GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacosapalm

- S O N

Vengeance

Konu Kilitli Konular Bölümü'nden çıkarılıp aktif edilmiştir.

Wonderland

Uzun süreli temaslarımız sonucu Victim Role Play projesi oyun modu tarafımızca satın alınmıştır. Eski karakterleriniz yedeklenecek olup başvuru şeklinde Discord üzerinden aktarılacaktır. Bu süreçte her iki sunucunun scriptlerini harmanlayarak v1.0 sürümüne geçiş yapacağız. Araç ve Evler para üzerinden size geri aktarılacak. Nakit para banka parası ve faiz hesabıda aynı şekilde aktarılacaktır. Diğer item silah ve birliklerin tamamı sıfırlanacaktır bilginize sunarım.

Gün içerisinde kilit açılacaktır.
Son düzenlenme: 13 Eylül 2019, 19:07:13 WonderlandRPG

RuLinGS

O kadar laf dalaşından sonra,birleşiyorsunuz ya sadece gülüyorum :D :D

Wonderland

Herkese merhaba! Yaklaşık iki buçuk aydır siz değerli samp oyuncularına hizmet veriyoruz. Sizler için platformumuzu geliştirmeye devam edeceğiz, güzel yenilikler bizi bekliyor. Konuyu karalamak için gereksiz mesaj atan kullanıcıları hiçbir şekilde ciddiye almayacağız, bunu da burdan belirtelim. İki günlük bakımın ardından oyun sunucumuz bugün açılıyor.

Yeni eklenen sistem tanıtımlarına göz atabilirsiniz!

Ev ve Mobilya Sistemi
Yat Sistemi
Pet Sistemi
Bagaj Sistemi
Hediye Sistemi
Kıyafet ve Soyunma Sistemi

IP: 77.83.201.162:7777
www.wonderland-roleplay.com

Oner

Wonderland için yalnızca üç harf kullanacağım, sunucu açıldığından beri oynuyordum 12 Ağustos'a kadar.

LOW

Discord: Ascendency#7970

swwezzy

Sunucu modu çok başarılı emek verildiği belli oluyor, adminleri zaten yeteri kadar ilgileniyorlar, çok başarılı buldum roller açısından vb, BAŞARILI!

OhamanOp

Çekemiyorsanız, kıskanıyorsanız söyleyin arkadaşlar başarılı bir proje'yi kirletmek için gelip burada kötü yorum yapmanız,sunucuya saldırı yapmanız hiç birşey'i değiştirmez sunucunun ilk açıldığında 25-30 kişi gördüğünden birilerinin gözü korktu.
Sunucuya gelip hile açan bir ezik insan topluluğuda vardı bi aralar, gelişmiş ve hala gelişmek üzerinde olan bir sunucuyuz :)

RuLinGS

25-30 kişi görüp bu kadar ego görmedim ya,Rinanın 1000'e yaklaşık oyuncusu var bu kadar ego görmedim ben,bu kadar sevinmeyin,elbet düşüşünüz olacak :)

Can Demir

Alıntı yapılan: RuLinGS - 13 Eylül 2019, 18:32:34
25-30 kişi görüp bu kadar ego görmedim ya,Rinanın 1000'e yaklaşık oyuncusu var bu kadar ego görmedim ben,bu kadar sevinmeyin,elbet düşüşünüz olacak :)

DracDonix

Alıntı yapılan: OhamanOp - 13 Eylül 2019, 18:17:37
Sunucuya gelip hile açan bir ezik insan topluluğuda vardı bi aralar, gelişmiş ve hala gelişmek üzerinde olan bir sunucuyuz :)

Halen var mı bilmiyorum ama sunucunun Genel Yetkilisi Hile açan :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Tutorials

Çok güzel bir sunucu, modları çok güzel. Ellerinize sağlık.

Zoxy

Birleşme gibi bir durum yok, Victim projesi kapandı. Oyun modu bana ait olduğu için modu Wonderland RPG sahibine sattım. Bu kadar basit.

Stoppers

Joker

Kural dışı iletiler silinmiştir. İleti atmadan önce kuralları okumayı unutmayınız.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder