GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2025, 21:09:24

Ölüm Gerçeği

Başlatan Uzzy, 31 Temmuz 2019, 10:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

İlerde ölecek olmamız sizce korkunç değil mi? Yıllardır okuyup bir şeyler olmaya bir yerlere varmaya çalışıyoruz lakin bunların sonu ölüm. Bunu bile bile yaşamak ve devam ettirmek acı değil mi? Araba al, ye, iç, gez, toz, evlen ya da kız arkadaş yap. Bir şeyler için sinirlen, üzül, kahkaha at, kaygılan, strese gir ve gururlan. Bunların hepsi boşuna olmuş olmuyor mu? O gün gelince hepsi boşa gidecek. Acı ve korkunç gerçek.

Joker

Bir kitabın başını ve sonunu okumuş gibi.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

DracDonix

Sınavın içindeyiz dostum bunların daha iyisi bizleri öteki dünyada bekliyor olacak

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Uzzy

Alıntı yapılan: Joker - 31 Temmuz 2019, 10:24:46
Sonunu bilmek çok kötü.

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Temmuz 2019, 10:24:56
Sınavın içindeyiz dostum bunların daha iyisi bizleri öteki dünyada bekliyor olacak
Haklısın dostum fakat şöyle bir şey var, senin inandığın şey 1000 inançtan sadece 1 tanesi. Öteki dünyaya inanıyorsun ama ya öteki dünya yoksa? Sonuçta 1000 tane inanç var. Herkesin inancı kendince haklı ve kendince doğru.

DracDonix

Alıntı yapılan: Uzzy - 31 Temmuz 2019, 10:27:32
Sonunu bilmek çok kötü.

Haklısın dostum fakat şöyle bir şey var, senin inandığın şey 1000 inançtan sadece 1 tanesi. Öteki dünyaya inanıyorsun ama ya öteki dünya yoksa? Sonuçta 1000 tane inanç var. Herkesin inancı kendince haklı ve kendince doğru.
Öte ki dünya teorisi doğru ve çoğu kişinin'de inandığı bir konu beynini inanmaya yönlendirir isen hiç zorlanmazsın dostum ne yaani seni küçük bir atom mu yarattı? Peki o atomu kim yarattı?

Uzzy

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Temmuz 2019, 10:32:30
Alıntı yapılan: Uzzy - 31 Temmuz 2019, 10:27:32
Sonunu bilmek çok kötü.

Öte ki dünya teorisi doğru ve çoğu kişinin'de inandığı bir konu beynini inanmaya yönlendirir isen hiç zorlanmazsın dostum ne yaani seni küçük bir atom mu yarattı? Peki o atomu kim yarattı?
Bunu cevaplamak zor, tek bir kaynak yok. Dediğim gibi 1000 inanç var ve seninki 1000 inançtan sadece 1 tanesi. Yani 1000 de 1 ihtimal.

DracDonix

Biraz araştır ve kutsal kitapları detaylıca incele ve gönlün vicdanın neye inanmak istiyor ise ona inan
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2019, 11:27:38 DracDonix

sad

Alıntı yapılan: Uzzy - 31 Temmuz 2019, 10:34:39
Bunu cevaplamak zor, tek bir kaynak yok. Dediğim gibi 1000 inanç var ve seninki 1000 inançtan sadece 1 tanesi. Yani 1000 de 1 ihtimal.

O halde bahsettiğin 1000 dinden bir tanesini seç ve rabbine seçtiğin dinin doğru olması için dua et. Bu dinlerden biri elbet doğru çıkacak.

Uzzy

Alıntı yapılan: sad - 31 Temmuz 2019, 10:49:00
Alıntı yapılan: Uzzy - 31 Temmuz 2019, 10:34:39

O halde bahsettiğin 1000 dinden bir tanesini seç ve rabbine seçtiğin dinin doğru olması için dua et. Bu dinlerden biri elbet doğru çıkacak.

Dinim var ama yine de sorgulamak lazım, sonuçta 1000 de 1 de olsa ihtimaldir değil mi?

Spicaike

Peki neden bir oyunu oyun biteceği veya oynadığın oyun sunucusunun kapanacağını bile bile oynuyorsun, neden? En iyi olmak, güzel vakit geçirmek için değil mi?

rekcahml

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Temmuz 2019, 10:44:38
Biraz araştır ve kutsal kitapları detaylıca incele ve gönlün ficdanın neye inanmak istiyor ise ona inan
Kanka bence vicdanına inanmalı

DracDonix

Alıntı yapılan: rekcahml - 31 Temmuz 2019, 11:25:00
Biraz araştır ve kutsal kitapları detaylıca incele ve gönlün ficdanın neye inanmak istiyor ise ona inan
O an büyük bir tuvalet molası vermem gerekli hızlı yazdım vicdan :) olacak tı asdas

rekcahml

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Temmuz 2019, 11:27:59
Alıntı yapılan: rekcahml - 31 Temmuz 2019, 11:25:00
O an büyük bir tuvalet molası vermem gerekli hızlı yazdım vicdan :) olacak tı asdas
Kdsjsjjd

Xchatt

Sen eğer bir gün öleceğin gerçeği ile yaşayıp hiç birşey yapmazsan hayat anlamsız ve boş olur ben her istediğimi yapıyorum ölüm gerçeği 1 kez olsun aklıma gelmiyor  :D

Sa-Mp 2014-2020

Lesath

Alıntı yapılan: Uzzy - 31 Temmuz 2019, 10:17:58
İlerde ölecek olmamız sizce korkunç değil mi? Yıllardır okuyup bir şeyler olmaya bir yerlere varmaya çalışıyoruz lakin bunların sonu ölüm. Bunu bile bile yaşamak ve devam ettirmek acı değil mi? Araba al, ye, iç, gez, toz, evlen ya da kız arkadaş yap. Bir şeyler için sinirlen, üzül, kahkaha at, kaygılan, strese gir ve gururlan. Bunların hepsi boşuna olmuş olmuyor mu? O gün gelince hepsi boşa gidecek. Acı ve korkunç gerçek.

Enbiyâ Sûresi  34-35. ayetleri:

"Senden önce de hiçbir insana ölümsüzlük vermedik. Şimdi sen ölürsen, onlar ebedî mi kalacaklar?

Her can ölümü tadacaktır. Denemek için sizi kötü ve iyi durumlarla imtihan ederiz. Sonunda bize geleceksiniz."