GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Python Roleplay | Tekrardan sizlerleyiz. | Sunucu Aktif!

Başlatan ANKA., 28 Ağustos 2019, 21:54:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ANKA.

SUNUCU KAPANDI KONU KİLİT.
Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 14:16:17 Cengoo

bilek.cs

Utherz

4189891498149814 kere açıldı diye hatırlıyorum ve hiç birinde tutmadı.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

bilek.cs

Alıntı yapılan: Quick - 28 Ağustos 2019, 21:58:27

Aynısını düşünme, o kadarda açılmadı? 4-5 kere açıldı, herhalde en sağlam şimdi açılıyor? açılışa bekliyorum.

ANKA.

Alıntı yapılan: Quick - 28 Ağustos 2019, 21:58:27

4189891498149814 kere oynadın ve sunucuyu kötülemek amacın kardeşim.
Bizi başından beri tanıyan bilir biz Leopar ile 2017 yılında ilk sunucumuzu 67 ile rekorumuzu kırdık.Buna inanmayabilirsin neden diye sormayacağım çünkü 4189891498149814 kere açılmadık ve sen bunu yediremiyorsun.Açtığın sunucuların adını bilmem ama herhalde senin sunucun tutmadı diye bizimkide illaha tutmayacak değil herşey belli olacak allahın izniyle sana tutturduğumuzu tekrar göstereceğiz.

Ek not: Geliştirmelerden haberdar olmak için discord adresimize katılmayı unutmayın https://discord.gg/vUdaZU

Laves

since 2012
Gökay's

bilek.cs

Unknown

İnsanların emeklerini hiçe sayarak, bir çok kere sunucuyu sıfırlamanız çok yanlış. Klasik hera sistemlerini konuya yazıp, sadece bir kapı kırma komutuna sistem demenizde oldukça garip.

ayazcik

ANKA.

Alıntı yapılan: Unknown - 29 Ağustos 2019, 07:48:42
İnsanların emeklerini hiçe sayarak, bir çok kere sunucuyu sıfırlamanız çok yanlış. Klasik hera sistemlerini konuya yazıp, sadece bir kapı kırma komutuna sistem demenizde oldukça garip.

Şimdi kardeşim sunucu klasik Hera evet , bu mod klasik hera..
Eski mesajlarımızı atmayayım istersen , alper şirket sistemi atsana kanka falan filen , bugları var düzeltip atsana kanka sql sini atsana kanka yazılarını biliyorum , sunucuyu sıfırlamadık kardeşim biz eskiden Silver modunda Yavuzun abinin yani Silverin  yaptığı bir modla oynuyorduk.
O modun SQL'sini herayla mı açıcaz zaten eğer öyle bir imkanımız olsaydı açardık zatende..
Kimsenin zaten çok emeği yoktu Silver modumuzda biz genelde 15-20k para dağıtıyorduk günlük yani sunucu ekonomisi çok basitti sadece araçlar pahalıydı ve oyuncularımızın paraları oldukça yüksek miktardaydı.Bazıları 5-6 kişi gelip bizden birlik açmamızı istiyorlar , birlik yardımı yapıyoruz gene çok az ama.

Neyse senin için bu kadar elimi yormama gerek yoktu kardeşim ne olacak senin halini bilemiyorum , kolay gelsin.
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2019, 10:15:46 Cengoo

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

bilek.cs

bilek.cs

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Ağustos 2019, 10:22:58
.

Daha güzel yorumlarla bekliyorum dostum, hiç değilse Ya tutmaz, Yada Başarılar diyebilirdin.

Krater

Konu tasarımı geliştirmeniz gerekiyor onun haricinde sunucu birçok kez kapandı ve açıldı. Bu yüzden tutacağını sanmıyorum. Belirttiğiniz sistemler tüm sunucularda var zaten, sizi diğer sunuculardan ayıran bir özelliğiniz yok. Modunuz ise alıntı bir mod ve oyuncu neden sizi seçsin ki?
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2019, 12:24:34 AlqoliK

Coln

Merhabalar modunuzun tabanı south central olabilir gelişim şart umarım yaparsınız. Forumunuzunda sizlere özgü olması lazım umarım buda öyledir son olarak eleştiri kaldırmanız lazım her eleştiriye tartışarak yanıt verirseniz konunuzu inceleyen herhangi birileri farklı düşünür

Tutmaz gibi duruyor ancak başarılar dilerim umarım istediğiniz gibi olur

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}