GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Python Roleplay - Hayatın Tadını Yaşa!

Başlatan Laves, 04 Ağustos 2019, 00:56:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Santos Roleplay

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

pAwnstein

Tasarım yetersiz. Şahsi olarak başarılı olacağını düşünmesem bile başarılar diliyorum.

coming soon*

Docendo discimus.

5YPEXE

Konu tanıtımında kullanılan berbat Türkçe, sunucunun kalitesinin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. Başarılar.  :yardim:

Laves

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 04 Ağustos 2019, 19:46:39
Az çalsaydınız.
Çaldık demi? ilk öncelikle kendi konuna bak, kendi konun vasat, herkes sunucun hakkında kötü söylemler ile karşında. İlk önce kendi sunucuna bak başka sunuculara bakma.

since 2012
Gökay's

Laves

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 04 Ağustos 2019, 22:30:15
Konu tanıtımında kullanılan berbat Türkçe, sunucunun kalitesinin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. Başarılar.  :yardim:
Alıntı yapılan: pAwnstein - 04 Ağustos 2019, 22:18:38

Tasarım yetersiz. Şahsi olarak başarılı olacağını düşünmesem bile başarılar diliyorum.

coming soon*

Dikkate alıcağız, teşekkür ederiz.

since 2012
Gökay's

Laves

Alıntı yapılan: rekcahml - 04 Ağustos 2019, 18:49:44
Alıntı yapılan: Dreandy - 04 Ağustos 2019, 13:57:33
Başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: Alquist - 04 Ağustos 2019, 17:24:53
Konu tasarımı berbat. Cidden berbat bu arada dostum, renkler hiç uyumlu değil. Gözlerim kör oldu ama ginede başarılar.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

since 2012
Gökay's

sweezy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Laves

Alıntı yapılan: sweezy - 05 Ağustos 2019, 15:51:03
Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Birleştirilip cevap veriliyor.

since 2012
Gökay's

Laves

Sunucumuz bu gün açılma ihtimalı bulunmaktadır.
Bu güne özel çekilişler yapıcağız detaylar Discord Adresimizde >>https://discord.gg/u26w4dA

since 2012
Gökay's

Laves

Görkem arkadaşımız kadroya dahil oldu. - Server ismi değiştirildi. - Logoda değişiklikler yapıldı.

since 2012
Gökay's

Doukanyrdn

İsmi çalıntı bir sunucu.2017 de kurulmuş bir samp üzerinde Pyhton Roleplay Türk serverini taklit ediyor.Google den yeterli araştırmaya ulaşabilirsiniz.Logo da çalıntı.

Laves

Alıntı yapılan: GarbanReis - 05 Ağustos 2019, 17:56:24
İsmi çalıntı bir sunucu.2017 de kurulmuş bir samp üzerinde Pyhton Roleplay Türk serverini taklit ediyor.Google den yeterli araştırmaya ulaşabilirsiniz.Logo da çalıntı.

Haha! Görkem - Alper tanırsın belki şuanda benim kadromdalar? Eminsin demii.

since 2012
Gökay's

Laves

since 2012
Gökay's

hinbo24

rekcahml

La bu bizim eski sunucu hahahHah