GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Okullar Açılıyor

Başlatan DracDonix, 27 Ağustos 2019, 23:49:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Okullar açılıyor, okul hakkında'ki görüşlerinizi paylaşın :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

FatherA

Bir düşüncem yok. Okul okuldur. Öğrenmek için gidiyoruz. Boş boş konuların lüzumu yok.

juqi

FatherA

DracDonix

pag

Yeni bir bölüme geçiş yaptım çok heyecanlıyım ilk kez okulun açılmasını istiyorum :D

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Vanquish - 28 Ağustos 2019, 14:43:44
Yeni bir bölüme geçiş yaptım çok heyecanlıyım ilk kez okulun açılmasını istiyorum :D
Ben de bitse de kurtulsam diyorum. Son senem ya :D

Ирина

Okul bitti sınavlar bitmedi KPSS'ye hazırlık var şimdi :(

Dwayne

Ömür biter okul bitmez

DracDonix

Alıntı yapılan: Reaper - 28 Ağustos 2019, 19:55:15
Ömür biter okul bitmez
Kendimi bildim bileli okul okuyorum 1 sene kaldı sonra çok arıyacaz bence sövmeyin.

wildclaWZ

Büyüklerimizin de dediği gibi okul zamanlarının kıymetini bilin. Okul bitecek aradan 1-2 sene sonra o arkadaşlığı özleyecek bir çok kişi. Bu durum a-sosyal olanlar için geçerli değildir (:

Bende yeni bir okul hayatına başlıyorum, yeni arkadaşlar, dostlar ve çevre üniversitenin farklı bir ilde olması ile yep yeni bir düzen... Herkes için hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Lé Spîke

Alıntı yapılan: wildclaWZ - 29 Ağustos 2019, 01:00:33
Büyüklerimizin de dediği gibi okul zamanlarının kıymetini bilin. Okul bitecek aradan 1-2 sene sonra o arkadaşlığı özleyecek bir çok kişi. Bu durum a-sosyal olanlar için geçerli değildir (:

Bende yeni bir okul hayatına başlıyorum, yeni arkadaşlar, dostlar ve çevre üniversitenin farklı bir ilde olması ile yep yeni bir düzen... Herkes için hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun.

Hep böyle söyleriz ama beni okuldan soğutan zaten arkadaş ortamı. O samimiyetten gelen cıvıklık, öğrenmeye gelip cahillikten yüz çevirmeyen insanlar, öğretmene yapılan saygısızlıklar.... Beni okuldan soğutan aslen bunlar. Hayatım boyunca okuldan zevk aldığım tek dönem ilkokul dönemim. Liseyi bitirirsem büyük bir zaman kaybından kurtulacağım.

ayazcik

Sonunda! Sonunda!

Liseye yeni başlıyorum, lisede sınıfta hayatta kalan son kişi ben olacağım !

Şaka bir yana, liseye yeni başlayacağım için hevesliyim çünkü insan 4 yıl boyunca o arkadaşlarla okuyacak sonuçta okul değiştiremeyeceksiniz. 14 Yıldır saptım, artık olmayacağım zamanı geldi haksızmıyım ?

Lise diyince herkesin aklına survival falan gelir, seni zorla sınıfa atarlar sende orada hayatta kalırsın vesaire vesaire fakat ciddiyim hevesliyim sonuçta 4 yıl beraber olucaz lan 2005'de doğduk 14 yaşına geldik liseye başlayacağız değişik...

Dwayne

Alıntı yapılan: AyazDuru - 29 Ağustos 2019, 09:38:42
Sonunda! Sonunda!

Şaka bir yana, liseye yeni başlayacağım için hevesliyim çünkü insan 4 yıl boyunca o arkadaşlarla okuyacak sonuçta okul değiştiremeyeceksiniz. 14 Yıldır saptım, artık olmayacağım zamanı geldi haksızmıyım ?

Lise diyince herkesin aklına survival falan gelir, seni zorla sınıfa atarlar sende orada hayatta kalırsın vesaire vesaire fakat ciddiyim hevesliyim sonuçta 4 yıl beraber olucaz lan 2005'de doğduk 14 yaşına geldik liseye başlayacağız değişik...
İlk başta kendini çok ezdirme , soğukkanlı ol iyi arkadaşlar seç gerisi güzel gider

DracDonix

Alıntı yapılan: AyazDuru - 29 Ağustos 2019, 09:38:42
Sonunda! Sonunda!

10. Sınıflar siz yenilere diyecekleri ilk şey çömez olacaktır kendini ezdirme arkadaş ortamı istiyor isen o basit ama kendine sağlam arkadaş seçmelisin ki her sorununda yanında olmalılar.
Saplık demişsin onun lise ile bir alakası yok Lise'ye gidip sap olanlar çok. ;)