GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VCS

Arkadaşlar Sunucuya Test Olarak Edelweiss Yani Çağatay abi 'nin İzini ile gezdim Çok güzel Bomba Bir Server Sistemleriyle Map'leriyle Sizi bekliyor.

TheLife

Sunucu için gereken yapılıyor, emeklerimizin boşa çıkmaması dileğiyle başarılar dilerim herkese, güzel olacak.

wowglarfist

@ParsMapping aramıza harita geliştiricisi, oyun içi yetkili olarak katılmıştır.

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

BasBasParalariMiralaya

Harbi güzel geliyonuz la beğendim çok hoş

Gratex

Sunucu açılış tarihini öne çekmek adına yeni sistem kodlama ve ya ekleme işlemlerini durdurmuş bulunuyoruz. Testler ve hali hazırda olan sistemlerin hatalarını giderdikten sonra açılış tarihini duyuracağız çok yakında...

Wonderland

Değerli yorumlarınız için teşekkürler! Çalışmalarımız ve güncellemelerimiz hız kesmeden devam ediyor. @ParsMapping aramıza harita geliştiricisi ve oyun yetkilisi olarak katıldı. Kendisine başarılar dileriz.

Forum üye sayımız gün geçtikçe artmaya devam ediyor. An itibariyle 205 kişi çevrimiçi üye sayısına ulaşmış bulunmaktayız. İyi ki varsınız!

Eğer sende hala aramıza katılmadıysan hemen bize katıl!: www.wonderland-roleplay.com
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2019, 15:06:44 WonderlandRPG

DracDonix

Sunucu gerçekten güzel gelecek gibi foruma da kayıt oldum bakalım.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

MeaV

rekcahml

Wonderland

No-Name

Ellerinize sağlık, mod ve haritalar yakıyor ortalığı. Sunucu ortalığı kasıp kavuracak gibi..  :helal:

Wonderland

ParsMapping

Bu akşam bir birinden farklı bir birinden modern haritalarla rol deneyimini rol zevkini EN'lerde yaşamak isteyenler saat 8'i kaçırmasın  :kalp:  :tr: