GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Türk Elite™ Freeroam - (Yeni Bir Başlangıç)

Başlatan Ernesto, 26 Ağustos 2019, 14:48:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ernesto

Türk Elite Freeroam Sunucusu

Türk Elite Freeroam Sunucusu 2017 Yılında 
HeLPerS tarafından açılmıştır. Pes Etmedik Etmiyeceğiz. Yanımızda Olanların Yanında Olacağız.
Amacımız oyuncularımıza daha iyi hizmet verebilmektir. Ve bu yolla ilerliyeceğiz.

Alıntı yapılan: undefined
«HeLPerS (Proje Sahibi)
«Quadranill (Proje Sahibi)

«Laurens (Sahip)
«Master (Sahip)
«L_Drago (Sahip Vekili)

Emektarlar

HeLPerS

TeaMStar
DracDonix

HardOneTurk

KARA LISTE

Kowalski
TheDarkDead
OzTurK
aLoneAngeL
Hanchix
FurkanK
Ironclad
ShapeX

«Betull[18] (Başkan)
«goldeNwuta (Baş Admin)
«TheYusuf (Baş Animatör)
«BloodKaan (Yetkili Animatör)

Ip Adresimiz: 94.23.208.199:9901
Discord Adresimiz: https://discord.gg/9DvrNrN
Map Studio Discord Sunucumuz: https://discord.gg/fYSThMX

Sosyal Medya

Forum Adresimiz: Yakında

NOT :

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 30 Ekim 2019, 08:33:14 Ernesto Sebep: Konu ön eki eklendi.

Asena

Control, is overrated.

RuLinGS

"SAMP" platformu artık "Roleplay" dalında ilerlediği için en azından Türkiye için tutacağını sanmam başarılar,çünki Türkiye'nin en iyi freeroam dalındaki serveri Türk-İbiza bile 20-30 kişi çekip kapattı yani Freeroam herkesin gözünde bitti ve okullar açılıyor 5-6 kişi varken hiç tutmaz,ama yinede başarılar.

eddie

Alıntı yapılan: RuLinGS - 26 Ağustos 2019, 15:14:58
"SAMP" platformu artık "Roleplay" dalında ilerlediği için en azından Türkiye için tutacağını sanmam başarılar,çünki Türkiye'nin en iyi freeroam dalındaki serveri Türk-İbiza bile 20-30 kişi çekip kapattı yani Freeroam herkesin gözünde bitti ve okullar açılıyor 5-6 kişi varken hiç tutmaz,ama yinede başarılar.
Sunucunun tutacağına ben de inanmıyorum ama kurduğun cümlelerin yarısı anlamsız. Artık Freeroam sunucusu kalmadığı için bu piyasanın yok olduğu anlamına gelmez. Her olayda Ibiza denilen sunucuyu ortaya atıp orası bile böyleydi demeniz de çok anlamsız. Sonuç odaklı bakarsak bu oyunu yükselten yalnız başına Role Play konsepti değildi ve bu gelecekte de böyle olmayacak.

İnsanları bu düşüncelerinizle tek tip düşünmeye zorlayıp sonrasında da açılan Role Play sunucularının altına yeter artık önüne gelen sunucu açıyor yazıyorsunuz. Freeroam her ne kadar yeni veya denenmemiş bir fikir olsa bile konsepti göz önünde bulundurarak eleştri yapmanız anlamsız. Bırakın da insanlar içinden geleni yapsın, başarılı olup olamayacağını görsün ve sizlerde ekranların başında bunu izleyerek görün.

Sunucularla alakalı genel olarak yorum yapmaktan kaçınıyorum lakin 4-5 gün önce sunucuya girdim ve admin ekibinin saygısız söylemlerinde boğuldum. Umarım sunucu sahibi tez vakitte bunu kavrayıp olgun insanlardan oluşan bir ekip kurmayı amaçlar.

Ücretli olarak sistem yaptırmak için: eddiepulaski@yahoo.com

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

awarei

Alıntı yapılan: chinohead - 26 Ağustos 2019, 16:00:38
Sunucunun tutacağına ben de inanmıyorum ama kurduğun cümlelerin yarısı anlamsız. Artık Freeroam sunucusu kalmadığı için bu piyasanın yok olduğu anlamına gelmez. Her olayda Ibiza denilen sunucuyu ortaya atıp orası bile böyleydi demeniz de çok anlamsız. Sonuç odaklı bakarsak bu oyunu yükselten yalnız başına Role Play konsepti değildi ve bu gelecekte de böyle olmayacak.

İnsanları bu düşüncelerinizle tek tip düşünmeye zorlayıp sonrasında da açılan Role Play sunucularının altına yeter artık önüne gelen sunucu açıyor yazıyorsunuz. Freeroam her ne kadar yeni veya denenmemiş bir fikir olsa bile konsepti göz önünde bulundurarak eleştri yapmanız anlamsız. Bırakın da insanlar içinden geleni yapsın, başarılı olup olamayacağını görsün ve sizlerde ekranların başında bunu izleyerek görün.

Sunucularla alakalı genel olarak yorum yapmaktan kaçınıyorum lakin 4-5 gün önce sunucuya girdim ve admin ekibinin saygısız söylemlerinde boğuldum. Umarım sunucu sahibi tez vakitte bunu kavrayıp olgun insanlardan oluşan bir ekip kurmayı amaçlar.

Son 2 yıldır adam akıllı sadece İbiza platformu dik kaldığı için arkadaş böyle bir şey demek istemiş olabilir, hemen celallenmeyin.

Başarılar.

digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

TRSinan28

Alıntı yapılan: chinohead - 26 Ağustos 2019, 16:00:38

Peki "Samp sunucuları" bölümüne girdiğinde neredeyse tüm sayfada "RPG" prefixini görmek çok mu anlamlı? Evet, sunucu açıp denemek gerekebilir fakat o kadar RPG açılıyor ve sonrasında tutmadığı için kapanıyor. Buna rağmen hala herkes açmaya devam ediyor. Denersin de piyasaya da bir bakarsın. Bu userler o kadar sunucudan hangi sunucuya girecek? Freeroam olayına gelecek olursak; evet, piyasada ciddi bir düşüş var. Sadece ibiza hakkında söylemiyorum. Eğer önceki senelerden gelen bir aile gibi userleriniz varsa o freeroam tutar (Örnek: Slayer). Onun dışında böyle yeni sunucuların tutacağını sanmıyorum, tabii ki bu düşüncem freeroam için. Diyeceksiniz ki ibizanın da köklü ailesi var. İbizanın olayı farklı, orayı karıştırmayacağım.
Başarılar dilerim. Yorumunu alıntıladığım arkadaş da yorumumu ağır algılamazsa sevinirim, sadece düşüncelerimi paylaştım.

[A]nlwuta

Benim gibi dm üzerine oynayan insanlar hala kaldıysa tutacaktır. BAŞARILAR

nicro

sunucu açılmadan hemen emektar listesi de hazırlanmış lol beynini kullanabilen hiç bir varlık freeroam sunucusu açmakla uğraşmaz. yıl 2016-17 olsaydı verilen cevaplar farklı olurdu tabi fakat sizleri de tanıdığım için söylüyorum sunucuyu en fazla 1 ay açık tutup 10 oyuncu varken kapatacaksınız :D

FatherA

Ernesto

Unknown

juqi

nicro

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Ağustos 2019, 12:36:50
Alıntı yapılan: nicro - 28 Ağustos 2019, 00:47:10
sunucu açılmadan hemen emektar listesi de hazırlanmış lol beynini kullanabilen hiç bir varlık freeroam sunucusu açmakla uğraşmaz. yıl 2016-17 olsaydı verilen cevaplar farklı olurdu tabi fakat sizleri de tanıdığım için söylüyorum sunucuyu en fazla 1 ay açık tutup 10 oyuncu varken kapatacaksınız :D
Sunucu modunda emeklerimiz var zihniyet olarak algılaman mümkün değil işte sağdan soldan saçma sapan ileti arıyorsun gelip atıyorsun yazık sana doğrusu. Ayyıldız Çanakkale Freeroam :D

@nicro
ben insanların emeğine saygı göstermeyen saygısız bi birey olduğum için modunuz umrumda değil iletimde de 2016-2017 yıllarında açılsa mantıklı bulabilirdim dedim zaten çanakkale fr bu yıllarda vardı hatırlıyorum ben de oynamıştım 2 hafta falan. ayrıca attığın ssdeki sunucuyla bu konunun bağlantısını çözemedim