GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation Hırsız Polis | www.creation-hp.com

Başlatan 5YPEXE, 01 Ekim 2018, 01:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krozfayer

Tutacağından Eski'si'den emin olduğum kadar eminim  :helal:

5YPEXE

Değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.

Yakın vakitte Discord sunucumuz içerisinde soru-cevap kategorisi açılacaktır. Sorusu olan, aklında düşüncesi olan herkesi bekliyoruz. Tık

N0SY

Tekrardan dönmene sevindim. Başarılar :)

Pablo

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 08 Ağustos 2019, 10:49:01
Alıntı yapılan: ArdaTR - 08 Ağustos 2019, 00:28:37
Hayırlısı bakalım yine açıp bu sefer pes etmezsin umarım ;)
Ben ne zaman pes etmişim yahu? Creation'u kapatmamın sebebi Lite RPG'yi açıyor olmamızdı.
Lite rpg bahane etmen saçma haftanın her günü ddos atıyorlardı sunucu en çok 4kişi yapıyordu kapatmadan önce ;)

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

TuraL.

Yönetim normal şartlarda 24 saat uyarısı verirdi konu düzenlenmesi için. Yetkili "Başarılar" diyor  @Hwang

Starface

sweezy

Alıntı yapılan: TuraL. - 09 Ağustos 2019, 21:42:35
Yönetim normal şartlarda 24 saat uyarısı verirdi konu düzenlenmesi için. Yetkili "Başarılar" diyor  @Hwang

Niye uyarı verelim ki? Konu, kurallara uygun bir şekilde açılmış. Tekrardan başarılar. @5YPEXE

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

zeroo

[S]corpionKing

5YPEXE

Alıntı yapılan: ArdaTR - 09 Ağustos 2019, 15:19:35
Ben ne zaman pes etmişim yahu? Creation'u kapatmamın sebebi Lite RPG'yi açıyor olmamızdı.
Lite rpg bahane etmen saçma haftanın her günü ddos atıyorlardı sunucu en çok 4kişi yapıyordu kapatmadan önce ;)

Sunucuyu kapatmadan önce yaklaşık olarak 1-1.5 ay öncesinden bu yana tek bir saldırı dahi gelmedi. Gerekli ssleri alıp, atmak isterdim bilgisayarımı formatlamasaydım. İşiniz gücünüz baltalamak olduğu için, şaşmıyorsunuz. Pervasızca yorum yapmaya devam edebilirsin. Eğer ki o zamanlarda da "pes etmek" kavramını yapıyor olsaydım HostedTab'i son gününe kadar almazdım güzel kardeşim. 200TL'yi kim bu alemde durduk yere verir? Eleştiri yapmak yerine bu şekilde yorumlar yaptığın zaman gözümden epeyce düşüyorsun.

Şunu da eklemeden edemeyeceğim: Bu Türkçe kullanımın ile bir daha yorum atma konuma, lütfen. :)
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2019, 02:29:51 5YPEXE

Pablo

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 15 Ağustos 2019, 02:26:42
Alıntı yapılan: ArdaTR - 09 Ağustos 2019, 15:19:35

Sunucuyu kapatmadan önce yaklaşık olarak 1-1.5 ay öncesinden bu yana tek bir saldırı dahi gelmedi. Gerekli ssleri alıp, atmak isterdim bilgisayarımı formatlamasaydım. İşiniz gücünüz baltalamak olduğu için, şaşmıyorsunuz. Pervasızca yorum yapmaya devam edebilirsin. Eğer ki o zamanlarda da "pes etmek" kavramını yapıyor olsaydım HostedTab'i son gününe kadar almazdım güzel kardeşim. 200TL'yi kim bu alemde durduk yere verir? Eleştiri yapmak yerine bu şekilde yorumlar yaptığın zaman gözümden epeyce düşüyorsun.

Şunu da eklemeden edemeyeceğim: Bu Türkçe kullanımın ile bir daha yorum atma konuma, lütfen. :)
amacım konu baltalamak değil oyuncularla bildiğin dalga geçiyorsun aç kapa yapıp buarada hatırlatırım ardacım gelirmisin yardım edermisin diyordun ilk aylarda hatırlatırım hep işin düşünce mesaj atıyordun bana para tatlı geldi sana burnun havalarda birdahada benle muhatap olma.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

5YPEXE

Alıntı yapılan: sweezy - 09 Ağustos 2019, 23:19:47
Alıntı yapılan: TuraL. - 09 Ağustos 2019, 21:42:35

Niye uyarı verelim ki? Konu, kurallara uygun bir şekilde açılmış. Tekrardan başarılar. @5YPEXE

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.
Alıntı yapılan: zeroo - 12 Ağustos 2019, 04:53:31
Başarılar.
Alıntı yapılan: Starface - 09 Ağustos 2019, 23:15:55
Basarilar dilerim
Alıntı yapılan: N0SY - 09 Ağustos 2019, 10:18:28
Tekrardan dönmene sevindim. Başarılar :)
Teşekkürler.  :kalp: @corpionKing Adındaki [ ] alıntıları bozduğu için direkt alıntılayamadım, teşekkürler.

Myth

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

DracDonix

Yasakli mod kullaniyoŕlar idmdmfmdmdmmdmksmmd

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)