GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zoxy Gerçekleri

Başlatan Wonderland, 24 Eylül 2019, 16:32:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unknown

Bu olaylar neden platforma dökülüyor, anlamaya çalışıyorum.

Rouge

@Unknown Haklı, Burası bir "İFŞA" Platformu Değil ! @Prisonero @Joker

Dwayne

laéx

Joker

Kişi ya da kişiler eleştiride bulunabilirler. Burası genel bir platform, doğru ya da yanlış bilgi alışverişinde de bulunabilirler. Konunun kilitlenmesini gerektirecek bir sebep yoktur. Seviyeli bir şekilde kişiler tartışabilir, çözüm arayabilirler. Gerektiği yerde, gerekli müdahaleleri yapmaktayız.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Dyternal

"...boş yapma lan" - Joker

Unknown

Frooz

Alıntı yapılan: Myth - 25 Eylül 2019, 16:36:12
Alıntı yapılan: Cruza - 24 Eylül 2019, 19:18:02
Zoxy'nin sunucusunda reklam yaparsın, tanıtım konusunda, tartışma çıkartıp karalama kampanyası yaparsın küfür edersin, sayıp söversin stonks.

Zoxy'nin modunu satın alıp sunucunun her şeyini Zoxy'e verirsin ve Zoxy intikamını alır not stonks.

Kusura bakmayın ama "tükürdüğünü yalamak" diye bir deyim vardır, bilmem bilir misiniz?

Illyrian

Yine iyi dayandınız, bu kafayla ne kadar daha gidebilirsiniz bilmiyorum. Tek üzüldüğüm şey insanların (bot olanları kast etmiyorum) gelip emek vermesi ve oynaması.

Rouge

Şöyle konuları görünce hepimizin Müslüman olduğuna utanıyorum... Bilen biliyor zaten sizin iki lafınızla insan dolandırıcıya çıkmaz. Yazık...

TheLife

Alıntı yapılan: PiloT - 29 Eylül 2019, 19:09:19
Şöyle konuları görünce hepimizin Müslüman olduğuna utanıyorum... Bilen biliyor zaten sizin iki lafınızla insan dolandırıcıya çıkmaz. Yazık...
O iki laf dediğin Zoxy adlı arkadaşın yediği halt ile bilgilendirilme yapılıyor, kısaca Zoxy'nin bulunduğu bir işte bulunmadan önce 2 kere düşünün diyorlar, burada yaptığın bu yorum çok saçma bence sayfaları tekrar okuman gerek dostum :)

Zoxy

Alıntı yapılan: TheLife - 01 Ekim 2019, 14:18:39
Alıntı yapılan: PiloT - 29 Eylül 2019, 19:09:19
O iki laf dediğin Zoxy adlı arkadaşın yediği halt ile bilgilendirilme yapılıyor, kısaca Zoxy'nin bulunduğu bir işte bulunmadan önce 2 kere düşünün diyorlar, burada yaptığın bu yorum çok saçma bence sayfaları tekrar okuman gerek dostum :)

Bence sayfaları senin tekrar okuman lazım, olayı anlamamışsın sen. Kafandaki tüy sayısı kadar insanla iş yaptım, kimseyle problemim olmadı. Buraya gelip Wonderlandı savunan herkes Helper yada Admin. Bunu yazarak level atladın, tebrik ederim. Seni de anlamak lazım, Wonderland ekibinde objektif davrananları atıyorlar. Ya Wonderlandı desteklersin yada atılırsın.

https://i.imgyukle.com/2019/09/01/oLH3hR.png

Aynı bunun gibi.
Son düzenlenme: 01 Ekim 2019, 14:57:02 Zoxy

Wonderland

Platformun admini kural ihlali yaparak ss atıyor sonra ağlıyor. Bizi savunan kişiler admin veya helper değil, bunu öğren artik. Haklı değilsin, asla olmayacaksın. Noldu zoxy, satmaya çalıştığın modundan başka para kazanamadin mi? Paralar suyunu çekti herhalde 😂 Özel mesajla ulaşan 5 kişiye modu dağıttık, yeter ki bu gibi insanlarla iş yapanlar iki kere daha düşünsün. İsmini lekelemeye devam edeceğiz, iyi anılmayacaksin. Kim olduğunu herkes ogrenicek. Saygılar sevgiler 😂😂
Son düzenlenme: 01 Ekim 2019, 15:10:12 WonderlandRPG

Zoxy

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 01 Ekim 2019, 15:08:53
Platformun admini kural ihlali yaparak ss atıyor sonra ağlıyor. Noldu zoxy, satmaya çalıştığın modundan başka para kazanamadin mi? Paralar suyunu çekti herhalde 😂 Özel mesajla ulaşan 5 kişiye modu dağıttık, yeter ki bu gibi insanlarla iş yapanlar iki kere daha düşünsün. Saygılar sevgiler 😂😂

Verdiğim cezanın acısı geçmemiş sen ve ekibin burada laf kalabalığı yapıyor. Özel mesaj olmadığı için paylaşılması kurallara aykırı değil, kuralları tekrar okumanı tavsiye ediyorum. Sürekli ağlayan sizsiniz, cevap verince "ağlama" diyorsunuz. Adamın profiline girip bakın zaten Wonderland ekibinde admin olduğu belli. Bana verecek cevabın yok, tek yaptığın boş boş konuşmak. Kendini daha ne kadar rezil edeceksin merak ediyorum. Benim ismimi lekelemeye çalışırken kendi ismini lekeliyorsun. İçinde kin ve öfke beslemeye devam et. Konuda seni destekleyen 2 kişi var, Emre2466 ve TheLife. İkisi de sunucuda yetkili, profillerine giren anlar zaten.
Son düzenlenme: 01 Ekim 2019, 15:28:46 Zoxy