GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hamile Kediyi Pitbulla Parçalattılar

Başlatan Uzzy, 26 Temmuz 2019, 04:51:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Adana'da 3 kişi, sokakta yakaladıkları hamile bir kediyi pitbull cinsi köpeğin önüne attı.
Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'nde, bakkal Zehra Kuşçu'ya ait "Çıtır" isimli hamile kedi, pitbull cinsi köpek tarafından telef edildi.

Olay anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde, 3 kişi yanlarındaki köpekle yolda ilerlediği sırada park halindeki minibüsün altında bekleyen kediyi görüyor.

Bu sırada zanlılardan biri aracın altındaki kediyi alıp köpeğin önüne atıyor. Pitbull, hamile kediyi parçalayarak öldürüyor.
https://www.haberturk.com/hamile-kediyi-pitbullun-onune-atip-parcalattilar-2506986

Kediyi tutup köpeğin ağzına atan A.Y., basın mensuplarının "kedi öldü, hiç mi üzülmedin?" sorusu üzerine "ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim" yanıtını verdi. Çocuklardan bir diğeri ise görüntülendiklerini fark edince "çekin alem yakışıklı görsün" dedi. ardından A.Y.'nin "ağabeylere selam, çatışmaya devam. yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz denizli çocuğuyuz" ifadesi tepkilere neden oldu.

staple

Bu çocuklar Sıfır bir falan izleyip gaza gelmişler sanırım, Allah belalarını versin.  :uzgun:
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2019, 05:52:48 staple

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Joker

Bunlar bırak bu ülke sınırları içerisinde barınmayı, yaşamayı hak etmiyorlar. Yetersiz eğitim bu demek oluyor. O kadar zavallılar ki, tek bildikleri şey kaos çıkarmak. Bunlar yaşamayı hak etmiyor.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Walque

Ülkede kendini ünlü etmek için bir hamile kediyi pittbul ile öldürüyorlar?

Yazık.

Xchatt

Sadece Denizli çoçuğu değil anlaşılan , bende denizli çoçuğum hiç böyle yapmıyorum biride eski arkadaşım anası babası başını boş bırakınca böyle oluyor.

Sa-Mp 2014-2020

laéx

Bunları o kedi gibi pitbulun önüne atacaksın, ölümünüde çekeceksin yayacaksın sosyal medyaya. Hiç mi içleri yanmadı :(

rekcahml

Lan Adana da yaşadığıma utandım, şerefsizler.

sweezy

Bu tip karaktersiz şerefsizleri gördükçe insanlıktan ümidim azalıyor, bunlarla aynı dünyada oksijen almak utanç verici. Gerçi bunlar insan değil ki, canavar.

miru

aptal diziler yüzünden giridği triplere bak, hiç mi acımadınız

Lineopth

Ülkeden atılmaları lazım, savaşa verilmeleri lazım ölsünler.

rekcahml

Alıntı yapılan: Lineopth - 27 Temmuz 2019, 20:04:58

O nasıl ceza, İdam bile az bunlara Türk hapislerine attıracaklar bunu şişlenecekler acı çekecekler.

Lineopth

Alıntı yapılan: rekcahml - 27 Temmuz 2019, 20:07:00
O nasıl ceza, İdam bile az bunlara Türk hapislerine attıracaklar bunu şişlenecekler acı çekecekler.
Savaşta onların canını yakarlar hocam.

rekcahml

Alıntı yapılan: Lineopth - 27 Temmuz 2019, 20:17:21
Alıntı yapılan: rekcahml - 27 Temmuz 2019, 20:07:00
Savaşta onların canını yakarlar hocam.

Bunlar sığınır bir yerlere en iyisi İşkence.