GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA San Andreas Tavsiye Yapılacaklar Listesi

Başlatan lazlow, 19 Ağustos 2019, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA SAN ANDREAS:
TAVSİYE YAPILACAKLAR LİSTESİ

Görevler dışında oyuna yapılabilecek şeyler. Bunları yapmanız oyunun %100 bitmesine etki etmez ama yaparsanız güzel olur.

1- Bütün sevgililerle ilişkinizi %100 yapıp özel kıyafetleri açın. -Ayrıntılı konu-

2- Meslek yan görevlerini kız arkadaşlardan alınan kıyafetlerle yapın.

3- En az bir kere 24/7  marketine girin. Sprunk için, video oyunlarını oynayın.

4- İçecek makinelerinden Sprunk için.

5- Ganton'daki Ten Green Bottles barına gidin. İçeride takılın.

6- Bilardo oynayın. Sonra bilardo sopasını elde edin.

7- Kız arkadaşlara hediyeler verin, öpün.

8- Görev dışında Colonel Fuhrberger'in evine girin. İçeride yapacak bir şey yok ama içine girebilir nadir evlerden.

9- Hırsızlık görevlerini yapın.

10- Biçerdöver çalın. Bir garajda saklayın. (Biçerdöver çalmak için, içinde sürücüsü olan bir biçerdöverin önüne gelip sürücüsünü öldürün.)

11- Çim biçme makinesiyle(Mower) çimleri kesin. (Çimler kesilmiyor ama çim biçme makinesiyle çimleri keser gibi üzerinde gezebilirsiniz.)

12- Çılgın atlamaları yapıp her birinden para kazanın. Haritadaki Yerleri:

13- CJ'in evindeki konsolu en az bir kere oynayın.

14- Basketbol oynayın, yeteneklerinizi geliştirin.

15- Arada spor salonlarına gidip eğitmenlerle dövüşün.

16- Çöldeki Lil' Probe'Inn'e girerek mola verin. İçerideki resimlerine bakın.

17- Striptiz kulüplerine girin. Dansçılara para basın. Özel dans yaptırın.

18- Arabaya bomba koydurup düşman çetelerin yanında patlatın.

19- Havaya ateş ederek insanları kaçırın.

20- En az bir kere Jefferson moteline girin.

21- Restoranlarda yemek yiyin. Hatta en az bir kere yemeği fazla kaçırıp kusun. Tuvaletlerine girin.

22- Spor salonlarında kum torbalarına vurun.

23- Triathlonlara(Beat the Cock!) katılın. Hatta yüzme kısmında Vortex ile hile yapın.

24- Bütün silahları en az bir kere deneyin.

25- Gezilecek yerleri ziyaret edin.

26- Bütün araçları en az bir kez kullanın.

27- Los Santos'da isyan varken, gece 00:00'dan sonra polis helikopterini çalıp, spotla devriye gezin. (Çalmak için karakolun çatısının karşısındaki yola itfaiye koyup üzerinden çatıya atlayın.)

28- Yüksek Los Santos binasına çıkıp paraşütle atlayın.

29- Zero RC dükkanına girip Beefy Baron yan görevini yapın.

30- Minigun depolayın. Vertical Bird görevinden sonra Mike Toreno'nun çiftlik evinde çıkan silahlardan biri minigun'dır. Alıp oyunu kaydedin ve böyle tekrarlayın.

31- Bisikletle tur atın. Bisiklet becerilerinizi geliştirin. Arabalarından üzerinden atlayın.

32- Easter egg'lere bakın.

33- Kumarhanelere gidip kumar oynayın. Para kazanın-kaybedin.

34- Forkliftle hurda arabaları kaldırıp yayaları ezin. Bu hurda arabalar oyunda binilmeyen arabalar.

@Anestezi'nin tavsiyeleri:

35- Oyundaki tüm kıyafetçilerden tüm kıyafetleri satın almak.

36- Tüm video oyunlarında en yüksek skora ulaşmak.

37- Taşıt kurslarının istisnasız hepsinden %100 başarı oranıyla altın madalya elde etmek.

38- Tüm yetenekleri en yüksek seviyeye çıkarmak. (Araba, motosiklet, bisiklet sürme; uçak kullanma; akciğer kapasitesi, dayanıklılık, [Stamina] kumar yeteneği...)

39- Hitman olabileceğiniz tüm silahlarda gelişip Hitman olmak.

40- Tüm çete bölgelerini kontrol altına almak.

41- 999,999,999$ para kazanmak. (Bunun kolay bir yolu var: At yarışları. Onunla alakalı bir konu açabilirsiniz belki, hatta öğrenmek isteyen için bir tane videonun bağlantısını bırakayım: Video)

42- ''King of San Andreas'' suç derecesine ulaşmak.

43- Bir tanka atlayın ve Vigilante görevine başlayın. Diğer görevlerin aksine bu görevde 13,14,15... diye gidebiliyorsunuz ve her bölüm geçişinde kazandığınız para katlanıyor. 100-150 level, hatta daha ötesine gidin, at yarışından sonra en iyi yöntem bu. Riski var mı var. Crash yiyebiliyorsunuz bazen ama yine de denemeye değer.

Aklıma geldikçe ve sizlerden tavsiyeler aldıkça ekleyeceğim. Henüz bitmedi...

(Resimler: GTAWiki ve WikiGTA)
Son düzenlenme: 30 Nisan 2023, 15:16:27 lazlow

Ирина

Güzel paylaşım sevgililerle ilişkinizi %100 yapıp özel kıyafetleri açın mevzusunu ilk defa duydum  :dans:
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2019, 11:23:28 Ирина

lazlow

Alıntı yapılan: Ирина - 19 Ağustos 2019, 21:16:50
Güzel paylaşım sevgililerle ilişkinizi %100 yapıp özel kıyafetleri açın mevzusunu ilk defa duydum.
Ne demek. Kız arkadaşlar konusunu ayrıca açınca kıyafetleri de ele alacağım :)

Uzzy

Çok yararlı konu, bilmediğim birsürü şey var. Hepsi için teşekkürler.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 20 Ağustos 2019, 15:26:00
Çok yararlı konu, bilmediğim birsürü şey var. Hepsi için teşekkürler.
Ne demek :)

gerads

Sahib

Bildediğim Bazı Şeyleri Öğrendim. Teşekkürler.

Dr.Dre

Sampa girin yeni arkadaşlıklar edinin :D

Freezer3543

Konu için teşekkürler reis :)

rth.RuLinG

Bilinmeyen Bey

İŞTE! EVET. Ben bu oyunu bu yüzden oynuyorum. Oyunda Yapcak Çok Şey var!!! Görev yapabilirim , Bir Meslek edinebilirim , Şehir Aktivetileri yapabilirim. RPG Gibi kendimi giydirebilir , saçımı/sakalımı traş edebilirim , dövme çizdirebilirim , GYM'de vucüt çalışabilirim VE DAHA FAZLASI!

Hayır benim kahka ile güldüğüm yani şu. Bu Görevler ise Ap ayrı! Yani Çok Absürt yani Hiç Tahmin Edemiyeceğim Kadar Değişik görevler! Bak işte bu  :gtasa: 'ı  :gtasa:  yapan şeydir.

Bunu Detaylı Olarak Anlattığın ve Yapmadığım Şeyleri hatırlattığınız için sağol  :kalp:  :tr:  :serefe:  :helal:

EDİT: Triathlon'u gördüm. Ama Ben Olması Gereken yerde görmedim. (Tüm Yan Görevleri ve Görevleri bitirdim ama hala yok orda) Acaba PS2 İçinmi?
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 01:43:46 Bilinmeyen Bey

Impeccable

Güzel paylaşım, elinize sağlık.:helal:

Purgatory

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 08 Ocak 2021, 01:39:37
İŞTE! EVET. Ben bu oyunu bu yüzden oynuyorum. Oyunda Yapcak Çok Şey var!!! Görev yapabilirim , Bir Meslek edinebilirim , Şehir Aktivetileri yapabilirim. RPG Gibi kendimi giydirebilir , saçımı/sakalımı traş edebilirim , dövme çizdirebilirim , GYM'de vucüt çalışabilirim VE DAHA FAZLASI!

Hayır benim kahka ile güldüğüm yani şu. Bu Görevler ise Ap ayrı! Yani Çok Absürt yani Hiç Tahmin Edemiyeceğim Kadar Değişik görevler! Bak işte bu  :gtasa: 'ı  :gtasa:  yapan şeydir.

Bunu Detaylı Olarak Anlattığın ve Yapmadığım Şeyleri hatırlattığınız için sağol  :kalp:  :tr:  :serefe:  :helal:

EDİT: Triathlon'u gördüm. Ama Ben Olması Gereken yerde görmedim. (Tüm Yan Görevleri ve Görevleri bitirdim ama hala yok orda) Acaba PS2 İçinmi?
Yok, PS2'ye özel değil, çünkü tablette oynarken bulmuştum Triathlon'ları. Biri Santa Maria sahilinde, diğeri Palomino Creek'te, ama sadece oyun içinde hafta sonları katılabiliyormuşuz.

Kaynak
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 12:47:17 Anestezi

Bilinmeyen Bey

Listeye Birşey Daha Ekleyecek Olursan @lazlow Bide Benim önerilerim:

- GYM'de Tekerlek Sürün , Staminayı Geliştirip Daha Hızlı Koşun.

- GYM'de tüm Dövüş Sanatlarını en az birkere deniyerek adam dövün.

- Just Business görevindeki Atrium'un dışarı çıkın , sonra arkanızdaki kapıya ateş ederek onu açık tutun ve böylece "Blue Hell" 'in içine girersiniz

Purgatory

Benim de önerilerim var, isterseniz konuya ekleyebilirsiniz; (Wiki'de %110 completion diye geçen o gerekli olmayan aktiviteler var ya.)

-Oyundaki tüm kıyafetçilerden tüm kıyafetleri satın almak.

-Tüm video oyunlarında en yüksek skora ulaşmak.

-Taşıt kurslarının istisnasız hepsinden %100 başarı oranıyla altın madalya elde etmek.

-Tüm yetenekleri en yüksek seviyeye çıkarmak. (Araba, motosiklet, bisiklet sürme; uçak kullanma; akciğer kapasitesi, dayanıklılık, [Stamina] kumar yeteneği...)

-Hitman olabileceğiniz tüm silahlarda gelişip Hitman olmak.

-Tüm çete bölgelerini kontrol altına almak.

-999,999,999$ para kazanmak. (Bunun kolay bir yolu var: At yarışları. Onunla alakalı bir konu açabilirsiniz belki, hatta öğrenmek isteyen için bir tane videonun bağlantısını bırakayım: Video.)

-''King of San Andreas'' suç derecesine ulaşmak.

Daha fazlası için buraya göz gezdirebilirsiniz.
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 15:35:20 Anestezi Sebep: Bu bilgilerin kaynağının bağlantısını ekledim.