GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com

Başlatan Crountê, 08 Ağustos 2019, 13:27:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crountê

Son zamanlarda özellikle role play konusundaki boşluk dikkatinizi çekmiştir. Açılıp kapanan sunucular, boşa giden emekler... Biz hem kendimiz hem de diğer samp oyuncuları için eğlenceli ve uzun soluklu bir rol ortamı oluşturmak istiyoruz. Hem kendi emeklerimizi, hem de sizinkileri boşa çıkarmayacağımıza emin olabilirsiniz. Oluşumunuzun tanıtımını forum aracılığıyla yapma imkanını sağlayacağız. Elbette oluşum kurabilmek için belli bir miktar oyun parasına sahip olmanız gerekecek. Dilerseniz rol yapmaktan zevk aldığınız başka bir oluşuma katılabilir ya da serbest olarak rol yapabilirsiniz.
Hazırladığımız sistemleri konuya yazma ihtiyacı duymadık. Dileyenler bundan yaklaşık 8/9 ay önce hayata geçirdiğimiz projeye bir göz atabilir. Bu proje türk konsept olarak hayata geçmişti yaklaşık olarak bayramın ilk günü 60 online sayısına ulaşmıştık. Başımıza talihsiz bir olay gelmiş. Emeklerimiz silinmiş ve projeyi bırakmak zorunda kalmıştık. Başlangıçta buradaki sistemlerin hepsini tekrar yazamasak da ilerleyen zamanlarda daha iyilerini sunacağımıza emin olabilirsiniz. Açılışta hepinizi aramızda görmek isteriz. Bu sürede açılış tarihinden ve diğer gelişmelerden haberdar olmak için forumumuzu, facebook sayfamızı ve youtube hesabımızı takip edebilir; düşünce ve önerilerinizi yine forum aracılığıyla bize ulaştırabilirsiniz.

Bu platformda sevenimiz, hatırımızı sayan insanlar olmakla birlikte, bize karşı kin, nefret duygusu barındıran insanlar olduğunu da görebiliyoruz. İnsanoğlu yeniliklere açıktır, hatta sürekli yenilik ister, yenilenmiş bir Sanal Roleplay'da bulunmak damağınızda tat bırakacaktır. Bu yüzden bize karşı kötü duygular barındıran üyelere tüm kininizi, ön yargılarınızı, düşmanlığınızı bir kenara bırakarak hep birlikte güzel bir projeye adım atmaya davet ediyoruz. Emin olun; bizler sizi aramızda bulundurmaktan şeref duyacağız.

Sunucu ismi : Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com
Sunucu adresi :  samp.sanal-roleplay.com
Discord Adresi : https://discord.gg/9saUSV6
Web Site Adresi : www.sanal-roleplay.com & www.sanalgaming.com
Forum Adresi : www.sanal-roleplay.com/forum
Teamspeak Adresi : ts3.sanal-roleplay.com

Tanıtım kurallarını okudum/anladım, konumun uygun olduğunu düşünüyorum ve şartları kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2019, 13:32:41 Crountê

rekcahml

Başarılar diliyorum güzel olmuş
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2019, 14:11:44 rekcahml

Crountê

Alıntı yapılan: Ernesto - 08 Ağustos 2019, 13:28:57
Başarılar.
Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: rekcahml - 08 Ağustos 2019, 13:29:24
Başarılar diliyorum ama tanıtımı düzelt bence biraz daha albeni olsun
Yorumunuz için teşekkürler.

Crountê

Alıntı yapılan: lanet223 - 08 Ağustos 2019, 13:59:21
Tutmaz.
Tutup tutmayacağı zaman içerisinde belli olacaktır, ayrıca neden tutmayacağını düşündüğünüzü yazar iseniz hatamız var ise o hatayı düzeltmek için çabalarız.

Alıntı yapılan: Armada - 08 Ağustos 2019, 13:58:50
Gülersem çarpılırım.

Gereksiz ileti atmaktansa öneri ve eleştiri yapmanız daha faydalı olur, bu tür yorumları atarak kendinizi düşürürsünüz. İlk öncelikle herkes kendi projesine ve kendi sunucusuna baksın. Daha sonra gelip başka sunucuların tanıtım konusuna eleştiri ve öneri yapsın. Bakın eleştiri ve öneri diyorum gereksiz ileti demiyorum. İyi forumlar.

Armada

Sunucumuza gelip, teamspeak3 bot atıp, genel sohbet odalarına girip herkese tek tek söven, annesine hakaret eden bir kişi sunucu açıyor. Üstüne hiç birşey olmamış gibi burda reklam yapıp sunucu açıyorsun. Ardına sunucu açılışımızda sunucumuza vuruyorsun, bir tepki olmayınca çıldırıyorsun. Tutmaz.

5YPEXE

Kendi düşüncemi söylüyorum tamamıyla; sunucu ekibinizde bulunan kişilerden 1-2 kişi SA-MP aleminde hiç iyi şekilde tanınmıyor. Tutmazsa sırf bu sebep yüzünden tutmayabilir. Bunun yanında youtube kanalınızda hiç hoş videolarınız, şarkılarınız yok. Bir kitle elde etmek istiyorsanız bu şekilde edemezsiniz ne yazık ki.

Başarılar.

Alıntı yapılan: NikolaiS - 08 Ağustos 2019, 14:09:56
Bu sunucu her eleştiri yapan kişiyi Teamspeak3 adreslerinden "Sunucuya Hakaret" olarak banlayan sunucu değil mi ya? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Komik.

Buna da katılıyorum..

Crountê

Alıntı yapılan: Armada - 08 Ağustos 2019, 14:08:56
Sunucumuza gelip, teamspeak3 bot atıp, genel sohbet odalarına girip herkese tek tek söven, annesine hakaret eden bir kişi sunucu açıyor. Üstüne hiç birşey olmamış gibi burda reklam yapıp sunucu açıyorsun. Ardına sunucu açılışımızda sunucumuza vuruyorsun, bir tepki olmayınca çıldırıyorsun. Tutmaz.
Yaptığınız bu yorum iftira,karalama ve baltalamaya girer. Bize kin duyan nefret duyan insanların yaptığı çocukça hareketler bunlar. Buraya gelip çıldırıyorsun gibi ithamlarda bulunuyorsun fakat ben çıldırmıyorum, sizin bu yorumunuz kışkırtmak amacıyla yapılan bir şey fakat ben kışkırtmanıza tepki göstermiyeceğim. Zaman içerisinde sunucumuzun kalitesi belli olacaktır. İyi günler dilerim size kendi sunucunuzun kusurlarını buraya yansıtmayın. İlk öncelikle gidip kendi tanıtım konunuz ile ilgilenin. Bu konuyuda daha fazla uzatmaya devam edip tartışma çıkarırsanız moderatör arkadaşlara rapor edeceğim.

Crountê

Alıntı yapılan: NikolaiS - 08 Ağustos 2019, 14:09:56
Bu sunucu her eleştiri yapan kişiyi Teamspeak3 adreslerinden "Sunucuya Hakaret" olarak banlayan sunucu değil mi ya? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Komik.

Sunucuya eleştiri yapan kişileri teamspeak veya her hangi bir yerden banlamıyoruz. Bir sebebi var ki her hangi bir kural ihlali yapmış ki ban yemiştir.

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 08 Ağustos 2019, 14:10:21
Kendi düşüncemi söylüyorum tamamıyla; sunucu ekibinizde bulunan kişilerden 1-2 kişi SA-MP aleminde hiç iyi şekilde tanınmıyor. Tutmazsa sırf bu sebep yüzünden tutmayabilir. Bunun yanında youtube kanalınızda hiç hoş videolarınız, şarkılarınız yok. Bir kitle elde etmek istiyorsanız bu şekilde edemezsiniz ne yazık ki.

Başarılar.

Buna da katılıyorum..

Yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkür ederim. Ekibimizde bulunan kişiler samp aleminde kötü olarak tanınmış olabilir. Zamanın da bende kötü tanınıyordum, fakat insanlar hatalarından ders çıkarabilir. Youtube kanalımız bizde değil idi daha sonrasından kanalı açan eski adminimizden rica edip kanalı devraldık. Yapılan şarkılar vs. görevden alınan admin tarafından yapılan şarkılardır. Tekrardan yorumunuz için teşekkürler.

Armada

Sanal Roleplay sahibi geldi: "Hakan çekermisin bi ?" adlı kullanıcı kalıcı süresiyle "HAKAN" tarafından banlandı.Sebep: (KÜFÜR)

Az önce bize tehditler savurdu, forumuma düzgün yorum at yoksa vururum sunucuya gibisinden. Gördüğünüz gibi sunucuyu açan kişinin hali ortada. :)

Crountê

Alıntı yapılan: Armada - 08 Ağustos 2019, 14:19:04
Sanal Roleplay sahibi geldi: "Hakan çekermisin bi ?" adlı kullanıcı kalıcı süresiyle "HAKAN" tarafından banlandı.Sebep: (KÜFÜR)

Az önce bize tehditler savurdu, forumuma düzgün yorum at yoksa vururum sunucuya gibisinden. Gördüğünüz gibi sunucuyu açan kişinin hali ortada. :)

Hocam daha fazla karalamaya baltalamaya devam edecekmisiniz? Her hangi bir ses kaydı veya kanıt atarmısın tehdit edildiğine dair.

BurakUnique

Armada Roleplay oyuncusuyum, sunucuya gelip hâlâ vuruyorsun, sunucun asla tutmaz.

lanet223

Bu sunucu tutarsa dişimi kırıcam, tüm sunuculara saldırı yapmaya çalışıyorsun. Aslında hiç birşey bildiğin yok.