GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın Emine Bulut

Başlatan Uzzy, 23 Ağustos 2019, 12:49:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Ne denebilir ki? Eline bıçak alan "adam" olduğunu sanıyor ve hala "adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı" diyorlar. Diyecek hiçbir sey bırakmadılar.

Murat Budak

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Ağustos 2019, 13:48:02
Videoyu psikolojimi olumsuz etkilememesi için açmadım videoyu çeken o**** evladı kim? Paylaşan kim? Devlet kim? Hukuk kim? Adalet kim?
Bu mu Atatürkün geleceği? Bu mu? Biri şunlara açıklama yapsın ülke ne alemde millet 18. yaşını kutlamakta yazıklar olsun diğer dünyada zebaniler tarafından si*****niz.
o video'yu çeken kişi tutuklanmış

Tommy Vercetti

FatherA

Yazık ya gerçekten yazık. İnsanlık bitmiş. Bu konu hakkında diyecek bir şey bulamıyorum. Kanım dondu kanım. Benim izlerken psikolojim bozuldu. Çocuğun nasıl bozulmasın?

_Code

ÖNCE EĞİTİM
İdam gelsede bu insan görünümlü varlıkların duracağını sanmıyorum.

Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 02:04:23 2PAC_

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

juqi

Türkçe konuşmayı bir an unuttum. Biraz dünya anayasa mahkemelerini araştır, neden idam gelmiyor/gelemiyor.

Ayriyetten bir dine mensup olmadığım için beni dışlayan müslüman arkadaşım, hani Kulun başkasının canını almaya hakkı yoktu?  Beni terslediniz sen ateistsin pü yaşama diyip. Kutsal kitabınızda geçen ayetleri hadisi şerifleri benden iyi bilmeniz lazım.
Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 02:07:13 Pesimist

Levi

çeşitli ülkelerde idam hali hazırda var fakat öldürmek isteyen yine de öldürüyor. amerika'da her yıl ortalama 4 milyon kadın partnerleri tarafından şiddete maruz kalıyor ve ortalama bin kişi de bu şiddete bağlı olarak cinayete kurban gidiyor. çeşitli sebepler öne sürülerek insanların canına kastediliyor. ne yazık ki bunun önüne geçebilecek nihai bir çözüm şuan için yok. idamın caydırıcılığı var fakat yine de mutlak bir caydırıcılığı yok. insanların gözleri bazı durumlarda ölümü bile göze alabilecek kadar dönebiliyor.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

lacosapalm

Alakasız ve Hakaret içerikli yorumlar silinmiştir.

- S O N

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Levi - 01 Eylül 2019, 20:57:57
çeşitli ülkelerde idam hali hazırda var fakat öldürmek isteyen yine de öldürüyor. amerika'da her yıl ortalama 4 milyon kadın partnerleri tarafından şiddete maruz kalıyor ve ortalama bin kişi de bu şiddete bağlı olarak cinayete kurban gidiyor. çeşitli sebepler öne sürülerek insanların canına kastediliyor. ne yazık ki bunun önüne geçebilecek nihai bir çözüm şuan için yok. idamın caydırıcılığı var fakat yine de mutlak bir caydırıcılığı yok. insanların gözleri bazı durumlarda ölümü bile göze alabilecek kadar dönebiliyor.
Çok doğru. İdam gelse bile mutlak caydırıcılığı yok. Ve öldürmek isteyen yine öldürüyor dediğin gibi.

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 01 Eylül 2019, 02:03:08
ÖNCE EĞİTİM
İdam gelsede bu insan görünümlü varlıkların duracağını sanmıyorum.

Bu yoruma da tamamen katılıyorum. Önce eğitim. Eğitim denildiğinde akla ilk gelen okul olmamalı. Eğitim aileden başlar. Bir çocuğa nasıl öğretirseniz öyle öğrenir. Eğer çocuğunuza şiddetin makul miktarını öğretmezseniz bu şekilde sonuçlar ortaya çıkar.

İnsan olmak zor...

Ирина

Alıntı yapılan: lacosapalm - 02 Eylül 2019, 03:53:24

Bu dünyada bukadar şey dönerken benim bunlara yaptığım hakeretin silinmesi gerçekten gülünesi birşey teşekkürler

Dyternal

Alıntı yapılan: Ирина - 02 Eylül 2019, 15:57:05

Bu dünyada bukadar şey dönerken benim bunlara yaptığım hakeretin silinmesi gerçekten gülünesi birşey teşekkürler

Evet haklı olduğunu biliyorum. Fakat bu, forumun kurallarını çiğneyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Attığınız yorumlara dikkat etmelisiniz.
Son düzenlenme: 02 Eylül 2019, 16:33:12 Dyternal

Ирина

Alıntı yapılan: Dyternal - 02 Eylül 2019, 16:30:56

Evet haklı olduğunu biliyorum. Fakat bu, forumun kurallarını çiğneyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Attığınız yorumlara dikkat etmelisiniz.

Eminim daha fazlasını veya sizlerde fazlasını söylüyorsunuz kimse kimseye burda melaike muhabbeti yapmasın

Dyternal

Alıntı yapılan: Ирина - 02 Eylül 2019, 17:02:37
Alıntı yapılan: Dyternal - 02 Eylül 2019, 16:30:56

Eminim daha fazlasını veya sizlerde fazlasını söylüyorsunuz kimse kimseye burda melaike muhabbeti yapmasın

Söylemiyorum demedim zaten. Forumun kuralları çerçevesinde davranın dedim sadece.

bknz;
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=1899.0

Alıntı yapılan: Prisonero
Konu Kuralları

●    Hiç kimseye hiçbir şekilde hakaret edilemez.
●    Forumda her konu hakkında hakaret içermemek şartı ile tartışılabilir.

pawnwhite

Koyun sürüsü olduğu sürece bu böyle olur ülkenin ekonomik durumu kötü olmasaydı bu kadar cinayet, istismar'da olmazdı. İnsanlar parasızlık dan neler yapacağını şaşırdı. Ülkedeki insanlarda azıcık insanlığa baksalar tipe bakacaklarına geçen youtube'da bir video izledim Azerbayecanlı güzel bir kız ve bi tane keko sevgilisi var yanında kızı dövmüş kız 1 saat ağladı aralıksız motorcular kızı kurtardı hastaneye götürdü çocuk kaçmaya çalıştı örnek.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Prisonero

Konu ile alakasız iletiler temizlenmiştir. Kural ihlali yapan taraflara ise ilgili uyarılar yapılmıştır.

Genel Yaşam Forumu kategorisi altındaki birkaç bölüm için yeterince anlayış gösterip, kurallarda esneklik göstererek özgür bırakıyoruz. Bu durum yine de küfür edebileceğiniz anlamına gelmiyor.

Tekrarının yaşanmamasını umuyor, iyi forumlar diliyoruz.