GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeta

sweezy

Walque

Valla tek Türk konsept olabilir ama rakipleri yok diye böyleler, bir rakip çıksa biter benim düşüncem bu kurallar politikalar oyunculara bakış açıları, oyuncuların sunucuya bakış açıları. Yok isterse 1000 kişi olsun başarısızlık başarısızlıktır

DracDonix

Sunucu başarısız olsaydı halen aktif olarak boy göstermez idi ;)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

JudaX

Öncelikle ekibe başarılar, 1 aya yakın Safari'de rol yapıyorum, ekibinizin gerçekten tamamı ise rol derecesi düşük kişiler Helper'ler 1 saat'e yakın geç cevap veriyorlar. Ve nedense tüm oyuncularınız Agresif-Rol yaptığına şahit oluyorum. Örnek verilcek olursak;

Ben: Ne oluyor burada?
Kişi: S***** lan o***** ç*****

Bunlar tamamen doğru zaten girdiğinizde görebilirsiniz.

Sunucu sistemlerine gelecek olursak Tırcılık mesleğinde "/tirsoforu gorev" yazdığımızda %50 ihtimal ise görev iptal oluyor. Ama sitemlerde başarılırsınız buna şüpeh yok. Sadece ekibinizin gelişmesi / oyuncularınız daha iyi rol yapamsı için başarılar diliyorum umarım ben(biz) daha çok bu gibi olaylarla karşılaşmayız. @Kraus
Son düzenlenme: 26 Ağustos 2019, 19:06:25 JudaX

FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

FatherA

Alıntı yapılan: Walque - 17 Ağustos 2019, 20:32:28
Valla tek Türk konsept olabilir ama rakipleri yok diye böyleler, bir rakip çıksa biter benim düşüncem bu kurallar politikalar oyunculara bakış açıları, oyuncuların sunucuya bakış açıları. Yok isterse 1000 kişi olsun başarısızlık başarısızlıktır
Hayret, iletiyi her eleştiri yorumu yapan kişilere söven "AnadoluGaming" adlı kişi beğenmiş. :D
Bu arada iletine katılıyorum. Sağlam bir rakipleri çıksa biter.

Göktuğ61

Sunucuda yaklaşık 1 yıl yetkili olarak görev yaptım ve bugün çok dehşet verici bir şey öğrendim.Sunucunun A7sine "Oğluuuuum" ailevi hakaret mi dedim, hayır cevabını aldım.
Alt odaya gidip "canım oğluuuum" dedim diye ban yedim meğerse canım kelimesi ekledim diye ban yemişim, vaov.

Boş.

Cruza

Alıntı yapılan: Walque - 17 Ağustos 2019, 20:32:28

Bu doğru.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Dr.Dodo

1 ay aradan sonra sunucuya geri döndüm. Umarım eski formumuza ulaşırız.

gerads

Illyrian

Sürekliliğinizi ve kalıcılığınızı takdir ediyorum ancak rol konusunda çok kötü durumdasınız. Platformdaki oyuncu sayısı artışına rağmen ortamın kötüleşmesi ve roleplay kalitesinin tabanda olmasına sebep olan sunuculardan birisiniz.

Stalf

19 Eylül 2019 Tarihli Kural&Politika Güncellemeleri

Özgür rol ortamının arttırılması amaçlandı.
Politikalar sadeleştirildi.

Kayıtlar :

- Yönetimsel Bilgilendirmeler kısmında bulunan "Araç Yola Park Etme/Çekilme Hakkında" , "Özel Bölge - Pizzacı Politikaları", "Gasp Kuralları", "Aktif Kovalamacalarda Offroad Hk." konuları kaldırıldı. SA-MP Roleplay Kuralları kısmında gereken bölümlere eklendi.
- Yönetimsel Bilgilendirmeler kısmında bulunan "Birlikten Atılmalar Hakkında" konusu kaldırıldı. Yerine "Birlikten Atılma ve Sığınma Politikası" eklendi. Ulaşmak için tıklayın.
- İllegal Birliklerin Sığınma Politikası eklendi. Ulaşmak için tıklayın.
- Admin İnisiyatifi hakkında bilgilendirme eklendi. Ulaşmak için tıklayın.
- Sunucu Yetkilisine Hakaret - Üslupsuzluk kuralının açıklaması değiştirildi. Ulaşmak için tıklayın
- Etnik Köken,Din,Irk Ayrımcılığı eklendi. Ulaşmak için tıklayın.
- Sürekli Roleplay kuralı hakkında bilgilendirme eklendi. Ulaşmak için tıklayın.
- Fidye Rolü, Tır Kaçırma Rolü, Ünlü Rolleri admin gerektiren rollerden çıkarıldı. Oluşum üyesi kaçırma iznini artık Level 1 Admin ve üzeri verebiliyor.  Detaylara ulaşmak için tıklayın.
- Yasaklı Roller düzenlendi. Ulaşmak için tıklayın.
-  TV34 Reklam Hizmetleri kuralları baştan aşağı güncellendi. Ulaşmak için tıklayın.
-  Drive-By ihlalinin açıklaması düzenlendi. Ulaşmak için tıklayın
- Güç aşımı hakkında bir kural düzenlendi. Kurala ulaşmak için tıklayın.
- Güvenlik kuruluşlarına güvenli bölge kuralı güncellendi. Ulaşmak için tıklayın.
- PK için geçerli sebepler genişletildi. Ulaşmak için tıklayın.
- Sunucu politikaları düzenlendi.  Ulaşmak için tıklayın.
- Aşağıda belirtilen kurallar kaldırıldı.[/size]

- Retarted-RP örnekleri güncellendi. Ulaşmak için tıklayın.
- Non-RP Driving ihlalinin örneklerinde bulunan bazı durumlar CR kural ihlaline taşındı. Bir kural(Aracı yol ortasına park etmek.) da Retarted-RP ihlaline taşındı.  Non-RP Driving örnekleri güncellendi. Güncellenen Non-RP Driving örnekleri için tıklayın.
- Non-RP Driving ihlalinden CR ihlaline taşınan örnekleri görmek için tıklayın.
- Yönetimsel Bilgilendirmeler kısmında bulunan "Meşru Müdafaa" konusu kaldırıldı. Yerine "Meşru Müdafaa ve Zorunluluk Durumları" eklendi, açıklaması yapıldı. Ulaşmak için tıklayın.
- Kısıtlanan Roller eklendi. Ulaşmak için tıklayın.

Safari Gaming - Wiki

Stalf

23 Eylül 2019 Tarihli Ceza Kanunu Güncellemesi

Ceza kanunu, sunucuda yaşanan suçlar göz önünde bulundurularak Türk Ceza Kanunu örnek alınarak uygun şekilde sunucuya uyarlanmıştır.

Safari Roleplay - Türk Ceza Kanunu

! Rolleri desteklemek ve ceza kanunu daha mantıklı şekilde uyarlamak amacıyla "T.C. YARGITAY BAŞKANLIĞI" adlı oluşum bölümü oluşturulmuştur.
Sistemsel olarak mevcut değildir.