GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Deli Mi Ne Gözaltına Alındı, Adliyeye Sevk Edildi!

Başlatan Ranthiel, 15 Ağustos 2019, 16:11:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ranthiel

Liverpool ile Chelsea arasında dün Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayan Ali Abdülselam Yılmaz (Fester Abdü) ve beraberindeki 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Yılmaz, maçın 14. dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlamış, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılmıştı.

Sahaya atlayan Yılmaz ile birlikte stadyuma geldikleri ve Yılmaz'ın videosunu çektikleri belirlenen E.D, Y.Y, F.Y, ve C.Ö de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yılmaz'ın, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen ilk sorgusunda Süper Kupa Finali'ni izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak kaleye doğru koşmaya başladığını söylediği öğrenildi.

Yılmaz'ın ayrıca, gerçekleştirdiği hareketin önceden planlanmadığını ve beraberindeki arkadaşlarının video ve fotoğraf çektiğinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi.

Youtube'daki kanalında çektiği videoları yayınlayan Fester Abdü (Ali Abdülselam Yılmaz'ın), Liverpool ile Chelsea arasında dün Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final maçında, ilgi çekmek için sahaya atlaması kamuoyunda tepki çekmişti.
Son düzenlenme: 19 Ağustos 2019, 11:56:22 Proteus
Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Tommy Vercetti

Sevdiğim bir youtuberdi uzun zaman önce abonelikten çıkmıştım. Kendini diğerleri gibi yükselince bozdu. Verdiği ifadede yalan söylediğini düşünüyorum. Prim için yapmıştır.

sweezy

Zamanında çok sevdiğim insanların bu şekilde gözümün önünde erimesi kadar kötü bir şey yok.

wildclaWZ

Yarı çıplak atlasaydı belki prim yapardı, böyle olmamış insanlar çıplak seviyor. Güzel ülkemin güzel insanları Allah hidayet versin...

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Leo`

youtube platformuna son verilmeli. kendimi bildim bileli gereksiz buldum, hala da gereksiz buluyorum. insanları çok etkiliyor ve karakterlerini bozuyor. youtuberlerin yüzde doksan dokuzu bu haberde çıkan insandan farksız olmaksızın gereksizler. ülke dışına sözüm yoktur, ancak bizim ülkemizde youtube illeti kökten sonlandırılmalı.

xT_9000

ok kib by oldu şuan kib'de bakalım ne zaman by'lanacak

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

5YPEXE

Serbest bırakıldılar. Adli kontrol şartı ile.

Olayın içerisinde Emre Durmuş, Furkan Yaman, Unlost'da var. (Deli Mi Ne?'nin ekibini saymıyorum.)

DracDonix

Ortalığı gereksiz şekilde ayağa kaldırdılar gençlik amcası gençlik :P

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

oguzhan545419

Ülkeye verilen bir şansı bir kaç eleman 2 3 abone için fırsat kolladıysa ülkeden sürülse yeridir.
Bu abarttılar diyenleri vs anlamış değilim güvenliklerin aldıkları cezalarından tutun saha güvenliğine gölge düşürdü elemanlar, çıkıp da saha içinde falan ateş açmaları mı gerekiyor?

T shirt yazısı ayrı bi dava

Geri kafalı düşünmeyin ülkenin yabancı paraya ihtiyacı var sonra pc fiyatları uçar evet

miru

aga adamın yaptığı doğru birşey değil tamam  ama abartmadınız mı la

Uzzy

Reynmen, Enes Batur ve diğer bazı YouTuberların banlanması lazım. Para kazandıkça saçmalıyorlar. Para kazandıkça kalitemizi düşürüyorlar. Para için prim için neler yapıyorlar. İçeri alınsalar keşke hem kurtuluruz bunlardan.