GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Visual Studio "Expected catch or finally" Hatası.

Başlatan Eren_Cam, 10 Ağustos 2019, 00:30:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eren_Cam

Merhabalar PawnoTürk ailesi, öncelikle ben sunucu için bir client yazıyorum samp dizin kodunda bir hata çıktı "Expected catch or finally" hata bu. Süslü parantez kırmızı olarak yanıyor lütfen yardım edin.

Myalis

hata veren satırları bulma ve atma şansın var mı

Eren_Cam

Tabii, bilgisayara geçtim ve atıyorum kodları ilgilenirseniz teşekkürler.

PAWN Kodu: Seç
            String userdizin = "";
            try
            {
                RegistryKey localKey;
                if (Environment.Is64BitOperatingSystem)
                    localKey = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, RegistryView.Registry64);
                else
                    localKey = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, RegistryView.Registry32);

string value = localKey.OpenSubKey("Software\\SAMP").GetValue("gta_sa_exe").ToString();

string s = value.ToString();
                string v = s.Replace("gta_sa.exe", "");
                userdizin = v;

Bliss

PAWN Kodu: Seç
String userdizin = "";
            try
            {
                RegistryKey localKey;
                if (Environment.Is64BitOperatingSystem)
                    localKey = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, RegistryView.Registry64);
                else
                    localKey = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, RegistryView.Registry32);

string value = localKey.OpenSubKey("Software\\SAMP").GetValue("gta_sa_exe").ToString();

string s = value.ToString();
                string v = s.Replace("gta_sa.exe", "");
                userdizin = v;
                }
                catch { }

Her try'ın sonunda catch veya finally eklenmek zorundadır. Catch hata olduğunda yapılacak şeydir Finally ise try işleminin sonunda yapılması istenendir. Eğer kullanmak istemiyor iseniz benim gibi sonuna iki adet süslü parantez koyup kapatarak bitirebilirsiniz. Kodları bunun ile değiştirin.

Eren_Cam

Bu sefer "Expected class, delegate, enum, interface, or struct" hatası veriyor. Formloadın void kısmı kırmızı.

Bliss

Alıntı yapılan: Eren_Cam - 10 Ağustos 2019, 14:04:44
Bu sefer "Expected class, delegate, enum, interface, or struct" hatası veriyor. Formloadın void kısmı kırmızı.

Bir tane süslü parantez silin sizin attığınız kodda altta süslü parantezle kapatmamissiniz diye ekledim lakin var sanırım silmemişsiniz.

Eren_Cam

Şimdide form1load kısmı mavi olarak yanıyor.

Htaa kodu:
Error   1   'WindowsFormsApplication1.Form1.Form1_Load(object, System.EventArgs)' must declare a body because it is not marked abstract, extern, or partial   C:\Users\PC.PC-Bilgisayar\Documents\Visual Studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication1\WindowsFormsApplication1\Form1.cs   73   22   WindowsFormsApplication1

Eren_Cam