GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2025, 01:55:00

[ANKET] ABD mi Rusya mı?

Başlatan Cruza, 20 Temmuz 2019, 19:54:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cruza

Görüşlerinizi konu altından belirtebilirsiniz.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Codes.

Bence Rusya sebebi ise şu olmalı yani şöyle diyeyim mesela ben de Üniversite'yi yabancı bir ülkede okumayı düşünüyorum.
Çünkü; Rusya ülke geneli olarak şöyle bir konudan bahsetmek istiyorum ABD'de de böyle açıkcası eleştiri gibi olmasın ama ABD ve Rusya eğitime çok önem veriyor açıkcası, mesela adamlar bilim'e çok önem veriyor ben takip ediyorum böyle ara sıra karşılaştırıyorum ama yanlış anlaşılma olmasın ama ABD ve Rusya bilime ve eğitime çok önem veriyor mesela ABD'de şöyle mesela sen bilgisayar ile ilgili bir meslek alanı mı istiyorsun okulda sana şöyle bir seçenek sunabiliyorlar. O seçenekte şu sen bilgisayarcılık mı istedin o zaman o yönde ilerlemene seçenek veriyorlar ve sende o yolda ilerliyorsun mesela bizde ki gibi düşünün 11.Sınıfta sayısal/sözel/eşit ağırlık/dil vardır demi. İşte onlarda çok farklı, Bilgisayar istiyorsan direk sana veriyorlar o eğitimle ilgili bilgileri ve öğütleri sende ona göre ilerliyorsun direk veriyorlar sana ama ilk önce sınavları kazanman lazım ki bu işi yapabilirsin ABD'de böyledir mesela benim bildiğim bu yani yanlış bildiğim varsa bu konu altında yanıt verebilirsiniz mesela "Obama" kaç yıl önce hatırlarım ve unutmamda öyle bir haber yaptı ki hatta burayada koyayım bilen belki bilir. Adam çok güzel anlatmış mesela demiş ki "Bir oyun oynayacağınıza, kendi oyun programınızı yapın." bunu Obama diyor şimdi aşağıya link şeklinde koyuyorum izleyen izleyebilir.

yani adam açıkcası çok güzel konuşmuş bence ve rusyaya gelecek olursak.

Rusyada çok eğitime ve bilime veren ülke adamlar çok güzel projeler vs. yapıyor
yani açıkcası Mark Zuckerberg'den bahsedeyim kendisi facebook'un kurucusu bilmeyen yoktur. :D tamam bende sevmiyorum o adamı bilgileri falan sattı niye mark zuckerberg'den bahsediyorsunuz diyecek olursanız diye adamı bende sevmiyorum ama geliştirme amacıyla bir sürü öğüt veriyor mesela (" 'insanlar hakkında ne bilmek istiyoruz' değil, 'insanlar kendileri hakkında ne anlatmak istiyordur' ")
cidden Mark zuckerberg'in bir sözü vardı programlama ile ilgili o söz beni benden alıyordu açıkcası sözü bulamadım ama bu da bir söz "insanlar kendileri hakkında ne anlatmak istiyordur." sözü bile şöyle denilmesi gerekirse insanlar hayatı için olsun, bilim, gelecek için vs. ne anlatmak istiyorlar onu demek istemiş yani uzun lafın kısası bence Rusya ama konu ne yani ben anlamadım sen böyle bir konu açmışsında cidden anlamadım. Yani şöyle mi hangi ülke daha güçlü eğer güçlü diyorsan ABD ama bana göre rusya daha güçlü yani benim görüşüm bu

bence böyle ABD mi? Rusya mı? gibi ülkeler güçlü mü vs. yapılmasını hoş görmüyorum ben bir de bunları biz yapıyoruz mesela daha geçen hafta YouTube'a gireyim dedim youtuber veya youtube'da video falan izlemeyi falan sevmem bir tek barış özcan'ı izlerim o da nadir arada bir yani.

Yani biz bilimde vs. çok geride kaldık benimle aynı yanıtı düşünen varsa bu konudaki yanıtı beğenerek bu yanıta destek çıkabilir.

Mesela geçen gördüm

bu ne dedim "Alper erozer" diye birisi varmış çok fazla bilmiyorum ben de neyse kızların bir çocuk ile bu kadar ağlamasına gerek yok yani nasıl desem tamam bir sanatçıyı seversinde böyle ağlayarak veya bağararak "ALPEEER" diye bağırarak sevmek de bilmiyorum artık neyse geçelim.

şu videoyu biliyorum hiç unutmam dedim ki bu adama çocukların "Ne zaman evleneceğim ya" diye sorması bir garip geldi bana yani gelecekte çocukları izlese bu konuda ne diyeceklerini bilmiyorum.

Evlilik programları bile yasaklanması iyi olmuştu çok kanser bir durumdu yani neyse bu da tamam geçelim.

Bir kaç ay önce bir haberde gördüm ve böyle videoyu araştırdım gördüm cidden bu ne dedim hocaya yapılan saygısızlık ne dedim yani bu terbiyesizlik böyle videolar çok var yani de hocalara yapılan bu saygısızlık, terbiyesizlik veya ne bileyim eğitime önem vermeme yani geleceğimizi düşünmüyoruz arkadaşlar.

Yani demek istediğim eğitimde, bilim de vs. çok geride kaldık arkadaşlar. Benim demek istediklerim bu yani bir konu ile ilgili ilgilenmiyoruz yani bazı kişiler var böyle tabi onlar da emek harcıyorlar çok güzel bir duygu ama artık cidden bilmiyorum şu videoyu görünce hocaya yapılan bu edepsizlik ne dedim açıkcası benim diyeceklerim bu kadardı.

Saygılarımla TAKTAK26..
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2019, 21:04:44 AHMET26

rekcahml

Xchatt

Alıntı yapılan: rekcahml - 27 Temmuz 2019, 19:42:24
Türkiye!

Hiç bir ülkeden dost olmaz siyasette çıkar ilişkileri konuşur bugun rusya Türkiye'nin yanındaysa başka bir gün çıkarı için fransaya yanaşır aynısı ABD içinde geçerli bizim için pek geçerli diyemem bizim ülkemiz duygusal bakıyor işlere çok gerideyizz.

Sa-Mp 2014-2020

rekcahml

Alıntı yapılan: Chatt - 27 Temmuz 2019, 19:47:37
Alıntı yapılan: rekcahml - 27 Temmuz 2019, 19:42:24
Türkiye!

Hiç bir ülkeden dost olmaz siyasette çıkar ilişkileri konuşur bugun rusya Türkiye'nin yanındaysa başka bir gün çıkarı için fransaya yanaşır aynısı ABD içinde geçerli bizim için pek geçerli diyemem bizim ülkemiz duygusal bakıyor işlere çok gerideyizz.

Haklısın, Dinle bağdaştırıyorlar Din üzerine yoğunlaşıyor ama devletin dini olmaz.

Xchatt

Atatürk bu yüzden din ile devleş işlerini ayıran Laikliği getirdi günümüzde etkisi kalmadı devlette.

Sa-Mp 2014-2020

Lineopth

rekcahml

Alıntı yapılan: Chatt - 27 Temmuz 2019, 19:53:51
Atatürk bu yüzden din ile devleş işlerini ayıran Laikliği getirdi günümüzde etkisi kalmadı devlette.

Aynen kanka. Din dedikçe turistler din dedikçe ülke Birliği din dedikçe dış ülkelerle birlik bozuluyor.

Lekarz

Ben yorumun konuyla alakasını anlamadım?

Xchatt

Alıntı yapılan: Lekarz - 31 Temmuz 2019, 01:17:43

@rekcahml adlı üyeye ithafen dostum

Sa-Mp 2014-2020

rekcahml

Alıntı yapılan: Chatt - 31 Temmuz 2019, 01:56:13
Alıntı yapılan: Lekarz - 31 Temmuz 2019, 01:17:43

@rekcahml adlı üyeye ithafen dostum
Hıhı kıskanıyor bizi bu Chattçim takma onu. İşte günümüzde yok.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Uzzy

ABD işini biliyor, tek başına hodri meydan diyor.