GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Armada Roleplay ~ www.armada-roleplay.com | 01.08.2019 18:00'da sizlerle...

Başlatan Armada, 28 Temmuz 2019, 15:26:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rekcahml

Alıntı yapılan: DracDonix - 06 Ağustos 2019, 19:39:31
SS'te ki sunucu ile bir bağlantım yok sadece son zamanlarda roleplay serverlerini test edip buglarını vs. bulmaya çalışıyorum 5dk afk girdim geri dönünce karşıma çıkan şeye bak ne kadar'da ilginç

Öyle deme ya ip vardır ip isim benzerliği alla alla.

RuLinGS

Sunucuda herkesin 1 level olması şaşkın,ve herkesin pingi 15 sadece 1 levellerin neden acaba ? düşündürücü :D atıyorsunuzda belli etmeyin,başka sunuculara saldırmaklada bir yere varamazsınız,modunuz zaten alıntı 1 ay'a kalmaz kapanır.
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 18:50:33 Joker

hinbo24

Yav şu Hakan mıdır nedir server Owner olan adamın pawnodan ve ts den anladığı yok Serverindeki adamlara diyor pawnoda benim üstüme yok görüyoruz senin üstüne olmayanı 🤣🤣🤣🤣🤣

RuLinGS

Kurucu HakanUniqe oyunda iken serevr 40 kişi oluyor,oyunda olmadığı zaman 2-3 kişi,ve günde 40-50 kişi çeken sunucu neden sabah 10:40'ta 3 kişi çekiyor,mantıksız değil mi ?

hinbo24

Alıntı yapılan: RuLinGS - 07 Ağustos 2019, 10:37:12
Kurucu HakanUniqe oyunda iken serevr 40 kişi oluyor,oyunda olmadığı zaman 2-3 kişi,ve günde 40-50 kişi çeken sunucu neden sabah 10:40'ta 3 kişi çekiyor,mantıksız değil mi ?

Kardeşim adam herkese ana avrat söverse olacağı o

Armada

Alıntı yapılan: hinbo24 - 06 Ağustos 2019, 22:31:19
Yav şu Hakan mıdır nedir server Owner olan adamın pawnodan ve ts den anladığı yok Serverindeki adamlara diyor pawnoda benim üstüme yok görüyoruz senin üstüne olmayanı 🤣🤣🤣🤣🤣

Pawnodan anladığım yok doğrudur ve bunu sunucumda kaç kere dedim, boş yere sunucuyu kötülemeye çalışma. 1 kişiye inanıcak insanlar yok. Bizi kıskanan her zaman oldu sunucum 80 kişi çektiğinde saldırılar, kıskananlar her zaman oldu ve hala kıskanıyorsunuz. Birazcık emeğe saygı gösterin. TeamSpeak3 adresimize gelip anne babaya hakaret edersiniz anca.

Armada

Merhabalar,

Sunucum daha çok youtube tanıyan kişiler geliyor. Bu sunucuya ben zaten sadece youtube takipçilerim için açtım. Kimseyi zorla sokmuyorum serverıma. Sunucumda sabahları online 3 kişi olması normal. Çoğu kişi çalışıyor. Bunuda anlamıyorsan ne biliyim yani...

Armada

Alıntı yapılan: hinbo24 - 07 Ağustos 2019, 12:08:51

Kardeşim adam herkese ana avrat söverse olacağı o

Bu sunucu açıldığından beri kimseye sövmedim. :)

RuLinGS

Alıntı mod ile server açmışsınız EMEK'ten bahsediyorsunuz,yaptığınız tek şey 2-3 edit "****" yazılarını "Armada" yapmak.Bayram geliyor ne işinden bahsediyorsun Jason_TEchna adlı oyuncun 2 gündür 1 level ve sen oyuna girdiğinde hep oyunda çıktığın zaman o oyuncunda çıkıyor,pardon oyuncu dedim RakSamp olacak.

Joker

Bazı mesajlar düzenlendi. Kimsenin emeğini küçük düşürecek laflar edemezsiniz.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

mubarek

HQ skinler falan eklemişler, kendimi MTA'da freeroam oynarmış gibi hissettim. Hadi emek olmasın, mod alıntı olsun ama bu kadar da bilgisiz olunmaz ya.  :kahkaha:

diverse

Alıntı yapılan: Joker - 07 Ağustos 2019, 18:51:46

Benim oyun modumu kullanıp bana sövmesi?

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Armada

Alıntı yapılan: exhuh - 07 Ağustos 2019, 20:39:41
Alıntı yapılan: Joker - 07 Ağustos 2019, 18:51:46

Benim oyun modumu kullanıp bana sövmesi?
Senin oyun modun mu? Bizim sunucumuza geldin. Senin modun diye seni yönetim ekibine aldık ve sunucumuzda yetkili oldun. Sunucunun dolucağını fark ettiğin için bizim sunucuma geldin. Bende sana güvenerek yetki verdim. Ondan sonra sunucu istediğin gibi olmadığı içim küfür ettin. Atılınca biz mi sana küfür etmiş oluyoruz? Herkesi kandırabilirsin ama kendini kandıramazsın.

Alıntı yapılan: mubarek - 07 Ağustos 2019, 19:52:04
HQ skinler falan eklemişler, kendimi MTA'da freeroam oynarmış gibi hissettim. Hadi emek olmasın, mod alıntı olsun ama bu kadar da bilgisiz olunmaz ya.  :kahkaha:
Bilgsiz olunmaz mı? Emin ol senden çok daha bilgiliyim. Beni her zaman kıskandılar ve hâlâ kıskanmaya devam ediyorlar sizin gibiler. Sunucum "İNTERNETTE PAYLAŞILMIŞ" bir mod olmasına rağmen 80 kişi oluyor. Sizin gibiler 5-10 kişi oluyor diye her türlü sunucuya saldırıp kıskanıyorsunuz ve kötü yorumlar yapıyorsunuz. Gerçekten çok yazık sizlere...

Alıntı yapılan: RuLinGS - 07 Ağustos 2019, 17:44:03
Alıntı mod ile server açmışsınız EMEK'ten bahsediyorsunuz,yaptığınız tek şey 2-3 edit "****" yazılarını "Armada" yapmak.Bayram geliyor ne işinden bahsediyorsun Jason_TEchna adlı oyuncun 2 gündür 1 level ve sen oyuna girdiğinde hep oyunda çıktığın zaman o oyuncunda çıkıyor,pardon oyuncu dedim RakSamp olacak.
Kişiler ister level atlar ister atlamaz. Bu beni ilgilendirmez, hele ki senin gibileri "ASLA" ilgilendirmez.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2019, 02:58:22 sweezy

sweezy

Gelen yanıtları cevaplarken tek bir ileti altında toplayın. Gerekli işlemler ve düzenlemeler yapıldı, dikkatli olun.

PabloEscobar

Rina da yaptığın reklam, alıntı mod, attığın bot keşke biraz vizyon/misyon sahibi olsan. Bir aya kapanır sıkma canını.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2019, 10:52:37 Talat