GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RuLinGS

Alıntı yapılan: OhamanOp - 25 Ağustos 2019, 14:11:23
Yeni kodlanan meslekler ve birçok şey ile diğer sunuculardan farklı bir noktaya gitmek istiyor sununcunun test ve açıldığından beri neredeyse hergün oyundayım ve çokta beğeniyorum umarım herşey istedikleri gibi gider.
Yeni kodlanan meslek mi ? :D Novelty'deki uy****rucu kaçakçılığı sistemi bu ve teslim yerinin pointini bile değiştirmemişler.

Wonderland

@RuLinGS yeni kodlanan meslek çiftçilik sistemi, sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Yukarıda sistem tanıtımı yapılmış, yeni meslek değil yani. Çiftçilik hakkında bilgiyi eski mesajlardan alabilirsin. Karalamadan önce detayları ogrenmelisiniz. İyi forumlar.

pag

Sistemler güzel, yetkililer ilgili fakat oyuncular çöp maalesef rol yapmayı bilmiyorlar.

lacosapalm

Baltalama içerikli mesajlar silinmiştir. Mesajlara cevap vererek tartışmayı uzatmayınız. Aksi takdirde yaptırıma gidilecektir.
Son düzenlenme: 26 Ağustos 2019, 00:51:47 lacosapalm
- S O N

Gratex

Alıntı
Yeni kodlanan meslek mi ? :D Novelty'deki uy****rucu kaçakçılığı sistemi bu ve teslim yerinin pointini bile değiştirmemişler.

Merhabalar Ruling, arkadaşın demek istediği yeni kodlanan meslekler ile Çiftcilik ve yeniden düzenlenen Balıkçılık. Ayrıca Novelty modunun geliştiricilerini tanıyor musun? Ben tanıyorum Novelty geliştiricisi Gratex ben :)  Modun tabanı olarak kendi modumu kullanmamdan doğal bir şey yok diye umut ediyorum ön yargılarını kırdığında sunucuyu ziyaret edebilir yeni değişimlere bakabilirsin iyi forumlar.

Wonderland

Herkese merhaba, yaklaşık bir buçuk aydır çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen gün modumuzu geliştirerek değerli oyuncularımıza güzel bir ortam yaratmaya devam edeceğiz.

Yeni eklenen interior görüntüleri

DracDonix

Maplar harika oyun içi destek harika oyun gidişatı daha'da harika.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Gratex

Yep yeni basit ama hiç bir sunucunun uygulamadığı bir sistem ile karşınızdayız!

TAB listesinde AFK olan kişiler artık gri gözüküyor böylelikle gece oyuna girdiniz ve polisler,bir kaç sivil EXP ve Maaş almak için karakterini AFK bıraktı. Siz bunları artık anlık olarak tespit edebileceksiniz. Sunucuda 40 kişi varken AFK gözüken kişileri tespit ederek anlık olarak kaç kişiyle oynadığınızı bileceksiniz. Aynı zamanda ek olarak IP bağlantı sınırı getirildi bir IP ile sadece bir kişi bağlanabiliyor sunucuya! :) Herkese iyi oyunlar Wonderland Ailesine bekliyoruz <3

77.83.201.162:7777

lacosapalm

Konuda ki "Tartışma,Flood,Alakasız" olarak atılan yorumlar kaldırılmıştır. Devamı takdirinde yaptırımlar uygulanacaktır.

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2019, 02:12:13 lacosapalm
- S O N

Dreandy

İlk başta tutmamasına rağmen çalışmalarına son hızla devam eden ve sonrada günlük 20-30-40 kişiyi gören bir sunucu, cidden kendilerini tebrik ediyorum çok başarılı bir sunucu :)

Wonderland

Alıntı yapılan: Dreandy - 29 Ağustos 2019, 14:52:42
İlk başta tutmamasına rağmen çalışmalarına son hızla devam eden ve sonrada günlük 20-30-40 kişiyi gören bir sunucu, cidden kendilerini tebrik ediyorum çok başarılı bir sunucu :)
Değerli yorumun için teşekkürler. Oyunumuza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Pes etmemek şu aşamada önemli, birşeyler katabildiysek ne mutlu bize. Neredeyse hergün çeşitli etkinlikler ile oyuncularımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Yola devam. :)

Etkinliklerden görüntüler;

Akro

Akro

DracDonix

DracDonix

Role girmemişsin ki rolü beğenesin sunucuda tek başına role girmemelisin :)

daydream

Girip denedim, beğendiğim bir sunucu. Az kişiyle güzel roller ortaya çıkabiliyor, oyun modu geliştiriliyor. Başarılar dilerim.