GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Orilion - 01 Eylül 2019, 00:09:37
Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Ağustos 2019, 19:50:34
Role girmemişsin ki rolü beğenesin sunucuda tek başına role girmemelisin :)

Eleştiriyi kaldıramıyosan buraya konu açma dostum benden sana tavsiye.
Ben eleştirine laf mı soktum? Sana tavsiye verdim anlamıyorsan benim sorunum yok :) Kolay gelsin az kitap okuyun Ali Ayşenin elini tuttan başlayabilirsiniz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sch1ct

Merhabalar, uzun süredir Wonderland sunucusunda oynuyorum ve sunucu gerçekten güzel, ama maalesef bu güzellik hiç bir şeye yaramıyor çünkü, yönetim ekibi çok kötü başta sunucu sahibi olmak üzere "roleplay" kavramını anlayamamış ve tam olarak neyi ifade ettiğini bilmiyor sunucuda aşırı derecede torpil var adminin bulunduğu birlik onay, silah onayı almış hiçbir uğraş göstermeden. Ayrıca rollere admin power katıyor peki bunlar ne zaman başladı? Sunucu oyuncu almaya başladığı zaman sunucu oyuncu alınca bu arkadaşların bir yerleri göğe ulaştı artık söyleyecek birşeyim kalmadı sunucuda oynayıp oynamamanız size kalmış ama bu söylediklerimi dikkate alarak oynayın iyi oyunlar SAYGILAR.

Vengeance

Frooz

Alıntı yapılan: Sch1ct - 01 Eylül 2019, 21:18:11
Merhabalar, uzun süredir Wonderland sunucusunda oynuyorum ve sunucu gerçekten güzel, ama maalesef bu güzellik hiç bir şeye yaramıyor çünkü, yönetim ekibi çok kötü başta sunucu sahibi olmak üzere "roleplay" kavramını anlayamamış ve tam olarak neyi ifade ettiğini bilmiyor sunucuda aşırı derecede torpil var adminin bulunduğu birlik onay, silah onayı almış hiçbir uğraş göstermeden. Ayrıca rollere admin power katıyor peki bunlar ne zaman başladı? Sunucu oyuncu almaya başladığı zaman sunucu oyuncu alınca bu arkadaşların bir yerleri göğe ulaştı artık söyleyecek birşeyim kalmadı sunucuda oynayıp oynamamanız size kalmış ama bu söylediklerimi dikkate alarak oynayın iyi oyunlar SAYGILAR.

Siz şey değil misiniz ya kural ihlali yapınca her olayına admin çağıran sonra adminlere küfür edip daha da önemlisi rol bozmanızdan ötürü banlananlar...

DracDonix

Co-Cain

Gratex dün benim sunucuma gelip hack deniyor. Nedeni ise ; Bitroast'ın piyasaya yaydığı modu kullanan herkese düşmancılık yapmasıymış.
Verilen emek umrunda olmayıp saçma sapan şekilde hack denemeleri (Her denemesinde ban yemesi). Saçmalık abidesi dün her ne kadar insan gibi konuşsam bile bu sunucunun yönetiminde olduğunu bilmiyordum bence tek hedefi sunucusuna rakip görmesidir. Bide mod konusunda atıp tutan arkadaşın forumu 120tl ye piyasada satılıyor. Ben bilgisayar mühendisiyim alanım web site o foruma erişmek isteyenlere free yapıp veririm.

Ha devam ederse onun alanı pawn ise oradan saldırıyorsa benim alanımda website diyeceğim tek şey hodri meydan olur.

Umarım Hak Ettiğiniz Yere Gelirsiniz Başarılar.

oxygenz

Alıntı yapılan: Coln - 05 Eylül 2019, 10:23:07
Sunucumuza girip sobeitle saldırmaya çalışıp, emeğe saygı Allah korkusu yok mu diyince Allaha inanmıyorum diyen. Sonrada benim modumu Bitroast çaldı hakkımı helal etmiyorum diyen koca yürekli, bir dönem samp platformunda lakabı "Şamar Oğlanı"'na çıkmış GRATEX <3
Ne gibi hilelerle geliyo Sobeit 2.9.3 lemi :D güldürüyor bu "menicimintler" aynı hileler ile bende gelicem sunucusuna bakalım aynı tepkiyi verebilicekmi Wöndürland <3

DracDonix

oxygenz

Wonderland

Alıntı yapılan: tahaonfroy - 05 Eylül 2019, 00:37:00
Hardroleplaye dair bir şey bulunmayan, adminlerin power yaptığı üyelere değer verilmeyen önce gitmeyin diye arkamızda duran +50olunca nankör mesajlara bakmayan bir management.
Adminin bile kural ihlali yaptığı ihtar alan adminin Leade yükseltilmesi sunucunun developeri harici işe yaramaz sanırım. umarım en kısa zamanda karakter başvurusu açar değişime gidersiniz.ayrıca PD rol falan bilmiyor boşuna emek vermeyin derim. ha oynayacaksanız idlewooda inmeyin kanser olursunuz hergün event yapılan hard rp serveri ahahahah
Sunucunun utanç listesinde olmanız herşeyle manidar sanırım. Düşük rol bilginizle sizi başka sunuculara alalım, karalisteye çoktan alındınız. Sunucudan banlanıp buraya gelip karalamaya çalışman bizi etkilemiyor. Roleplay ortamında tek yaptığı şey dm ve agresif rol yapmak olan herkese kapımız kapalı. Rol ortamında gidip LSPD üyelerine küfür edip silah çekip yakalanınca PD kötü oluyor herkes için. Low rp zihniyetleri sunucuda hiçbir zaman barındırmayacağız. Başka yerde ağla.

Ayrıca diğer mesajlarda eleştiren tayfa sunucumuzda utanç listesine alınmıştır. Ortamı trolleyip sonra burada bizi bu şekilde karalayamazsınız. Emin olun hiçbir şey kaybetmiyoruz, kazanıyoruz. Konuyu baltalamaktan vazgeçin. Birgün herkes başarımızın farkına varıcaktır. 5-10 kişilik sunucularda oynayabilirsiniz, tercih sizin. Saygı duyarız.

Moderatör gelene kadar kilit.
Son düzenlenme: 05 Eylül 2019, 11:47:27 WonderlandRPG

lacosapalm

Konuya atılan alakasız yorumlar temizlenmiştir. Konu aktif edilmiştir.

- S O N

Can Demir

Başka sunuculara laf atan,10-15 kişiyken başka kişilerin sunucusuna gelmesi için yalvaran edelweiss 50 kişi oldun diye bu kadar ego :D :D bundaki ego Hera'da yok.

RuLinGS

Alıntı yapılan: DARK. - 05 Eylül 2019, 15:39:29
Başka sunuculara laf atan,10-15 kişiyken başka kişilerin sunucusuna gelmesi için yalvaran edelweiss 50 kişi oldun diye bu kadar ego :D :D bundaki ego Hera'da yok.

Wonderland

Alıntı yapılan: DARK. - 05 Eylül 2019, 15:39:29
Kimseye yalvarmadik, yalvarmayiz. Kitlemizin bugüne gelmesi bizim sabırlı olmamızdan geliyor. İlk günler 5-10 kişi rol yapıp kapatmadik, sabrettik. Geliştirmeye devam ettik. Bu tarz karalama kampanyalarını anliyorum, aklı sıra yaşı küçük kitle bizi bitirebileceklerini saniyor. Ego var mı yok mu gelip kitlemizden ogrenebilirsin. Victim projesinden olduğun cok belli ettin, kıskançlığa devam. 5 kişi ile basarilar. Tesekkurler

Ek olarak Gratex olayında sunucunuza hile ile gelip ben gratex diye inanıyorsanız onu size bırakıyorum. Böyle birseyi tasvip etmeyiz ki bahsettiğiniz proje bizim seviyemizde rakip olabilecek konumda degil. Bize böyle yalancı yanlış karalama yaparak büyüyeceğinizi sanmayın, uzun soluklu olmayacaktır projeniz öyle görünüyor. Teşekkürler
Son düzenlenme: 05 Eylül 2019, 16:17:03 WonderlandRPG

Co-Cain

Adamın arkadaşı ile konuşuyorum Lütfi olduğunu kanıtlarsam sizde platformu terk edermisiniz ?