GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lise ile ilgili taktik verir misiniz

Başlatan miru, 22 Temmuz 2019, 10:12:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miru

arkadaşlar liseye geçtim lise çıktı ama lise de sigaraya falan başlarım diye korkuyorum yardım eder misiniz yani taktik falan verir misiniz?

Kvvn

.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2021, 18:43:01 Kvvn

miru

Alıntı yapılan: Kvvn - 22 Temmuz 2019, 11:07:36
Sigara meselesi insanın kendisinde biten bir şey.4 yıl boyunca içen arkadaşlarımla  tuvalette muhabbet çevirdik bir kere olsun içmedim.
zorla olursa

Kvvn

.
Son düzenlenme: 02 Eylül 2020, 15:41:50 Kvvn

Kvvn

.
Son düzenlenme: 02 Eylül 2020, 15:41:27 Kvvn

Xchatt

Alıntı yapılan: gtaercan - 22 Temmuz 2019, 10:12:42
arkadaşlar liseye geçtim lise çıktı ama lise de sigaraya falan başlarım diye korkuyorum yardım eder misiniz yani taktik falan verir misiniz?
[/quote

İlk hafta kendini salak gösteriçek tavırlar sergileme kendini küçük düşürücek şeyler yapma kızlarla uğraşma kafan ağrır iyi ve temiz saf arkadaşlar seçmeye çalış.

Sa-Mp 2014-2020

ByHgGlryz

@gtaercan bak kardeşim Liseye başlayana bir şey olmuyor herşey senin İRADENE SAHİP çıkman ile alakalı! Ben Meslek lisesi mezunuyum 5 yıldır kimse bana içirttiremedi ne Alkol nede Sigara! Ha hiç teklif etmediler
mi tabiki de ettiler ama yok kardeşim içmiyorum dedim.

(Ama sana tavsiyem ciddi olmak önemli Lise ortamında! Ağır ol ki sana saygı duysunlar)

(4 Yıllık Liseyi 5 Yılda okuma sebebi Lise 1 tekrar yaptım sebebi haylazlıktan)

@Kvnn'in dediği gibi:
Alıntı yapılan: Kvvn - 22 Temmuz 2019, 11:18:31
:D :D sanmıyorum öyle saçma bir şey olamaz.

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

Spetsnaz!

verebileceğim en kral tavsiye kimseye güvenmemen bro, 10.sınıfa gelene kadar ye iç gez, ama 10.sınıf tüm liselilerin hayatında kara lekedir, ben de dahil. 10.sınıfta tabiri caizse arkanı duvardan başkasına yaslama, abbas abim gibi.
ayrıca, ben aklına gelebilecek her türlü şeyi kullandım lise hayatımda, son 4-5 aydır gayet temizim. tamamen kafada bitiyor dedikleri gibi. gayet iyi bir okulda okuyordum ama arkadaşlarımdan esrarkeşi de torbacısı da hapse gireni de vardı, ne gideceğin okul, ne çevren bir şey değiştirir her şeyi sen belirlersin.

Levi

İlk bir-iki hafta birbirinizi tanımakla geçecektir. Bu süreçte insanları iyi tanımaya çalış, gözlemlerini iyi yap. Sergilediğin duruş da bir o kadar önemli olacaktır. Eğer karşındakilere ezik bir çocuk imajı verirsen 4 sene boyunca ezerler seni.

Sigara içmek istemiyorsan içmezsin. Bu zorla olabilecek bir şey değil. Ancak yine de korkuyorsan sigara kullanılan ortamlardan mümkün mertebe uzak durmaya çalış ve arkadaşlarını seçerken de bir kriter olarak bunu da göze al.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

ByHgGlryz

-
SA-MP:
-

miru

yani çok ağırbaşlı bir insan değilim baya neşeliyim ama rol mu yapayım coolmu takılam

miru

abi zaten ben kendım ısteyerek başlamam inşallah ama zorla içirirlerse diye soruyorum sizlere

ByHgGlryz

@gtaercan anlattığım gibi sıkıntı etme. Ben meslek lisesi gibi bir okulda kötü alışkanlıklar edinmedim yapmayacam veya uymayacağım diyerek kendini tatmin ettim sende kendini tatmin edeceksin.

Alıntı yapılan: gtaercan - 24 Temmuz 2019, 02:37:06
yani çok ağırbaşlı bir insan değilim baya neşeliyim ama rol mu yapayım coolmu takılam
Cool ol neşeli belli yerde ve seviyeli davran  :helal:

-
SA-MP:
-

JudaX

Bu tamamen senin yerleştiğin okula bağlı bi durum, güzel liseye yerleştiysen neden böyle bir davranış bekleyebilirsin ki? Ama diğer türlü ise; Seni eziklemeye çalışan ortamlardan uzak dur, ve sadece ders çalışmaya bak. Sigara içmek istemiyorsan içmezsin verseler bile almazsın. Lise hayatında başarılar.
Son düzenlenme: 25 Temmuz 2019, 17:03:14 JudaX

sweezy

Kendini fazla kasma ve ağırlığını koru.