GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Okullar Açılıyor

Başlatan DracDonix, 27 Ağustos 2019, 23:49:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Kaldığımız yerden devam.

pag

Alıntı yapılan: AyazDuru - 29 Ağustos 2019, 09:38:42
Sonunda! Sonunda!

Liseye yeni başlıyorum, lisede sınıfta hayatta kalan son kişi ben olacağım !

Şaka bir yana, liseye yeni başlayacağım için hevesliyim çünkü insan 4 yıl boyunca o arkadaşlarla okuyacak sonuçta okul değiştiremeyeceksiniz. 14 Yıldır saptım, artık olmayacağım zamanı geldi haksızmıyım ?

Lise diyince herkesin aklına survival falan gelir, seni zorla sınıfa atarlar sende orada hayatta kalırsın vesaire vesaire fakat ciddiyim hevesliyim sonuçta 4 yıl beraber olucaz lan 2005'de doğduk 14 yaşına geldik liseye başlayacağız değişik...
Benim ilk okula başladığım yıl doğmuşsun xD

Dyternal

Değişen tek şey düzey. Her zamanki gibi insanlar bana karşı çok tilt olacak hepsi bu.

Dwayne

Alıntı yapılan: Dyternal - 02 Eylül 2019, 16:35:53
Değişen tek şey düzey. Her zamanki gibi insanlar bana karşı çok tilt olacak hepsi bu.
Sende onlara karşı çok karamsar olacaksın diğeri de bu :D

NikolaiS

Babaların tabiri ile "serseri" olmak istiyor iseniz bunu lise döneminde başarmak çok basit, sizin gibi düşünen sağa sola bulaşmak isteyen ve her defasında dersi dinlemek isteyen kişilere dersi dinletmemek isteyen bir çok kişi var, onları bulup yanlarına gidip bi selamun aleyküm çekmeniz yeterli olur.

Orta düzey arkadaşlıklar, hem birazcık kaynatayım hem de dersi dinleyip geçebileyim diyen kişiler ise girdiği gibi orta sıralardan orta yere otursun ve orada öylece yanına oturacak sıra arkadaşını beklesin, sıra arkadaşınız geldiğinde öğretmen gelene kadar onunla konuşmazsınız zaten öğretmen gelir tanışırsınız felan sonra adınızı bildiği için bir süre sonra muhabbetler kurulur sınıf içinde. İki hafta sonra da herkesin ne olduğu ortaya çıkar ve işte o zaman asıl dönem başlamış demektir.

Herkese yeni eğitim hayatında başarılar dilerim, umarım ileride olmak istediğiniz mesleğe bir adım daha yaklaşırsınız.

Each

Okul bitti ama YKS 2020 peşimi bırakmadı

Asena

Okulu değil de, ortamı özledim.

Control, is overrated.

Cruza

Alıntı yapılan: Each - 02 Eylül 2019, 17:06:30
Okul bitti ama YKS 2020 peşimi bırakmadı

Sad, but true.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Dyternal

Alıntı yapılan: Reaper - 02 Eylül 2019, 16:50:42
Alıntı yapılan: Dyternal - 02 Eylül 2019, 16:35:53
Sende onlara karşı çok karamsar olacaksın diğeri de bu :D

Kim demişki xd?

miru

Yine okul öncesi heyecanı var ama bu sefer farklı bir ortamda olacağız.Ben heyecanlıyım yeni insanlarla tanışacağım için,aralığın ortasında okula giderken söve söve gideceğimi bilsemde yine de o geleneksel heyecan var.

DracDonix

Alıntı yapılan: gtaercan - 02 Eylül 2019, 21:53:22
Yine okul öncesi heyecanı var ama bu sefer farklı bir ortamda olacağız.Ben heyecanlıyım yeni insanlarla tanışacağım için,aralığın ortasında okula giderken söve söve gideceğimi bilsemde yine de o geleneksel heyecan var.
Bende hiç bir zaman okul heyecanı olmadı okul bittiği zaman ortamı ve hocaları sebepsiz özlüyorum o kadar :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Dyternal

Alıntı yapılan: gtaercan - 02 Eylül 2019, 21:53:22

Aynen ya okul bitince özlem başlıyor, başlayınca niye özledim ki diyorum.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

pawnwhite

Okulu özleyeceksiniz iş hayatı daha zor.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Dwayne