GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Advance Nasıl İndirilir - Oynanır?

Başlatan lazlow, 14 Ağustos 2019, 22:56:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA ADVANCE NASIL İNDİRİLİR - OYNANIR?

GTA Advance, Gameboy Advance(GBA) platformu için yapılmış bir GTA oyunudur. Kuşbakışı oynanış tarzı, piksel grafiklerine rağmen 3B GTA evrenine ait bir oyun olarak 2000 yılında, yani GTA Liberty City Stories ile GTA 3 oyunlarının arasında, Liberty City'de geçmekte olan bir oyundur. Dolayısıyla Asuka, Misty, 8-Ball gibi tanıdık yüzlerin yanında GTA 3'ün başından beri 8-Ball'ın ellerinin nasıl yandığı, nasıl tutuklandığını açıklandığını gösteren vb olaylar da yer almaktadır. Yani, sıkı bir GTA hayranıysanız ve GTA oyunlarını baştan sona bitirmek istiyorsanız GTA Advance'i de oynamanızı tavsiye ediyorum.  Peki nasıl bulup da oynayacağız? İşte, -benim bildiğim kadarıyla- GTA Advance'i edinme yöntemleri.

1. Gameboy Advance

GTA Advance, Gameboy Advance konsolu için çıkarılan bir oyun olduğu için doğrudan bir Gameboy Advance ile birlikte GTA Advance oyunu almak ilk akla gelen yöntemdir. Bulabilirseniz, GTA Advance'i konsolunda oynamanızı tavsiye ederim.

2. PC için GBA Emülatör

Ne Gameboy Advance ne de GTA Advance resmi olarak artık satılmadığı için, Gameboy Advance bulamadıysanız ve PC'de oynamak istiyorsanız bu da mümkün!

İlk önce bir Gameboy Advence emülatörü indirmelisiniz. İnternette "Gameboy Advance Emulators" veya "GBA Emulator" olarak aratınca kolayca bir Gameboy Advance emülatörü indirebilirsiniz. Steam gibi GTA Advance'i orijinal olarak satan bir platform olmadığı için mecburen oyunu internetten indireceksiniz.

GameBoy Advance için çeşitli emülatörler bulabilirsiniz ama tavsiye olarak mGBA'yı söyleyebilirim.

Emülatörü indirdiyseniz, şimdi oyun dosyasını .gba uzantısıyla indirebiliriz. Google'a "GTA Advance .gba" diye aratınca çıkan ilk sitelerden birinden indirin.

İşin en kolay kısmına geldik. Emülatörü açıp, GTA Advance .gba dosyasını açın.

Eğer varsa, oyun koluyla oynamanızı tavsiye ederim. Eğer yoksa veya ille de klavyeyle oynamak istiyorsanız, o da mümkün. Tek yapmanız gereken emülatör ayarlarından Controller ayarlarını bulun ve ister klavyenize, ister oyun kolunuza göre tuş kontrollerini ayarlayın.

PlayStation oyun kolunuz varsa ve nasıl bağlayacağınızı bilmiyorsanız bu konuya göz atabilirsiniz: Bilgisayara PlayStation Kolu Bağlamak

Artık oyuna başlayabilirsiniz.

3. Mobil için GBA Emülatör

Gameboy taşınabilir bir oyun konsolu olduğundan, oyunları da taşınabilir cihazlarda oynamaya uygundur. Bu yüzden telefona, tablete vs. indirirseniz daha uygun olur. Bir de mobil oyunları oynamayı daha çok seviyorsanız bu yöntem size göre.

PC için olduğu gibi, Google Play Store veya App Store telefonunuzun uygulama mağazasına girip "GBA Emulator" yazıp aratın. Bir tanesini bulup indirdikten sonra internetten "GTA Advance .gba" yazıp uygun bir siteden oyunu indirin. Daha sonra emülatörle oyunu açıp, oynayabilirsiniz.
Son düzenlenme: 19 Haziran 2023, 13:45:48 lazlow

Tommy Vercetti

Bunu hala oynayan var mı? Efsane :D

lazlow

Alıntı yapılan: nuttertools - 15 Ağustos 2019, 15:40:34
Bunu hala oynayan var mı? Efsane :D
Ben bu yöntemle telefonumda oynuyorum hala. Ancak 1 yıldır hala bitiremedim.

Dyternal

Efsaneymiş oyun. Ama silah değiştiremiyorum.

Zor oyun seven oynasın

https://i.hizliresim.com/NLn6R5.png

41 dakikadır 3 bölüm geçmişim. :O
Son düzenlenme: 18 Ağustos 2019, 12:52:38 Dyternal

Uzzy

Sayende oyunu deneyeceğim. Teşekkür ederim. :)

xeta

Oynayamadığım tek GTA oyunu bu sanırsam, müteşekkirim.

lazlow

Alıntı yapılan: Dyternal - 18 Ağustos 2019, 12:49:43
Efsaneymiş oyun. Ama silah değiştiremiyorum.

Zor oyun seven oynasın

https://i.hizliresim.com/NLn6R5.png

41 dakikadır 3 bölüm geçmişim. :O
Select'e basman gerekiyor. Ben de 1 yıldır hala bitiremedim.

Ирина

IOS için varmı bir bilgi indirmek isterim ?

lazlow

Alıntı yapılan: Ирина - 23 Ağustos 2019, 16:42:51
IOS kullanmadığım için bakamadım. Eğer store'da "gba emulator" diye bir şey bulursan indir.

DracDonix

Tipleri Street Fighter dövüşçülerine benziyor :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Dyternal

Tekrar başladım, ill repute görevindeyim.

lazlow

Alıntı yapılan: Dyternal - 23 Şubat 2020, 12:48:18
Tekrar başladım, ill repute görevindeyim.

Güzel, bitirirsen haber ver :helal:

Specter

İOS içinde indirme mevcut yakında detaylı bir konu açacağım.

Saygılarımla Specter...

lazlow

Alıntı yapılan: Specter - 24 Şubat 2020, 19:37:29

İOS içinde indirme mevcut yakında detaylı bir konu açacağım.
Link vermesen daha iyi olur :helal: