GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

South City Roleplay ~ Single Reality

Başlatan South City RolePlay, 14 Ağustos 2019, 01:57:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

South City RolePlay

South City RPG

Selamlar, South City RPG ekibi olarak sizlere sunucumuzu elimizden geldiğince tanıtmaya çalışacağız. South City RPG olarak oynadığımız bu oyundan zevk almaya bakıyoruz. Yaklaşık 3 senedir sunucumuzun üzerinde çeşitli şekillerde çalışmalar yapıyoruz. Ekibimiz toplanalı  6 sene olmuştur. Aramızda önceden tecrübeye sahip kişilerle birlikte, oyuncu kafasında yönetebilecek kişilerde bulunmaktadır. Oyun modumuz, haritalarımız oyuncularımıza sıkıntı yaratmayacak şekilde, kontrol ederek yerine oturttuk. Sizlerin yapmış olacağı saygı ve sevgi çerçevesi içerisindeki tüm eleştirilere açığız. Kendimizi ve dolaylı olarak sunucumuzu geliştirmek için sunucumuzda yer alan veya almayan herkesin yardımına ihtiyacımız bulunmaktadır. Bizim istediğimiz, diğer sunuculardan alamadığımız oyun zevkini, tam anlamıyla kimsenin hakkını yemeden elimizden geldiğince vermektir. Önceliğimiz sunucuda meslekler ile para kasmaya emek vermekten çok, sürekli ''Roleplay'' kavramını yaratmaktır. Hedeflerimiz yüksek ve sizden de her türlü yardımı bekliyoruz.

Vizyon

Medium RP sunucularında 6 senedir bulamadığımız yönetim ekibini, saygılı ve tecrübeli bir şekilde oluşturmak, ''Roleplay'' kavramını eski yıllarına döndürüp,  günümüzdeki rol imkanları ile yeni bir yol izlemek. Birincil amacımız, insanların istediği türde rol konseptlerini gerçekleştirmesi ve bizler tarafından desteklenmesidir. Bilindik, klasik rollerin yanı sıra, birçok çeşit farklı türde konseptler yaratmak. İnsanları kısıtlamayan oluşumlar ve yönetim ekibimiz ile sadece sizlerin zevkinizi sonuna kadar yaşatmak. Bu söylediklerimiz ve daha fazlası ile özetleyebiliriz.

Misyon

Bizler, oyuncularımızın sorunsuz bir şekilde eğlenmesini sağlamak, istek ve taleplere kısa bir süre içerisinde net cevaplar vermek. Gün geçtikçe azalan SA:MP kitlesine eski keyif verici Roleplay kavramını yeniden hatırlatmak ve yaşatmayı tüm ekip çalışanlarımız kendisine görev bilmiştir. Kurumsallığa son derece önem verip, birincil olarak hiçbir şekilde maddiyata yöneltmemeyi yönetim ekibimiz amaçlamıştır. Bütün işlerimizde kendimizi geliştirerek, sizlere sürekli gelişen bir South City Roleplay sunucusu ve ekibi sunmayı amaçlamıştır.

Genel İşleyiş

Detaylandırmak gerekirse, bizler oyuncularımızın uzun süre mesleklerde vakit harcamadan, para kazanma mantığını Medium RP bir sunucuda Hard RP sunucusu gibi yapmak yerine , rol yaparak da para kazanmanın da sizlere vermiş olduğu keyif ve kolaylık ile neler olabileceğini sizlere hayal ettirmek. Para kazanmak ve kendinizi geliştirmek mi istiyorsunuz? Sunucuda belirlenen bir çok yere giderek burada çeşitli rollerde bulunarak keyif alarak para kazanabilirsiniz. Bizlerde bu sırada, görev başında olacağız. Bir kısmımız sizlere aktif rol ortamı sağlamak ile uğraşırken, azınlıkta olan kısmımız ise sizlerin mağdur durumda olmamanız için görev başında olacaktır. Yönetim ekibimizin sürekli robot mantığıyla hareket etmesi  taraftarı değiliz, sizlerin bizim kim olduğumuzu bilmeden, bizler ile yaptığınız roller bizim için çok değerli olacaktır. Bu şekilde sizlerin aranızda olacağız ve her durumdan haberdar olacağız.

Ekonomi

Doğrusunu söylemek gerekirse, ekonomimiz yerine çok güzel bir şekilde oturmuş durumda. Sürekli meslek kasarak her şeyi alabilecek durumda olmayacaksınız ancak sürekli rol yaparak kazandığınız paralar ile, mesleklerden kat ve kat üstün bir hale geleceksiniz. Mesleklerden aldığınız para da size yeterli gelecektir ancak rol yapmanın da verdiği zevk ile para kazanıp, daha iyi yerlere gelebileceksiniz. Para kazanması fazla zor olmayacak, ancak parayı elinizde tutması bir hayli zor olacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular ?

Soru 1: Sunucunuzda kullandığınız mod ''South Center'' modu mu?

Cevap 1: Modumuzun ''South Center'' modu ile hiç bir alakası yoktur. Kesinlikle bu moddan alıntı yapılmamıştır. Kullanmış olduğumuz mod, temelini kendimiz alıp, uzun yıllar içerisinde geliştirdiğimiz ve çevirisini yaptığımız bir moddur.

Soru 2: Siz kimsiniz? South City ismi nereden aklınıza geldi?

Cevap 2: Bizler roleplay hayatına uzun süre önce atılmış, bu serüvenin büyük bir kısmını oyuncu olarak geçirmiş, istediğini yönetim ekibine ulaşamadığı için böyle bir uğraş içerisine girmiş, aramızda son derece tecrübeli kişilerde bulunduğundan dolayı, kendimizi sürekli geliştirme üzerine duran, istekli ve hevesli, zor işlerinde altından kalkabilecek bir ekibiz. Roleplay hayatımızda içerisinde bulunduğumuz konseptlerden dolayı ise sunucu adının ''South City'' olması bizim için mantıklı bir seçim haline gelmiştir.

Soru 3: Çete & Aile Yönetimindekiler kimdir? Nasıl bir destek sunuyorsunuz?

Cevap 3: Çete & Aile Yönetimimiz bütün Roleplay hayatı boyunca Çete & Aile rolleri içerisinde bulunmuş, tecrübesine güvendiğimiz kişilerden oluşmaktadır. Hiçbir şekilde bu tür roller yapan toplulukları kısıtlamayı düşünmemekteyiz. Birlik desteklerine gelecek olursak, birliklerimiz bizim sunucumuzda olmazsa olmaz bir kemik yapısındadır. En fazla destek vereceğimiz alan Çete & Aile olacaktır. Onlar için yapabileceğimiz birçok şey bulunmakta. Birlik başvurusunda bulunan bir topluluk  öncelikle bizlere yapabileceği rol seviyesini göstermelidir, daha sonrasında onaylı bir birlik haline geldikten sonra bizler başvuru sırasında yaptıklarının karşılığını sonuna kadar onlara göstereceğiz. Ekstra map, araç, silah, çelik yelek, uy****rucu, depo ve ekstra hood desteği yapacaklarımızın sadece birazıdır.

Soru 4: Sunucu bilgilerinizden bahsedebilir misiniz?

Cevap 4: Sunucumuz açıldıktan sonra, bir süreliğine client olmadan oynanacaktır. Ancak bu sizi korkutmasın ki client kullanan birçok sunucudan daha iyi bir anti hile sistemimiz mevcuttur. Mağdur olmamanız için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Rol yapacağımız yer; Los Santos, ve yabancı konsept olarak belirledik. Medium RP sunucularını yeniden eski haline getirmeye ve en iyisi olmak için çabalayacağız.

[/color][/color]
Yönetim Ekibi

Kurucu
-Uğur
-Berkan

Developer
-Gizli Tutulmuştur.

Genel Yetkili
-StrangeR

Topluluk Yöneticisi
-DEX
-Furkan
-Decoslite

Oyun Yetkilisi
-Arcturus Sama
-Outlookers
-Iwodx
-System32
-Pix
-Atabey

Sunucu Bilgileri

Forum: Forum Adresimiz

Discord: Discord Adresimiz

TeamSpeak 3: *Eklenecek*

SA:Mp Adresi: *Bakım*
Son düzenlenme: 14 Ağustos 2019, 16:37:28 South City RolePlay Sebep: Prefix

İnsanların yapmış olduğu yorumlar zeka seviyelerini gösterir.
Anton Pavloviç Çehov...

South City RolePlay

Anton Pavloviç Çehov...

ceranemo42

Çok Güzel Gözüküyor inşallah başarılı olursunuz Elinize Sağlık

South City RolePlay

Alıntı yapılan: ceranemo42 - 14 Ağustos 2019, 02:32:12
Çok Güzel Gözüküyor inşallah başarılı olursunuz Elinize Sağlık
İnşallah, güzel yorumun için teşekkürler..

Anton Pavloviç Çehov...

Yigitellekw

Başarılar ancak konunuz çok sade ve klasik içeriklerden oluşmakta, beklentim yok ancak umarım başarırsınız iyi forumlar.
Son düzenlenme: 14 Ağustos 2019, 04:29:18 whyfor

canatik

Tanıtım basit ve uzun yazılarla dolu. Kimsenin tamamını okuyacağını düşünmüyorum, kısa tutulsa iyi olurdu. Sunucu için bir şey söyleyemeyeceğim, açıldığı zaman göreceğiz. Başarılar ^^
Son düzenlenme: 14 Ağustos 2019, 04:34:39 canatik
canatik ~ Co-Founder of LSS:RP

Dex

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Stranger-R

Alıntı yapılan: whyfor - 14 Ağustos 2019, 03:30:19
Başarılar ancak konunuz çok sade ve klasik içeriklerden oluşmakta, beklentim yok ancak umarım başarırsınız iyi forumlar.

Teşekkürler, konu ilerleyen aşamalarda daha da geliştirilecek. Şimdilik sade ve anlaşılır biçimde bir anlatımda bulunduk.

Alıntı yapılan: canatik - 14 Ağustos 2019, 04:33:26
Tanıtım basit ve uzun yazılarla dolu. Kimsenin tamamını okuyacağını düşünmüyorum, kısa tutulsa iyi olurdu. Sunucu için bir şey söyleyemeyeceğim, açıldığı zaman göreceğiz. Başarılar ^^
Aslına bakılırsa fazla bir uzunluk yok, sadece göz yormasın diye bir miktar yazı fontunu büyüttük, orjinal haline getirildiğinde kısa olduğunu anlayabilirsiniz. Sunucumuz hakkında merak duygusu olanların tamamını sorunsuz okuyacağını düşünüyorum, fikriniz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: DracDonix - 14 Ağustos 2019, 09:17:16
Başarılar

Güzel dileklerin için teşekkürler.

Yaptığın işten her zaman zevk almaya bak.

South City RolePlay

Alıntı yapılan: whyfor - 14 Ağustos 2019, 03:30:19
Öncelikle yorumun için teşekkürler, konuyu bilerek sadece tutmayı tercih ettik konuda multimedyayı daha çok videolarla ve sunucu içerisinden görsellerle sağlayacağız en kısa süredede videolar yüklenecektir.

Anton Pavloviç Çehov...

South City RolePlay

Anton Pavloviç Çehov...

South City RolePlay

Tanıtım geçici de olsa düzenlendi. Gün geçtikçe daha da iyi hale getireceğiz.

Anton Pavloviç Çehov...

Unknown

Konunuza;"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresini ekleyin.

Jackson_Martinez

Başarılar. Güzel şeyler bekliyoruz bu tayfadan yolunuzdan şaşmayın :)

South City RolePlay

Alıntı yapılan: Jackson_Martinez - 14 Ağustos 2019, 16:29:45
Başarılar. Güzel şeyler bekliyoruz bu tayfadan yolunuzdan şaşmayın :)

Teşekkürler, sunucumuzu gün geçtikçe daha da iyi bir hale getirmek için her şeyi yapıyoruz.

Anton Pavloviç Çehov...