GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AÇILIŞ 25.08.19] Arche Roleplay - let's have fun together!

Başlatan Yigitellekw, 17 Ağustos 2019, 04:32:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yigitellekw

Yukarıdaki butonlara tıklayarak bağlantılara ulaşabilirsiniz. Tıklayamıyorsanız pasiftir.

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 22:07:42 Prisonero

Yigitellekw

Yetkili Ekibi
✦ Manager ✦
whyfor

✦ Developer ✦
Lure

✦ Lead Admins ✦
ehowN.
Hypnos

✦ High Senior Admins ✦
N/A

✦ Senior Admins ✦
nosoftshit

✦ Game Admins ✦
Rayux

✦ Testers ✦
cssbcq

NOT: Forum adresimiz sunucu açımadan bir süre önce aktif edilecektir. Sunucu açıldığı ilk hafta Beta - 1.0v sürecinde olacaktır. İlk hafta oyuncularımız için çeşitli oyunlar oynatılıp, etkinlikler yapılacaktır. Sunucu 25 Ağustos saat 20.00'da aktif edilecektir, gerekli bilgiler için discord adresimize katılıp, Konumuzu takip etmeyi unutmayın,  iyi forumlar dileriz!

Sunucumuzun sayısal bağlantı adresi; 51.38.250.186:7777'dir

Son düzenlenme: 21 Ağustos 2019, 10:47:17 whyfor

NikolaiS

Daha kaç kere konu açmayı düşünüyorsunuz? Sabit kalacak mısınız?

Yigitellekw

Alıntı yapılan: NikolaiS - 17 Ağustos 2019, 08:01:56
Daha kaç kere konu açmayı düşünüyorsunuz? Sabit kalacak mısınız?
Düzeltmeler yapıldı eski konunun seçenekleri kilitliydi anlamış değilim o sebeple.

Yigitellekw

Armada

Gelip sunucumda reklam yapıyorsun, bizim oyuncularımızı çekmeye çalışıyorun. Tutmaz.

lanet223

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Armada - 18 Ağustos 2019, 13:16:42
Gelip sunucumda reklam yapıyorsun, bizim oyuncularımızı çekmeye çalışıyorun. Tutmaz.
Canım kardeşim, kişilerle daha önce Dayz sunucusundan arkadaşız kavgalıyız tüm arkadaşlarıma gönderdim sizin sunucunuza girip değil, bilip bilmeden konuşmazsanız sevinirim profilimi kopyalamış bir arkadaş var onunla karıştırmayın.
Son düzenlenme: 18 Ağustos 2019, 13:28:29 whyfor

Yigitellekw

Alıntı yapılan: lanet223 - 18 Ağustos 2019, 13:17:25
Tutmaz. Kişi sunucu yöneticek kapasitede değil.
Daha önce birçok platformda bulundum, ilk deneyimim Vendetta olarak başladım böyle devam ediyorum, yorumun için teşekkürler ben bitti demeden bitmez bunu unutma.

Zeta

Sevgili kardeşim bu platform ne projeler gördü ne sözler söylendi fakat yerine hiçbir zaman getirilmedi. Sunucu işleri herkesin harcı olmadığını kendim deneyerek zaten anladım. Üç beş arkadaşınla beraber planlayabilir heves uğruna oyunculara sunabilirsin bunda problem yok ama önce platformun mevcut sunucularına göz atmanı öneririm. Bu konu ve başka konular aklı başında birininde anlayacağı üzere heves üzerine kurulu projelerden başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Umarım hevesine yenik düşmezsin başarılar.

sunucunuzcop

Yalan söyleme discorddaki herkese reklam atmışsın ben seni ne tanıyorum ne ediyorum?Alıntı yapılan: whyfor - 18 Ağustos 2019, 13:26:37
Alıntı yapılan: Armada - 18 Ağustos 2019, 13:16:42
Canım kardeşim, kişilerle daha önce Dayz sunucusundan arkadaşız kavgalıyız tüm arkadaşlarıma gönderdim sizin sunucunuza girip değil, bilip bilmeden konuşmazsanız sevinirim profilimi kopyalamış bir arkadaş var onunla karıştırmayın.

Dyternal

Discord sunucundaki kişilere reklam yapabilir. Ben hem Armada hem Rina oynayabilirim mesela. Ama discord sunucusunda kanal üzerinden veya SA:MP sunucusunda gezerek yapması pek hoş olmaz.

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Dyternal - 20 Ağustos 2019, 11:24:40
Discord sunucundaki kişilere reklam yapabilir. Ben hem Armada hem Rina oynayabilirim mesela. Ama discord sunucusunda kanal üzerinden veya SA:MP sunucusunda gezerek yapması pek hoş olmaz.
Yorumunuz için teşekkürler.

diverse

Herkes'e sallamakla olmuyor başarılar dilerim açılışta orada olacağım.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

matrix