GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

VΛTΛN Gaming Hırsız Polis ~ 03.08.2019

Başlatan Xchatt, 29 Temmuz 2019, 02:08:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Vatan Gaming Hakkında
Öncelikle merhabalar , Vatan Gaming ilk serverini 2017 Yılında 3.Kişilik bir ekiple açmılmıştır ilk sunucunucumuz 1.Ay kadar açık kalıp güzel bir ortam yaratmıştık kendi çapımızda bu süreçte SA-MP aleminin gerçekten kalitesiz insanların buluşma noktası olduğunu gördüm sunucu açıp userlerden gaz alan Kral oluyor sanıyor Vatan Gaming olarak bunu yapmayacağız bizlerle birlikte sunucumuzda oynacak her kişiye oyuncu gözüküyle değil dost , kardeş gözüyle bakacağız gönülden yaparsak gönüller kazanacağımızı biliyoruz.

Vizyon & Misyon
Bizim abartılı sistemler veya güzel maplerimiz yok bizim amaçımız çok az sayıda olan Hırsız & Polis kitlesine Samp'ın son yıllarında güzel bir ortam ile güzel dakikalar & günler geçirmek istiyoruz , bizle oynayacak dostlarımızda güzel vakitler geçirip Vatan Gaming'i sıradan bir hırsız polis yerine gelecekte bizimle oynayan birinin aklına geldiğinde "ulan be zamanında Vatan gaming vardı güzel serverdi he" demesi tek temennimiz bizler kuru bir kalabalıktansa az ve öz bir kitle ile oynamayı tercih ederiz bu projede bizi yüceltecek olanlarda oyuncularımızdır bizi silecek olanlarda onlardır Herkesi Vatan Gaming'e bekliyoruz .. Bir gün yolunuzun Vatan Gaming'e düşmesi dileği ile.

Sunucu Sistemleri
Kumarhane Sistemi
Dinamik Bakiye Sistemi
Araç Kiralama Sistemi / Galeri
Şirket Sistemi [TEST]
Exp , Level , Başarı Sistemi
Özel Araç Sistemi
Vip Sistemi
Başkanlık Sistemi / Başkanlık seçimleri her 15 günde bir yapılacak.
VS Sistemi
Gelişmiş Ev Sistemi
Banka ve ATM Sistemi
Yazamadığımız küçük büyük daha sistem vardır devamı için Vatan Gaming'e gelmeyi unutmayın

Ekip
Proje Sahibi : Chatt
Yönetici / Yönetim Sorumlusu : Dahdal
Server açıldıktan sonra alımlar açılacaktır

Sıkça Sorulan Sorular ~ S.S.S
Sunucu ne zaman açılıyor ? : Sunucu 31 Temmuz günü start verilecektir açılışa özel hediyeler ve etkinlikler olacaktır
Hosted Tab Olucakmı Ve DDoS hakkında ? : Hosted tab %80 ihtamali ile olucaktır , samp platformunda son aylarda ddos saldırıları çoğalmaya başladı bunun için iyi bir makine almaya çalışıyoruz ddos atan arkadaşlar neden atıyor anlamayoruz.
Neden Vatan Gaming ? : Vatan Game sizlere her dakikasında güzel zamanlar geçireceğiniz sıkılmayacağınız bir oyun deneyimi sunuyor asla bizimle oynayan kişinin hakkını yemeyeceğiz hileler ile mücadele edilip Anti-Hile'nin devreye girmediği yerde adminlerimiz devreye girecektir.

Bilgiler
IP 77.83.201.234:7777
Forum www.vatanhp.pw/forum ( geçiçi forum )
Server açıldıktan sonra alımlar açılacaktır

Tanıtım Videomuzu izlemeyi unutmayın

Bilgilendirme
0.1 > Sunucumuzda video çekip server ip ile videoyu youtubeye atan herkese 3 Günlük Yakut Vip verilecektir.
0.2 > Giriş Hediyesi olarak kayıt olan herkese 1 Günlük Yakut Vip Hediyemizdir.

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2019, 22:38:07 Chatt
Sa-Mp 2014-2020

Xchatt

Discord adresimiz için resime tıklayın
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2019, 22:41:49 Chatt
Sa-Mp 2014-2020

rekcahml

Başarılar umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz.

Krozfayer

Sistem'ler gayet iyi , konu düzeni güzel , umarım tutar , Başarılar
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 02:21:24 Shaeoriz

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Xchatt

Açılış erkene çekildi , Bu akşam Saat 22:00 Da açılıyoruz herkesi bekliyoruz #VATANGAME

NOT:Hosted Tabı aldığımız firma daha hostedtabı aktifleştirmediği için ip yi paylaşmama kararı aldık.

Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 00:26:11 Chatt
Sa-Mp 2014-2020

Ezgisss

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

TheLucifer

Reklam Yaparak Biryere Ulaşamazsın Fakat Başarılar.

Dreizenn

Başarılar fakat discord adresi geçersiz.

Xchatt

Alıntı yapılan: NightMare - 30 Temmuz 2019, 09:51:41
Reklam Yaparak Biryere Ulaşamazsın Fakat Başarılar.

Reklam yaparak derken ? kendi discord arkadaş listemdekilere discord adresimizi attım bunda yalnış birşey göremiyorum.

Sa-Mp 2014-2020

Xchatt

Alıntı yapılan: Dreizenn - 31 Temmuz 2019, 13:50:17
Başarılar fakat discord adresi geçersiz.

Güncelliyelim bilgilendirme için teşekkürler.

Sa-Mp 2014-2020

Prisoners