GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

• Elite™ FreeRoam | Turkiye Eglence| 7/24 •

Başlatan Ernesto, 28 Temmuz 2019, 11:12:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ernesto

Türk Elite Freeroam Sunucusu

Türk Elite Freeroam Sunucusu 2017 Yılında 
HeLPerS tarafından kurulmuştur. Pes Etmedik Etmiyeceğiz. Yanımızda Olanların Yanında Olacağız.
Amacımız oyuncularımıza daha iyi hizmet verebilmektir. Ve bu yolla ilerliyeceğiz.

HeLPerS (Proje Sahibi)

Kowalski (Proje Sahibi)

Laurens (Sahip)

Master (Sahip)

TheDarkDead (Sahip)

Od_Gamers (Server Developer)

NICE (Server Developer)

Clementine (Süper Moderatör)

FurkanK (Sahip Vekili)

aLoNeAngeL (Sahip Vekili)

Emektarlar

HeLPerS
TeaMStar
DracDonix
HardOneTurk

Betull[18] (Genel Yetkili)

OzTurK (Baş Admin)

InflameS (Yetkili Admin)

weLcH (Yetkili Admin)

goldeNwuta (Baş Animatör)

BloodKaan (Yetkili Animatör)

Hanchix (Discord Yetkilisi)

HostName: •  Elite™ FreeRoam  | TURKIYE EGLENCE |  7/24  •
Address:   77.83.202.174:7777
Players:   0 / 50
Mode: v1.0.0
Language: TürkçeTürkceTurkceTurkish

Sosyal Medya

Discord Adresimiz: https://discord.gg/PGJsW9
Forum Adresimiz: Yakında

1.Küfür Etmek (***, mk, aq) hariç Yasaktır! (180 Saniye Mute)

2.Ailevi Değerlere Küfür Etmek Yasaktır! (10 Dakika Jail)

3.Hile Kullanımı Yasaktır! (x1 15 Dakika Jail x2'de 2 Gün Ban)

4.Siyasete Girmek Yasaktır (x1 5 dakika Jail x2 1 Günlük Ban)

5.Irkçılık yapmak, Başkalarının din görüşlerini kötülemek Yasaktır! (x1 Ban x2 Nban)

6.Yetkililere karşı hakarette bulunmak emir vermek ve tehdit içerici mesajlar göndermek yasaktır! (x1 10 Dakika Jail x2 1 Günlük Ban)

7.Başka bir sunucunun ismini söylemek ve ya reklamını yapmak yasaktır! (Süresiz nban)

8.Her hangi bir bugdan yararlanmak yasaktır! (5 dakika Jail)

9.Animatörün etkinlik yapmasına Engel Olmak yasaktır! (5 dakika Jail)

10.Chatta ard arda yazmak yasaktır! (180 Saniye Mute)

11.Kavga tartışma çıkarmak ve ya kışkırtmak yasaktır! (180 Saniye Mute)

12.Spawn kill yapmak yasaktır (4 dakika jail)

"Sunucu tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu düşünüyorum. Kuralları kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 18 Ağustos 2019, 09:26:07 Ernesto Sebep: Prefix + Fontsize

rekcahml

TeaMStar'ı tanırım iyidir başarılar diliyorum.

.Aksiyon.

Krozfayer

Riki

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

DracDonix

Freeroam devri bitmedi aslinda sadece sunucu yok

Ernesto

Alıntı yapılan: rekcahml - 28 Temmuz 2019, 11:22:50
TeaMStar'ı tanırım iyidir başarılar diliyorum.
teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: Shaeoriz - 28 Temmuz 2019, 14:44:48
Başarılar....
teşekkürler

Alıntı yapılan: Riki - 28 Temmuz 2019, 15:23:45
FreeRoam devri bitti.
Freeroam devri bitmedi kardeşim sadece samp sunucuları yok arkadaşında dediği gibi

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Temmuz 2019, 15:27:03
Başarılar dilerim
teşekkürler :)

Ezgisss

Freeroam sunucusuna ihtiyacımız vardı aslında eğlenmek için, güzel düşünmüşsünüz :) Başarılar.

TRSinan28

Öncelikle başarılar. Ne kadar da sunucu olmadığı için freeroam'un bu hallerde olduğunu savunanlar olsa da maalesef 1-2 ay öncesinde sunucu olduğu halde freeroam'un süründüğünü herkes gördü. Freeroam'un bu halde olmasını hiç istemezdim. Sunucunuz için söylemiyorum bunları, yanlış anlaşılmasın. Kim ne derse desin ne yazık ki freeroam bitti arkadaşlar. Freeroam'un kralı olan sunucu bile ne hallere geldi. Her şeye rağmen başarılar arkadaşlar. Olmayınca olmuyor fakat şansınızı deneyin. Bu arada, TeaMStar'a selamlar.  :)

DracDonix

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 30 Temmuz 2019, 12:38:58
Öncelikle başarılar. Ne kadar da sunucu olmadığı için freeroam'un bu hallerde olduğunu savunanlar olsa da maalesef 1-2 ay öncesinde sunucu olduğu halde freeroam'un süründüğünü herkes gördü. Freeroam'un bu halde olmasını hiç istemezdim. Sunucunuz için söylemiyorum bunları, yanlış anlaşılmasın. Kim ne derse desin ne yazık ki freeroam bitti arkadaşlar. Freeroam'un kralı olan sunucu bile ne hallere geldi. Her şeye rağmen başarılar arkadaşlar. Olmayınca olmuyor fakat şansınızı deneyin. Bu arada, TeaMStar'a selamlar.  :)

Şöyle açıklık getireyim o kralın düşmesi tamami ile oyun modunun değişmesi ile ilgili.

TRSinan28

Alıntı yapılan: DracDonix - 30 Temmuz 2019, 12:39:58
Alıntı yapılan: TRSinan28 - 30 Temmuz 2019, 12:38:58

Şöyle açıklık getireyim o kralın düşmesi tamami ile oyun modunun değişmesi ile ilgili.

Evet, bir taraftan da o yüzden öyle oldu fakat %80'lik kısmı bu konsepte olan ilginin düştüğünden öyle oldu. Neyse, bu konuda farklı sunucunun şeylerini konuşmanın lüzmu yok. Her şey ortada dostum, freeroam bitmedi demeyi çok isterdim fakat ister istemez bu manzara görülüyor.

Ernesto

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

HeLPerS