GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arche Roleplay - let's have fun together!

Başlatan Yigitellekw, 12 Ağustos 2019, 22:33:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leeroy

ya kardeşim daha eleştiri kaldıramıyorsun sunucu açıyorsun, eleştiri yapan herkesi tersliyorsun. allah için kapat şu sunucuyu babanın verdiği bayram harçlığını daha değerli şeylere harca

ehowN.

Crountê

Tutacağını sanmıyorum, eleştiri kaldıramıyor sunuz. Yönetim ekibininde başarılı ve deneyimli kişilerden oluştuğunu sanmıyorum, tasarım konusunda da kötüsünüz. Yinede bir umutla başarılar diliyorum.

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Crountê - 13 Ağustos 2019, 14:03:38
Tutacağını sanmıyorum, eleştiri kaldıramıyor sunuz. Yönetim ekibininde başarılı ve deneyimli kişilerden oluştuğunu sanmıyorum, tasarım konusunda da kötüsünüz. Yinede bir umutla başarılar diliyorum.
3 pawner, 2 mapper, 1 grafiker, ve gerekli oyun ekibi bulunuyor. Eleştiri kaldıramıyorsunuz demişsiniz şöyle bir açıklama yapayım. Kendinden emin konuşan insanlar gururumu kırıyor, neyin ne olacağını bilemeyiz yorumları saçma, ve sert geldiği için sinirleniyorum düzgün doğru, eleştiriye her daim açığım.

Crountê

Alıntı yapılan: whyfor - 13 Ağustos 2019, 14:05:42
Alıntı yapılan: Crountê - 13 Ağustos 2019, 14:03:38
3 pawner, 2 mapper, 1 grafiker, ve gerekli oyun ekibi bulunuyor. Eleştiri kaldıramıyorsunuz demişsiniz şöyle bir açıklama yapayım. Kendinden emin konuşan insanlar gururumu kırıyor, neyin ne olacağını bilemeyiz yorumları saçma, ve sert geldiği için sinirleniyorum düzgün doğru, eleştiriye her daim açığım.
Ben fikirlerimi sundum kötü bir şey yok bunda yaklaşık 9 senedir bu platform dayım öncesinde mta platformundaydim, yanlış anlama ama daha önceden bu sunucudan kat kat iyi olan yönetim ekibibin iyi olduğu tanınmış ve tecrübeli kişilerin sunucularina direkmen tutacağını sanmıyorum yetersiz Vs. Yazıyordunuz. Şimdide aynı tür yorumlar sizin konunuza yapılınca atarlaniyorsunuz. Neyse ben fikrimi belirttim iyi forumlar sizlere.

Leeroy

Alıntı yapılan: whyfor - 13 Ağustos 2019, 13:53:36
Alıntı yapılan: Leeroy - 13 Ağustos 2019, 13:33:45
ya kardeşim daha eleştiri kaldıramıyorsun sunucu açıyorsun, eleştiri yapan herkesi tersliyorsun. allah için kapat şu sunucuyu babanın verdiği bayram harçlığını daha değerli şeylere harca
Moderatör bekleniyor..
ya canım benim niye moderatör bekliyorsun? benim yorumum kuralları ihlal etmiyor ki :D hakaret yok, gurur kırıcı bir şey yok. gerçekler acıdır tıss. şu yazdığın şey bile eleştiriyi kaldıramadığın kanıtıdır. ciddiyim kapat sunucuyu açma, aldığın bayram harçlığını daha değerli şeylere harca. tutmayacağını bildiğin halde açıyorsun yazıktır günahtır parana yazık. he bu arada tekrardan söyleyeyim, boş yere vaktini harcayıp moderatör, üye yöneticisi ve admin bekleme. yorumlarım hiçbir kuralı ihlal etmiyor.

Unknown

Alıntı yapılan: whyfor - 13 Ağustos 2019, 10:38:26
Alıntı yapılan: Rhenwyneth - 13 Ağustos 2019, 08:49:38
orta düzey sunuculara benziyor, maksimum 40 kişi. Bol şans

Oyun modunu görmeden, emin bir yorum yapman ne bileyim? Her neyse yorumun için teşekkürler.. :elsalla:

Oyun modunuz sıfırdan kodlanmadı ise, kesinlikle; "Hera"

Rhenwyneth

Alıntı yapılan: Leeroy - 13 Ağustos 2019, 14:20:08
Moderatör bekleniyor..
ya canım benim niye moderatör bekliyorsun? benim yorumum kuralları ihlal etmiyor ki :D hakaret yok, gurur kırıcı bir şey yok. gerçekler acıdır tıss. şu yazdığın şey bile eleştiriyi kaldıramadığın kanıtıdır. ciddiyim kapat sunucuyu açma, aldığın bayram harçlığını daha değerli şeylere harca. tutmayacağını bildiğin halde açıyorsun yazıktır günahtır parana yazık. he bu arada tekrardan söyleyeyim, boş yere vaktini harcayıp moderatör, üye yöneticisi ve admin bekleme. yorumlarım hiçbir kuralı ihlal etmiyor.
bırak açsınlar knk, böyle böyle tecrübe edinecekler

Yigitellekw

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Rhenwyneth - 13 Ağustos 2019, 14:47:38
Moderatör bekleniyor..
bırak açsınlar knk, böyle böyle tecrübe edinecekler

Yorumunuz için teşekkürler.

Yigitellekw

Moderatör bekleniyor..
Yorum güzel düzenlenmiş ahlaksızlığın anlamı yok iyi forumlar.

Yigitellekw

Eleştiriye açığım daha önceki yorumumda açıklama yaptım boş düşünceye karşıyım sadece boşuna taviz vermeye gerek yok.

sweezy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Yigitellekw

Alıntı yapılan: sweezy - 13 Ağustos 2019, 14:57:04
Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.
Bilmiyordum  müsait zamanımda düzelticem.
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2019, 15:20:36 whyfor