GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:55:34

Lazlow - Bir Başlangıç

Başlatan lazlow, 14 Ağustos 2019, 02:47:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Herkese merhaba

Bu foruma yeni üye olsam da 10 yıldır gtaturk takipçisiyim. Yaklaşık 1 yıldır da instagramda gta paylaşımları, karşılaştırmaları yapıyorum. Gtamulti gibi bir sitenin varlığından yeni haberdar oldum. Neyse ki bunun için çok geç kalmadım.

Gta ile ilgili aktif olarak araştırmalar yapan biriyim. Gta'ya verdiğim değeri, sevgiyi görebilmeniz için instagram sayfama göz atmanızı tavsiye ederim. Çok yakında instagram sayfamdan sonra burada da gta ve diğer  :r*: oyunlarıyla ilgili paylaşımlar, bilgiler ve rehberler hazırlayacağım. Bu sitede de daha çok yolum var. Umarım sizlere faydalı olabilirim. Aynı zamanda sizlerle tanışmak istiyorum. Instagram: lazlow.jones

Son düzenlenme: 02 Ocak 2022, 13:24:02 lazlow

Uzzy

Merhaba, foruma hoş geldin.

lazlow

gtadelisi

Foruma hoş geldiniz. Belirttiğiniz sayfayı biliyorum, şimdilik güzel diyebileceğim bir sayfa. Umarım yolundan şaşmaz. Başarılar dilerim.

Bu arada GTATurk adınız neydi? 10 yıldır ben de takipçisiyim.

sweezy

Foruma hoş geldin. Keyifli vakitler geçirmen dileğiyle. :rockstar:

lazlow

Alıntı yapılan: gtadelisi - 14 Ağustos 2019, 13:46:05
Foruma hoş geldiniz. Belirttiğiniz sayfayı biliyorum, şimdilik güzel diyebileceğim bir sayfa. Umarım yolundan şaşmaz. Başarılar dilerim.

Önceki kullanıcı adım junkpains'ti. Yaklaşık 6 yıldır bu adı kullanıyordum. Çok paylaşım yapmıyordum ama aktiftim. Sitenin kapanmasına 1 yıl kala adımı Resif olarak değiştirmiştim. Burayı öğrendin. Artık daha aktif olacağım.

lazlow

Alıntı yapılan: sweezy - 14 Ağustos 2019, 14:01:18
Foruma hoş geldin. Keyifli vakitler geçirmen dileğiyle. :rockstar:
Teşekkürler, hoş buldum :)

Asena

Foruma hoş geldin.

Control, is overrated.

rekcahml

gtadelisi

Alıntı yapılan: lazlow - 14 Ağustos 2019, 14:12:26
Alıntı yapılan: gtadelisi - 14 Ağustos 2019, 13:46:05

Önceki kullanıcı adım junkpains'ti. Yaklaşık 6 yıldır bu adı kullanıyordum. Çok paylaşım yapmıyordum ama aktiftim. Sitenin kapanmasına 1 yıl kala adımı Resif olarak değiştirmiştim. Burayı öğrendin. Artık daha aktif olacağım.
Seni tanıyor gibiyim, o kadar kişi arasında junkpains adı hiç yabancı gelmiyor. Tekrardan hoş geldin. Hepimiz için burada toplanmak güzel oldu.

Tommy Vercetti

Merhaba. Hoşgeldin. İyi vakitler geçirmen dileğiyle.

lazlow

Alıntı yapılan: nuttertools - 14 Ağustos 2019, 16:21:51
Merhaba. Hoşgeldin. İyi vakitler geçirmen dileğiyle.
Merhaba. Hoş bulduk. Teşekkürler :)

mrc

lazlow hocam hoşgeldin. İyi forumlar. :)

DracDonix

Foruma hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileği ile

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)