GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zoxy Gerçekleri

Başlatan Wonderland, 24 Eylül 2019, 16:32:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vengeance

Kural ihlali yapılan yorumlar silinmiştir.

DracDonix

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 21:34:47
Zoxy ve tayfası, yaptığı ihaneti isteyenler için özelden ulaşsın. Kanıtları yollayalım, kim haklı görelim. Komiksiniz, savunmaya devam gençler. Seviliyorsunuz :)

Ortama yay bakalım ss leri ;) özeli boş ver

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

DracDonix

Alıntı yapılan: Rouge. - 24 Eylül 2019, 21:37:10
@DracDonix Zoxy nin böyle bir şey yapacagini dusunmuyorum cok eskiden kendisinden az yardim almadim iyi taniyorum efendi bir insan baska yerde oynayin beyler bu oyunlari.
Zoxy savunuyoruz @Rouge. konu gege birazdan ;)

Rouge

Crountê

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 21:16:03
Zoxy ve kankaları gelip burada haklı birşey yaptıklarını savunuyorlar, komiksiniz gerçekten.
@Crountê gençpanda tv, sunucumuzda yaklaşık bir ay oynayıp bize videolar çeken ve karşılığında destek isteyen bir arkadaş, komik ve saçmalıklarını kendine bırak. Hem bizden video için destek iste, videolarımızı çek sonra burada konuş. :))

Zoxy ve gerçekleri bunlardır, bu platformda itibarını ve ticaret anlayışını herkes görsün diye açtık. Şeffaf olarak olaya bakan herkes durumu anlayacaktır. Bizi yıldıramayacaksınız, bombalamaya devam. Konuya son yorumum.

+ Burada yorum yapanların büyük kısmı sunucumuzda banlanan tayfa, sevgiler. :))
Hmm, komik acidigim için 50tl verdim, ben yarin akşama doğru boş olunca tüm reszillikleri kanalda yayınlarım, firmaya da benden selam yollarsın.

Wonderland

Bizimle bir ay oyna, sunucu için +5 video çek ve özelden destek mesajları için ağla, kumunla oynamaya devam et. Komiksin.

Frooz

Bir sunucunun proje sahibi bile konu altlarına yediremeyip "ağla,kudur,çıldır" yazması gerçekten çok kötü bir şey. Zoxy'e gelirsek adam zaten çok iyi bir pawn coder. Adamın arkasından ana avrat söverseniz olacağı o. Bir de mesajları silmiş kimse görmesin diye  :D

Crountê

Daha düne kadar tema tema diye zirlayan ondan önceki haftalara kadar sunuclara saldırı yaptırmaya çalışan oyunculara yalan atan saçma bir yönetim olduğunuzu fark ettik zaten her seferinde haksızlık yapıyorsunuz oyunculara tam 3 birlik bıraktı bunu sende biliyorsun. Ancaa bir şey başaramayin hadi şurda biri var söyleyelim sunucuya vursun oyuncuları bana gelsin diyen gereksiz kişisin.

Crountê

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 21:54:46
Bizimle bir ay oyna, sunucu için +5 video çek ve özelden destek mesajları için ağla, kumunla oynamaya devam et. Komiksin.
video çek diyen kişi sensin rezilliginizi geç te olsa fark ettik çok şükür.

Crountê

Ahhh ahhh bakalım sunucu ömrü maksimum 2 hafta ;)

DracDonix

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 21:54:46

Bu gidiş ile ergen moduna giremiyeceksin bilgin olsun ;)

Para konusu açılınca ciddileşiyorsun diğer konularda ise :D yeni doğan bekelere yazık. Bütün erkekleri uzaya göndermek lazım artık ürememek adına.
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 22:04:21 DracDonix

DracDonix

Alıntı yapılan: Crountê - 24 Eylül 2019, 21:59:36
Ahhh ahhh bakalım sunucu ömrü maksimum 2 hafta ;)

Yok adamların googleden hostumu ne varmış kimse girmese bile aktif kalırmış :D

DracDonix

Düzgün konuşmaktan anlamayan zavallı yaratık :(

https://prnt.sc/paglro

Rouge

Şuan Halen Şok Içersindeyim... Discord daki Ekran goruntulerini gorunce. Ne yazikki dogru soyluyorlar.

DracDonix

Lowcuların ile iyi kudurmalar ;)