GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

only roleplay - Rise-roleplay.site +30

Başlatan Coln, 24 Ağustos 2019, 11:11:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coln

New Page
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2019, 23:14:10 Coln

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

Coln

Alıntı yapılan: JudaX - 25 Ağustos 2019, 23:04:43
Maalesef emek veripte tutmayan sunucular çok oldu, umarım emekleriniz boşa çıkmaz. Başarılar  :helal:

Umuyoruzki emeklerimiz boşa çıkmayacak. Yorumunuz için teşekkür ederim

{
accounts();
settings();
}

Coln

Ara Güncellemeler, Bug/Fixler

* 7777'ye KALAN diye SMS gönderince kalan internet,sms,dk paketlerinizi görebilirsiniz.

* 7777'ye NEREDEYIM diye SMS gönderince konumunuzu görebilirsiniz.

* Helperler ve adminler için işbaşındayken /hpm ve /apm komutları eklendi, PM'si kapalı olanlara dahi yazılabilecek. Kanalı amacı dışında kullanan yetkililere ağır yaptırım uygulanacak.

* Adminlerin /b kanalındaki yazıları işbaşındayken kırmızı olacak.

* Helperlerin /b kanalındaki yazıları işbaşındayken yeşil olacak.

* /rapor ve /sorusor komutları eklendi.

* İsimin üzerine LSPD/GOV/LSMD , apoletleri eklendi.

Son düzenlenme: 26 Ağustos 2019, 11:58:52 Coln

{
accounts();
settings();
}

Coln

GTA Multi Konumuz Güncellendi

Gta Multi konumunuz güncellendi ve görsellerle düzenlendi!

{
accounts();
settings();
}

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Coln - 24 Ağustos 2019, 12:35:20
Açılış Tarihi belirlendi 31.08.2019 / 19:00'da açılış yapılacaktır. Herkesi bekleriz.
Yanlış zamanda açıyosunuz, dedi dersiniz..

Each

Konu gayet güzelleşmiş başarılar tekrardan.😁

Krater

Öncelikle başarıları diliyorum, Karşınızda yıkılmayan dev gibi sunucular arasında nasıl kalıcık sağlıksınız bu konuda şüpheliyim, Tüm oyuncular platformlarda yerini almış bulunmakta. Başka bir sunucuya girip emek vericeklerini pek sanmıyorum, başka türlüde madem bu kadar profesyonel bir kadronuz varsa keşke alıntı mod yapmasaydınız, velhasıl kelim beni yanıltmanız dileğiyle.

Unknown

Alıntı yapılan: AlqoliK - 27 Ağustos 2019, 01:44:32
Öncelikle başarıları diliyorum, Karşınızda yıkılmayan dev gibi sunucular arasında nasıl kalıcık sağlıksınız bu konuda şüpheliyim, Tüm oyuncular platformlarda yerini almış bulunmakta. Başka bir sunucuya girip emek vericeklerini pek sanmıyorum, başka türlüde madem bu kadar profesyonel bir kadronuz varsa keşke alıntı mod yapmasaydınız, velhasıl kelim beni yanıltmanız dileğiyle.

Bu kelimeleri 10 kere açılmış bir sunucunun admin kadrosunda bulunan kişi mi söylüyor? :D

Krater

Alıntı yapılan: Unknown - 27 Ağustos 2019, 01:56:48

Bu kelimeleri 10 kere açılmış bir sunucunun admin kadrosunda bulunan kişi mi söylüyor? :D

En azından sizin gibi projelere girip, Kendinizi Pawncoder olarak tanıtıp 2-3 kod bilip sunucudaki herkes banlamıyorum ayrıca Projelere girip diğer projelerde bulunuyorsunuz ve bu konuda Proje sahiplerin haberi bile olmuyor ve ne yazıkki birileri tarafından şikayet edilip atılıyorsun, Exhuh yani yakın olan arkadaşın 3 yıllık kardeşin allaha küfürler ediyor nasl bir zihniyete sahip oldugunuz tüm platform biliyor merak etmeyin.
Son düzenlenme: 27 Ağustos 2019, 02:55:56 AlqoliK

Coln

Alıntı yapılan: Each - 26 Ağustos 2019, 21:43:38
Konu gayet güzelleşmiş başarılar tekrardan.😁

Teşekkür ederimm.

Alıntı yapılan: AlqoliK - 27 Ağustos 2019, 02:53:56
Alıntı yapılan: Unknown - 27 Ağustos 2019, 01:56:48

En azından sizin gibi projelere girip, Kendinizi Pawncoder olarak tanıtıp 2-3 kod bilip sunucudaki herkes banlamıyorum ayrıca Projelere girip diğer projelerde bulunuyorsunuz ve bu konuda Proje sahiplerin haberi bile olmuyor ve ne yazıkki birileri tarafından şikayet edilip atılıyorsun, Exhuh yani yakın olan arkadaşın 3 yıllık kardeşin allaha küfürler ediyor nasl bir zihniyete sahip oldugunuz tüm platform biliyor merak etmeyin.

Arkadaşlar bu kadar dert etmeyinnn, sonuçta oyun oynuyoruz. Burada bizim üstümüze düşen , ön yargıları kırmak. Bu ön yargıları kıracağımızada eminim.

{
accounts();
settings();
}

FatherA

Coln

Alıntı yapılan: FatherA - 27 Ağustos 2019, 23:46:31
Kapanacağı gün: 9 Eylül 2019

9 Eylül günü bu yazınızı alıntı yapıp sizi etiketleyeceğim.
Sunucumuza bekleriz.

{
accounts();
settings();
}

barmp

Naysss Başarılar dilerimm güzel olucak belli.... -BAŞARILAR-

Coln

Alıntı yapılan: barmp - 28 Ağustos 2019, 22:46:35
Naysss Başarılar dilerimm güzel olucak belli.... -BAŞARILAR-

Yorumunuz için teşekkür ederim.

{
accounts();
settings();
}

Coln

V0.2 - V0.3 Kapalı Beta Süreci Boyunca Neler Yaptık?

Eklenenler/Geliştirilenler/Düzenlenenler

* CCTV için aşırı realisik textdrawlar eklendi videosu yakında yayında

* Vergiler düzenlenmiş
İşyerleri için işyeri sahibi veya ortağı aktifken saatlik  isyerifiyati/700 gelir düzenlenmiştir. Yani işyeri alıp pasif olanlardansa aktif olan kullanıcıların ekonomik durumu daha rahat olacak ve bir yandan rol yaparak diğer yandan para kazanacaklar.

* AFK sisteminde oyunu AFK atınca değil uzun süre hareketsiz kalınca kicklemesi ayarlandı.

* AFK botu kullanımlarına uygulanan yaptırım ağırlaştırılmıştır.

* Ankesörlü telefon sistemi eklendi şehirin belirli noktalarından /ankesorlutelefon komuduyla kullana bilirsiniz.

* Telefonların Ayarlar kısmına; titreşim,sessiz,gizli numara Internet kısmına ;konum gönder,bitcoin,satılık araçlar eklendi

* Telefonların Rehber Kısımlarına; Kısa Mesaj Gönder / Konum Gönder eklendi

* Telefonlar için kontür sistemi eklendi(Arama,SMS,Internet), elektronik dükkanlarından paket yaptırabilirsiniz. Paket olmadığı zaman fazladan ücret keser.

* Telefonlara uygulamalar bölümü eklendi ve içine whatshapp eklendi , isterseniz uygulamalar bölümünden istersenizde /wa komuduyla birliğinizdeki telefonu olan herkese toplu mesaj göndere bilirsiniz.

* Helperler ve adminler için işbaşındayken /hpm ve /apm komutları eklendi, PM'si kapalı olanlara dahi yazılabilecek. Kanalı amacı dışında kullanan yetkililere ağır yaptırım uygulanacak.

* Adminlerin /b kanalındaki yazıları işbaşındayken kırmızı olacak.

* /rapor ve /sorusor kanalları birbirinden ayırıldı, Adminler sorulara cevap verebilecek.

* Can Hillesi ve Zırh Hillesine karşın sistem geliştirildi.

* Bazı mesleklere meslek kıyafeti eklendi /meslek komuduyla geliyor /meslektenayril komuduyla tekrar gidiyor.

* Araç modellerine göre benzin deposu büyüklükleri değiştirildi. Büyük araçlar(huntley,rancher vb.) daha büyük depoya sahipken küçük araçlar(nrg-500,premier vb.) daha küçük depoya sahip.

* Ehliyet sistemi geliştirildi, meslek yapa bilmek için ehliyetinizin olması gerekiyor.

Bug/Fix

* LSPD oyundan çıkınca üniformanın gitmesi veya kalıcı olması engellendi.

* Meslekte oyundan çıkınca üniformanın gitmesi veya kalıcı olması engellendi.

* CCTV Sistemindeki buglar tamamen giderildi ve beta sürecinden çıkarıldı

* Güvenli bölgede ateş etme engeli kaldırıldı, yerine kurşun isabet edince uyarı olarak rol güvenli bölgenin dışında başladıysa tedbir olsun diye kanıt alınması gerektiği eklendi

* Ehliyet sistemindeki buglar giderildi

{
accounts();
settings();
}