GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zoxy Gerçekleri

Başlatan Wonderland, 24 Eylül 2019, 16:32:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wonderland

Alıntı yapılan: Rouge. - 24 Eylül 2019, 22:09:07
Şuan Halen Şok Içersindeyim... Discord daki Ekran goruntulerini gorunce. Ne yazikki dogru soyluyorlar.

İsteyen herkese kanıtları atarız, ilgin için teşekkürler. Kanıt görmek istedin ve yolladık. Zoxy ve gerçeklerini herkes öğrenicek merak etme teşekkürler :)

+ Umarım bu konuyu da görmezden gelip kaldırırsınız Gtamulti yönetimi, sonuçta Zoxy üye yöneticisi değil mi? Etik davranış mıydı sizce :)

Çok güvendiğiniz adamlar gelip bu platformun adını lekeler, olan yönetime olur her zaman. Ummadık taş baş yararmış derler.
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 22:18:45 WonderlandRPG

DracDonix

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 22:14:21
Alıntı yapılan: Rouge. - 24 Eylül 2019, 22:09:07
Şuan Halen Şok Içersindeyim... Discord daki Ekran goruntulerini gorunce. Ne yazikki dogru soyluyorlar.

İsteyen herkese kanıtları atarız, ilgin için teşekkürler. Kanıt görmek istedin ve yolladık. Zoxy ve gerçeklerini herkes öğrenicek merak etme teşekkürler :)

+ Umarım bu konuyu da görmezden gelip kaldırırsınız Gtamulti yönetimi, sonuçta Zoxy üye yöneticisi değil mi? Etik davranış mıydı sizce :)

Çok güvendiğiniz adamlar gelip bu platformun adını lekeler, olan yönetime olur her zaman. Ummadık taş baş yararmış derler.

Neden bizlerde bunu yaptık demiyorsunuz da başkalarında suç arıyorsunuz?

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RuLinGS

Bir oyun için bu kadar kavga etmenize gerek yok bence,olayı tatlıya bağlayıp iki tarafta yaptığı hatalardan özür dileyerek sorunu çözebilirsiniz.

DracDonix

Alıntı yapılan: Rouge. - 24 Eylül 2019, 22:44:47
Kafam karisti lan
Adam Zoxy küfürler ediyor Zoxy de o adama ediyor

Zoxy moda sosyal hayatinda isleri oldugu icin bakamiyor

Kafam karisti Pls ?

Konuyu açanlara her taraftan s*kt*r çekiliyor. Mantıklı düşünmelisin.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Wonderland

Gtamulti yöneticisi Zoxy gelip burada hakaret ediyor, bir ceza almıyor mesajları siliniyor sadece. Sıradan bir üye aynı şeyleri yapsa 1 hafta uzaklaştırma alırdı. Bu tutum itibarınızı bu gibi insanları barındırdıkça düşecektir Gtamulti...

Ek olarak Zoxy gerçeklerini isteyen herkese özelden kanıtlarıyla göstereceğiz, saygılar iyi forumlar
Son düzenlenme: 25 Eylül 2019, 00:17:47 WonderlandRPG

lacosapalm

Forum kuralları ihlali yapan iletiler silinmiştir. :polis:  Lütfen daha dikkatli olalım.

- S O N

ayazcik

Çağatay bey, milletin arkasından küfür edene kadar nereye çakma avukat Çağatayyy. Çaaağaatayyyy.

Herif discordda yancıları ile dedikodununun dibine vuruyorlar, en iyisi bu modu paylaş paraları boşa gitsin. @Zoxy

@Emre2466 dahildir kesin.
Son düzenlenme: 25 Eylül 2019, 14:21:07 lacosapalm Sebep: Sansür

Rouge

@WonderlandRPG her saygısız kelimede hemen yetkı alınırsa yetkili kalmaz. Bende kural disi birsey yazdim sagolsun kaldirip uyardi Sen Moderatorlugu,Uye Yoneticiligini yanlis anlamissin. Yetki alinmadan once Yaptigi hatanin boyutuna gore degisir fakat Zoxy ufak bir hakaretin icine girdi dogru. Fakat oyle bir yazidan bunca emek silinmez yani yetkileri alinmaz. Uyarilirmi Daha dikkatli mesaj at diye uyarilir oda belki ama boyle birsey icin yetki alinsaydi dedigim gibi forumda yetkili kalmazdi. Hayirli gunler tekrardan
...

Wonderland

Bu Ayaz Duru şey değil mi ya, liseli çocuk sunucu ilk açıldığında adminlik dilenen ve abi abi diye peşimizde koşan bir arkadaştı. Modu paylaş diyor, ortama bak modu almak için yalakalık yapmalar falan. Yazık ayazcım sana, bir daha wonderland kapısından içeri bile giremeyeceksin. Mod yasaklı listelerde, satılmaması için ekstra para ödendi. Adminlikten attığımız çocuk gelmiş burada ağlıyor, devaam.

Uzun lafın kısası Zoxy gerçekleri ve hainliği diye birşey var. Bu platform dahil üstünü örtmeye çalışılıyor. İsteyenlere kanıtları yolluyorum, bir daha konuya yorum atılmayacaktır. Burada banladığımız tayfa kuyruk acısından gelip ağlamasınlar.
Son düzenlenme: 25 Eylül 2019, 11:18:04 WonderlandRPG

Lineopth

Konuyu pek anlamlandıramadım ama @WonderlandRPG sen bu Türkçe kullanımıyla ve bu üslupla konuşuyorsan sana inanmam. Konunun içinde sevgili yöneticimiz Zoxy'i destekleyen destekleyene. Adamlar sağlam yorumlar yapmışlar sen "ağlayın" "sunucudan banladıklarımız" "kuyruk acısı" "yalaka" "yorum yapanlar sunucudan içeri giremeyecek" ciddi misin adamım? Bu üslupla hak mı savunuyorsun... Konuyu bilmeyen birisi olarak senin hiç bir şekilde haklı olduğunu düşünmüyorum. Ağlayın diyerek kuyruk acısı diyerek yorum yapıyorsan ağlayan ve kuyruk acısı çeken sensindir :D konuyuda sen açmışsın zaten buda dediğimi doğruluyor. Neyse adamım koskoca gtamulti sizin bu ağlayın kuyruk acısı laflarınızla bitmez haberiniz olsun :D

lacosapalm

Forum kuralları ihlali yapan iletiler silinmiştir. :polis:  Lütfen daha dikkatli olalım.

- S O N

Joker

Bu zamana kadar asla bu tarz konulara ileti atmadım. Victim-Wonderland olayları oldu, haberim bile olmadı. Mod için parayı gönderdikten sonra bana yazdınız, size olumlu bir geri dönüş yaptım. Sonrasında Zoxy işlerini bitirip size modu teslim etti. Bug fix ve diğer olaylar için yardım edeceğine dair söz verdi, bu konuda hemfikiriz. Fakat ilerleyen zamanlarda özel sebepler yüzünden fazla ilgilenmemeye başladı. İlgisini kesmedi, sadece azalttı. Herkesin geçiş dönemleri olabiliyor. Bu geçiş dönemlerinde saygı göstermeyip, fütursuzca hakaret ettiniz. O kadar olay, karalama kampanyasından sonra modu satın almanız ve kötülemelerinizden bahsetmiyorum bile. Bunlar fazla arkadaşlar, anlıyorum kaostan besleniyorsunuz fakat bunlar gerçekten fazla. O kadar olay, kavgadan sonra kolay mı kavga ettiğin kişiye yardım etmek? Zoxy bunları bir kenara bırakıp size modu da sattı, yardımlarını da esirgemedi. Şimdi kalkıp onca küfür, karalama, kavgadan sonra bu konuyu nasıl açabiliyorsunuz? Hala olaylara tarafsız bakıyorum. Kavga ettiğin, kötülediğin bir sunucu var. Sunucu kapanıyor, modu satın alıyorsun. Buraya kadar tamam, sonrasında o kötülediğin yerin geliştiricisinden destek istiyorsun. Bu da en doğal hakkın, tamam. Fakat ufak bir aksamada sen kalkıp hakaretler savuramazsın. Kişisel mevzuları, platforma yığamazsın. Reklam kampanyaları yapamazsın. Kaostan beslenen insanlar, kaos bittikten sonra unutulur. Kişi, kişiler yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla anılır.

Bu olayları bir kenara bırakıp, yaşınızı da göz önünde bulundurup bu konuların üstünü örtebilirdiniz. Reklamın iyisi, kötüsü olmaz mottosu ile ilerlemiyorsunuzdur umarım. Şimdi konu ve olay sahiplerinden konuyu ve olayı sonlandırmalarını rica ediyorum. Herkes kendine göre haklıdır. İnsan ilişkilerinde iyi olmamanız ne beni, ne de platformu ilgilendiriyor. Aranızda konuşup anlaşamıyorsanız eğer birinden destek alabilirsiniz. O da size göre değilse eğer muhattap olmazsınız, olur biter. Ricamı kırmamanız ümidiyle bu yazıyı yazıyorum, eğer kıracak olursanız yazdığım her şeyin ispatı olduğunu gösterecektir. İyi forumlar arkadaşlar.
Son düzenlenme: 25 Eylül 2019, 14:13:26 Joker
open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

ayazcik

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 25 Eylül 2019, 11:10:24
Bu Ayaz Duru şey değil mi ya, liseli çocuk sunucu ilk açıldığında adminlik dilenen ve abi abi diye peşimizde koşan bir arkadaştı. Modu paylaş diyor, ortama bak modu almak için yalakalık yapmalar falan. Yazık ayazcım sana, bir daha wonderland kapısından içeri bile giremeyeceksin. Mod yasaklı listelerde, satılmaması için ekstra para ödendi. Adminlikten attığımız çocuk gelmiş burada ağlıyor, devaam.

Uzun lafın kısası Zoxy gerçekleri ve hainliği diye birşey var. Bu platform dahil üstünü örtmeye çalışılıyor. İsteyenlere kanıtları yolluyorum, bir daha konuya yorum atılmayacaktır. Burada banladığımız tayfa kuyruk acısından gelip ağlamasınlar.
JSUYSHAUSHAUSUD

Öncelikle, adminlikten atalı 3 4 ay oluyor, neden gelip kapıda sana admin olmak istiyorum diyeyim? Hayır varsa ssini at bana hava hoş.

Modu paylaş diye değil, ben olsam paylaşırdım ayrıca ne biçim bir lakakasınız siz ekstra para ödedik diyorsunuz adam sizden 350TLden fazla almamış sanki adama 5bin tl vermişsiniz gibi havalara giriyorsunuz.

Lan ben neden o sunucuya geleyim artık gelinir bir haliniz kalmadıki hem düşün bakalım avukat olmuşsun ama adam olmayı öğrenememişsin. Vah yazık.

Myth

Alıntı yapılan: Cruza - 24 Eylül 2019, 19:18:02
Zoxy'nin sunucusunda reklam yaparsın, tanıtım konusunda, tartışma çıkartıp karalama kampanyası yaparsın küfür edersin, sayıp söversin stonks.

Zoxy'nin modunu satın alıp sunucunun her şeyini Zoxy'e verirsin ve Zoxy intikamını alır not stonks.

Kusura bakmayın ama "tükürdüğünü yalamak" diye bir deyim vardır, bilmem bilir misiniz?

No-Name

Aga ben olsam daha kötü şeyler yapardım, Zoxy biraz az yapmış. Merhametli adammış, ucuz atlatmışsınız. Geçmiş olsun.