GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:30:48

Diziler Bölümü - Genel Sohbet

Başlatan Quadismic, 23 Şubat 2019, 12:23:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Quadismic

Diziler Bölümü - Genel Sohbet

Bu bölümden genel sohbet yapabilir, tasarımlarınızı ve fikirlerinizi serbestçe paylaşıp tartışabilirsiniz.

Ayrıca sorularınızı ve isteklerinizi de bu başlık altından yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.
Son düzenlenme: 16 Ekim 2019, 02:40:35 lacosapalm

Quadismic

Ön gösterim sürecine geçildiğinden sürece dahil olmayan tüm projelerin konusu kilitlenmiştir.

Kilidin açılması için belirtilen konu başlığından sürece dahil olmanız gerekmektedir.

Duyurulur.

Quadismic

Arkadaşlar dizi projesi için afiş yaptırmak isteyenler olursa tarafıma ulaşabilir, seve seve afiş tasarlarım.

Aynı şekilde konu düzeniniz için veya aklınıza takılan ve bölümle alakalı herhangi bir problem için de bana ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Quadismic

Zaman geldiğinde, senin nöbetinin bittiğini bilirsin.

Sonsuza kadar biteceğini de bilirsin.

Yine de devam edersin çünkü bu senin yazgındır.

Bu senin, seçtiğin yoldur.

Quadismic

Farkındayım uzun süre piyasada yoktum. Sitemiz de değişmiş öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Çok şükür bazı işleri yoluna koyduk, Avukatlık titrimizi de alnımızın akıyla aldık. Şimdi sırada sizlere bir şeyler sunmak var.

Yoğun bir yapım aşamasında olduğumu sizlere aktarmak isterim. Size sunacağım bolca içerik var ve bu süreçte sizden desteklerinizi esirgememenizi, mutlaka ayrıntılı yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyorum. Bu beni motive eden yegane şey bu.

Güncel olarak projeyi takip etmek veya sohbet ortamımızda takılmak için Discord'umuza gelebilirsiniz.

Buraya bir kaç tane yapım aşamasından görüntü bırakayım da meraklılar için iştah açsın. Yeni dizi projenin konusunu da çok yakında açıp fragmanını sizinle paylaşacağım.

Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 13:20:04 Joker

Joker

Discord sunucu paylaşımı yasaktır. Bu sefer düzenledim.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

xeta

@Karabul Fotoğraflar içerisinde Ada Wong ve Chris Redfield görüyorum, Resident Evil temalı bir proje sanırsam, eğer öyleyse gerçekten çok iyi olur. :)

DracDonix

Fotolar ile dizi yapılıyor ise başlıyalım biz'de :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sweezy

Avukatlık titrisi hayırlı olsun, yeni projeni takip edeceğim. Efsane bir şey çıkacağından eminim. Başarılar. :helal:

rekcahml

gtadelisi

GTATurk'ün efsane dizi yapımcısı. Üstüne yok, takipteyiz. Başarılar diliyorum.

DracDonix

Alıntı yapılan: gtadelisi - 07 Ağustos 2019, 19:01:15

@gtadelisi GTAMulti knk :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Quadismic

Alıntı yapılan: Joker - 07 Ağustos 2019, 13:20:28
Discord sunucu paylaşımı yasaktır. Bu sefer düzenledim.
Öğrenmiş olduk. Ültimatom gibi olan bu tavrı yakıştıramadık. Biz reklam amacı güden, kural kaide - yol yordam bilmeyen birileri miyiz ki bize alenen kural hatırlatılıyor? Özelden rica etsen elbette düzeltiriz. Alenen hatırlatılması ve "bu sefer" demek niye?

Kural kuraldır eyvallah da her şeyin bir yolu usûlü vardır. Umuyoruz ki içini yansıtmıyordur bu cümlen fakat dışarıdan farklı anlaşılacağını objektif olarak bakmaya çalıştığında, karşı tarafa "bak bu sefer düzenledim, devamı olursa kötü olur." mesajı verdireceğini görürsün. Ha şayet zaten öyle demek istediysen de biz de aramızdaki dostluğu ona göre değerlendiririz.

Alıntı yapılan: xeta - 07 Ağustos 2019, 13:38:12
@Karabul Fotoğraflar içerisinde Ada Wong ve Chris Redfield görüyorum, Resident Evil temalı bir proje sanırsam, eğer öyleyse gerçekten çok iyi olur. :)
Etkisi yok desek yalan söylemiş oluruz :) Çok fazla olmamakla birlikte asıl nedeni karakter modellemelerinin aklımızdaki kurgusal evrene en uygun olması. Bu projede ve bu projede aynı kurgusal evrende geçen başka projelerde RD'nin etkisini görececeğinden eminiz :)

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2019, 13:54:19
Fotolar ile dizi yapılıyor ise başlıyalım biz'de :)
Mutlaka başlayın. Biz de destek oluruz elimizden geldiğince. :)

Alıntı yapılan: sweezy - 07 Ağustos 2019, 14:05:52
Avukatlık titrisi hayırlı olsun, yeni projeni takip edeceğim. Efsane bir şey çıkacağından eminim. Başarılar. :helal:
Allah razı olsun bu ince davranışın şahsen beni çok mutlu etti. Desteğini, yorumlarını bekliyor olacağız. :)

Alıntı yapılan: rekcahml - 07 Ağustos 2019, 14:17:20
Arka Sokaklar gibi olur umarım
Bu bir iltifattır umarım :)

Alıntı yapılan: gtadelisi - 07 Ağustos 2019, 19:01:15
GTATürk'ün efsane üyesi. O senin üstünlüğün. Seni buralarda görmek çok mutluluk verici. Proje çıktığında yorumlarda seni de gözlerimiz arayacak :)

Pablo

Başarılar dilerim abi takipteyim ;)

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Quadismic