GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[samp.gtaloen.com] LOEN Roleplay - here we go again [20:00 Büyük Açılış!]

Başlatan RayceeN, 28 Temmuz 2019, 21:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xeta

Taha nevişahsınamünasır bu işi başarabilecek kişilerden bir tanesi, umarım başarılı olursunuz dostum.
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 12:02:36 xeta

diverse

Alıntı yapılan: RaideNN - 07 Ağustos 2019, 11:50:49
Sunucunuza rak samp bot engelleyici eklemenizi öneriyorum bot atılıyor sunucuya.

Novelty v1.4 güzelmiş pardon v4

Önceliklei Versus Roleplay.com'u silmeni isterim benim sunucumu koymaya hakkın yok 2.si önerin için teşşekürler şuan ekliyoruz.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

RaideNN

Alıntı yapılan: exhuh - 07 Ağustos 2019, 12:04:52
Alıntı yapılan: RaideNN - 07 Ağustos 2019, 11:50:49
Sunucunuza rak samp bot engelleyici eklemenizi öneriyorum bot atılıyor sunucuya.

Novelty v1.4 güzelmiş pardon v4

Önceliklei Versus Roleplay.com'u silmeni isterim benim sunucumu koymaya hakkın yok 2.si önerin için teşşekürler şuan ekliyoruz.
Nerden senın oluyor domaın hakları benim gelde al parayla XD

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Goddeww

diverse

-emekli yönetici

Rexha

Alıntı yapılan: TıkırtıS - 06 Ağustos 2019, 14:27:44
Taha tanıdığım birisi sunucunun tutacağına inanıyorum, başarılar.
Eyvallah Sami kardeşim. Bekliyorum sunucuya.

Alıntı yapılan: xeta - 07 Ağustos 2019, 12:00:32
Taha nevişahsınamünasır bu işi başarabilecek kişilerden bir tanesi, umarım başarılı olursunuz dostum.
Eyvallah Selo'm kardeşim benim, sunucuya büyük desteklerini bekliyorum...
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 13:49:45 Rexha
REXHA

RayceeN

Alıntı yapılan: Alphalead - 07 Ağustos 2019, 12:10:18
Güzel bot atmalar arkadaşlar!

Alıntı yapılan: RuLinGS - 07 Ağustos 2019, 10:43:50

"Carl_Poi" oyuncusunu 2 kere atmışsınız belli etmiyeydiniz iyidi,resimdede gördüğünüz gibi hem "Carl Poi" hemde "Carl_Poi9fH3" bu nick var RakSamp'ı 2 kere açmışsınız ve başka sunucunun kullandığı modddan esinip açmayın, botuda kapatmayı unutmayın,TUTMAZ.

Merhaba dostlar,
Sunucumuza bot atıldığından haberdar değildik. Geri dönüşünüz için teşekkürler, kişilerle yolumuzu ayırdık. Dediğimiz gibi, biz kaliteli bir rol ortamı yaratmak için buradayız. Oyuncu sayısına takılan bir ekip değiliz, ister 10, ister 100 kişi olsun, biz kaliteli rol çevirmek için burada olacağız.
İyi günler, sunucumuzda iyi roller dilerim.

diverse

Merhablar Dostlarım, Bot atma olayını ben ve Unknown'un üzerine atıp akıllarınca cıkarttılar ss de gördüğünüz gibi Managament tarafından zaten bu doğrulanıyor sadece ben denileni yaptım ve şunu söylemek gerekirse bot atmayı bile arkadaşımdan öğrendim ve attım, dün akşam yaklaşık 22 bot atıldı sunucuya ve 35 kişiyi öyle gördü bilginize arz ederim yaptığım hatadan utanarak gönderimi sunarım!
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 14:15:45 sweezy Sebep: Özel Mesaj Paylaşımı Yasaktır

-emekli yönetici

sweezy

Unknown

Exhuh'un dediklerine katılıyorum bu kadar acizlik olmaz, işlerinizi yaptırıp çıkartmanız adamlığa sığmaz.

Hiç bir şekilde özel bilgi paylaşılmamıştır. (En alt taraftaki ranksamp programını görebilirsiniz.)

RaideNN

Alıntı yapılan: Unknown - 07 Ağustos 2019, 15:01:15
Exhuh'un dediklerine katılıyorum bu kadar acizlik olmaz, işlerinizi yaptırıp çıkartmanız adamlığa sığmaz.

Hiç bir şekilde özel bilgi paylaşılmamıştır. (En alt taraftaki ranksamp programını görebilirsiniz.)

kendi bilgisiyarıan yuklemiş olabilirsin ASFŞADŞGŞADGŞGADŞ tek zeki sen değilsin klasör adı değişmişsin kanıtlarmsıın vds ten

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Unknown

Biz, sen değiliz.
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 20:12:03 Unknown

diverse

Alıntı yapılan: RaideNN - 07 Ağustos 2019, 15:09:42
Alıntı yapılan: Unknown - 07 Ağustos 2019, 15:01:15

kendi bilgisiyarıan yuklemiş olabilirsin ASFŞADŞGŞADGŞGADŞ tek zeki sen değilsin klasör adı değişmişsin kanıtlarmsıın vds ten

Yavru kuş elimdeki ss de ne olduğu açık gözüküyor zaten fakat sweezy amdiinim izin vermiyooo

-emekli yönetici

sweezy

Yorum yazarken kırıcı ve ezici kelimeler kullanmaktan kaçının. İlgili iletiler silindi.

RuLinGS

Discord sunucusuna girdiğim anda hiç bir sebep bulunmamışken anında ban yedim,1 haftaya dayanmaz.