GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Frooz

Adminleri olsun, sistemleri olsun, rol kalitesi olsun başarılı bir sunucu.

Wonderland

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Durmadan yolumuza devam edeceğiz. Projemizi ilk başlattığımızda 2 haftaya kalmaz kapanır diyen arkadaşlara selam olsun. Sunucumuz 1 aydır açık ve açık kalmaya devam edicektir. Bundan emin olabilirsiniz. Ayrıca sürekli oyun modumuzu güncellemeye devam ediyoruz. Bizimle birlikte yer alan bütün oyuncularımıza teşekkür ederiz!

Oyuncularımızın rol ortamı ve server hakkında bilgi vermek amacıyla çektiği videoları sizlerle paylaşıyoruz
.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Son düzenlenme: 21 Ağustos 2019, 19:15:19 WonderlandRPG

Raspberry

Kronos

FatherA

Wonderland

Gratex

Çiftcilik mesleği ve V0.7 Yayında!

Son düzenlenme: 23 Ağustos 2019, 10:06:39 Gratex

TheHunter

Güzel bir sunucu uzun ömürlü olması dilegi ile..............

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

TheHunter

+48
Son düzenlenme: 24 Ağustos 2019, 16:24:35 Proton Expert
Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Gratex

AFK Mı? Oynuyor mu serimizin 2.Video'su 46 kişiyken çekilmiştir.  :polis:

westley

Kötü bir sunucu. Yönetim ekibinin kendi arkadaşlarını tutmasından başlayın IC/OOC aşşağılamaya çalışan bir sunucu. Tek iyi yanı sadece sunucuyu açık tutmaları sanırsam :D Ekip halinde giderseniz istediğiniz kadar para ve ev veriyorlar. Yönetime bu tür konuları söylediğimizde "atarmı yapıyorsun kardeşim?" demesi :D

Wonderland

Alıntı yapılan: westley - 25 Ağustos 2019, 10:26:08
Kötü bir sunucu. Yönetim ekibinin kendi arkadaşlarını tutmasından başlayın IC/OOC aşşağılamaya çalışan bir sunucu. Tek iyi yanı sadece sunucuyu açık tutmaları sanırsam :D Ekip halinde giderseniz istediğiniz kadar para ve ev veriyorlar. Yönetime bu tür konuları söylediğimizde "atarmı yapıyorsun kardeşim?" demesi :D

Bunu sunucumuz için iki tane tanıtım videosu çeken mi söylüyor? Bu kadar kendinizi düşürmeye gerek yok.
Rol ortamını ve ekibi beğenip çeken... Karalayacak yer aramak resmen bu.

Evet, birlik tanitiminiz ve verilen aktif rollere göre ufak bir destek veriliyor. Siz ve ekibinize destek verip herkesi trollemeniz ve rol bilmeyen ekibinizle saçmalamaniz buna örnek verilebilir. Sunucumuzdan banlanan tayfa olunca nedense kötü oluyoruz. Bize özel mesajlarda birlik destekleri için yalvarmaniz gerekmezdi mesela. Oyundan kalıcı olarak uzaklaştıran tayfa gelip burada ağlamasın. Sunucudan yasaklandiniz. DM sunucularını öneriyorum. Rol bilmeyen ve trolleyen herkesi kalıcı olarak uzaklastiriyoruz. Bu kadar basit karalamalarini başka yerde yapabilirsiniz. İyi forumlar.
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2019, 11:58:32 WonderlandRPG

TheLowereST

OhamanOp

Yeni kodlanan meslekler ve birçok şey ile diğer sunuculardan farklı bir noktaya gitmek istiyor sununcunun test ve açıldığından beri neredeyse hergün oyundayım ve çokta beğeniyorum umarım herşey istedikleri gibi gider.