GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grayshade Roleplay ~ Kasaba Yaşamı

Başlatan Rooperr, 03 Haziran 2019, 05:18:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dreizenn

Yigitellekw

merchora

Açılış Tarihi

Selamlar, aylardır herkesin beklediği açılış tarihini bugün itibariyle duyuruyoruz. Açılış, 26 Temmuz (Cuma), 20:00'da yapılacak. Açılışa özel 20:30'da sunucuda bulunan herkese 10,000$ değerinde bir miktar dağıtılacak. Dağıtım sonrası etkinliklerimiz gece boyunca sürecek. Etkinliklerden, sunucu içerisinde haberdar olabilirsiniz.

Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

merchora

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Shirohime - 21 Temmuz 2019, 15:19:59
Açılış Tarihi

Selamlar, aylardır herkesin beklediği açılış tarihini bugün itibariyle duyuruyoruz. Açılış, 26 Temmuz (Cuma), 20:00'da yapılacak. Açılışa özel 20:30'da sunucuda bulunan herkese 10,000$ değerinde bir miktar dağıtılacak. Dağıtım sonrası etkinliklerimiz gece boyunca sürecek. Etkinliklerden, sunucu içerisinde haberdar olabilirsiniz.

ilk defa adam gibi bir iş yapacağınızı düşünmüştüm, para dağıtma olayıyla çok güzel postayı koydunuz bana.
freeroam ve roleplay aynı şey değil beyler, sokakta saat 8'de allah ortaya çıkıp herkese 10.000$ dağıtmıyor

Walque

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 21 Temmuz 2019, 15:37:08
Açılış Tarihi

ilk defa adam gibi bir iş yapacağınızı düşünmüştüm, para dağıtma olayıyla çok güzel postayı koydunuz bana.
freeroam ve roleplay aynı şey değil beyler, sokakta saat 8'de allah ortaya çıkıp herkese 10.000$ dağıtmıyor

Dediğiniz şeyler oyundan ibarettir Rina Roleplay Türkiyenin en iyi ve en fazla oyuncuya sahip sunucusu git orayada de her Cuma günü niye 20 bin dolar veriyorsunuz diye? Ben Rina Roleplay'ı kötülemiyorum ama açılışta oyunculara birşeyler katmak istiyorlar?

Lynn

BasBasParalariMiralaya

Xchatt

Tutar ile tutmaz arasında arafta kaldım inşallah tutar diyelim   :evet:

Sa-Mp 2014-2020

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Walque - 25 Temmuz 2019, 01:18:07
Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 21 Temmuz 2019, 15:37:08
Açılış Tarihi

Dediğiniz şeyler oyundan ibarettir Rina Roleplay Türkiyenin en iyi ve en fazla oyuncuya sahip sunucusu git orayada de her Cuma günü niye 20 bin dolar veriyorsunuz diye? Ben Rina Roleplay'ı kötülemiyorum ama açılışta oyunculara birşeyler katmak istiyorlar?
o da heranın ayıbı, kim yaparsa yapsın roleplay sunucusu para dağıtırsa saçmalıktır

Walque

Herkesin kendi düşüncesi.

Leviathan

Başarılar diliyorum, umarım dilediğiniz gibi ilerlersiniz..

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

BasBasParalariMiralaya

rekcahml

Güzel, başarılar dilerim.

Raporsuz_Deli

● Ne mutlu Türküm diyene!