hemen 40 kişilik arkadaş grubumu buraya başlatmam gerekkk

:)