GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Crank Roleplay [Season l Episode l = Yaşamın Koşulları | crank-roleplay.com

Başlatan xestalo, 30 Ağustos 2019, 01:05:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xestalo

Forum Adresimiz

Discord (Tıkla)   

Season l  Episode:  "Yaşamın Koşulları!"

Santos'da resmen hayat durmuş diyebiliriz, bazı yazarlar vardır ya abartan ben onlar gibi değilim sizlere gerçekleri söyleyeceğim.  Santos artık santos değil!  Polis'ler çocukları dövüyor çocuklar uy****rucu kullanıyor artık bu şehirde yaşanmaz. Etraftaki pis kokular apartmandaki çöpler herşey ya herşey. Burasi bir pislik yuvası burada yaşamak sandığınız kadar kolay değil buna sizde alışın!

Size İdlewood'dan bahsetmek isterim. İdlewood' gibi lanet bir yer yoktur dünyada çeteleşmiş topluluklarmı dersiniz uy****rucu kullanan mı? hepsi buraya doluşmuş.
Eskiden ne kadar güzeldi ağaçların altında kitap okuyan kişiler, kediler köpekler.

Artık sarhoş olup etrafta kız s**meye çalışıyorlar. Buna dur demenin sırası gelmedi'mi Santos' halkı! bu makaleminde, acı ve hüzün ile sonuna geliyorum kendinize çeki düzen verin!

"W News"

Hedefimiz nedir?

Merhabalar değerli arkadaşlar, Crank Roleplay adı altında başladığımız bu projeyi uzun soluklu bi proje olarak sürdürmeyi düşünüyoruz, sizin desteğiniz ile iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz sunucu içinde birçok yenilik getirmeye devam edeceğiz aynı zamanda arkadaşlık ortamı kurarak sizlere büyük bi ilgi göstereceğiz.

Yönetim Ekibi Kimdir?

Yönetim ekibimizde gayet olgun bireyler bulunmakta, oyuncularımıza karşı üslubu yerinde olacak kişiler ve onlara yardımcı olacak ve ilgiyi en üst düzeyde tutacak yetkili kadromuz bulunmakta, size güzel bi rol keyfi yaşatacağız buna eminiz.

Crank Roleplay'i neden seçmeliyim?

Bunu oyuncumuza sorduk ve cevabını böyle aldık.

Sunucunun yönetim kadrosunun olgunluğunun yanı sıra discorddaki yetkili tutumları beni etkileyen etkenler arasında ;

Yönetimdeki kişilerin oyuncular ile yetkililerin arasına uçurum koymadığı gibi bizlere tutumu sıcak ve canayakın,başka sunuculardaki gibi yönetim kadrosuna ulaşmak istediğimizde üst derece bir çaba harcamamız gerekmiyor.

Sunucularını açmadan önce website "Forum" 'larını ve modlarını hazırlıyorlar buda sunucuya ve bizlere önem verdiklerini ve karşımıza çıkan diğer sunucular gibi olmayacağını gösteriyor, teşekkürler Crank Roleplay!

Yönetim Ekibi

xestelo - Sunucu Yöneticisi - Developer - Web Developer
Gylest - Sunucu Yöneticisi - Developer
ImmortalMan - Sunucu Yöneticisi - Developer - Web Developer
Purpose - Genel Yetkili

Son düzenlenme: 30 Ağustos 2019, 01:36:27 xestalo

xestalo

twoground

EfeKnC

xestalo

Alıntı yapılan: twoground - 30 Ağustos 2019, 01:08:12
Başarılar dilerim, umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Alıntı yapılan: EfeKnC - 30 Ağustos 2019, 01:08:41
Tanıtım güzel,sunucunun daha ileriye gitmesi dileğiyle.

Yorumlar için teşekkürler. <3

FatherA

kısa bir süre içerisinde kapanacağından adım kadar eminim xd

xestalo

Alıntı yapılan: FatherA - 30 Ağustos 2019, 01:14:21
kısa bir süre içerisinde kapanacağından adım kadar eminim xd

Görüşün için teşekkür ederiz, bunun olmayacağından ben eminim.

juqi

xestalo

lacosapalm

Konuya atılan "Baltalama" içerikli mesajlar silinmiştir. Devamı takdirinde yaptırımlar uygulanacaktır.

- S O N

ayazcik

Tutarmı tutmazmı bilemem, sonuçta okullar açılıyor bana göre çok yanlış zamanda açtınız. Başarılar !

ANKA.

CerberuS

Açıkçası tutacağını sanmıyorum. Sunucu yönetiminde yönetici zihniyeti olmadığı bariz belli. Yönetici zihniyetinin olmadığı bir sunucuda da işler beklediğiniz gibi yürümez.

Lera

Alıntı yapılan: CerberuS - 30 Ağustos 2019, 12:25:05
Açıkçası tutacağını sanmıyorum. Sunucu yönetiminde yönetici zihniyeti olmadığı bariz belli. Yönetici zihniyetinin olmadığı bir sunucuda da işler beklediğiniz gibi yürümez.