GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Beta Tester alımları açıldı.

Beta Testerin Görevi Nedir? : Beta tester oyun modumuzdaki bugları hataları sistemleri deneyip bize görüşlerini ileticek. forumda beta tester grubuna alınıcak ( /credits ) kısmına adı yazılacak.

Alıncak Kişi Sayısı : ( 5 )

Discord  : https://discord.gg/XMnCWwP 
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2019, 17:43:01 RaideNN
sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Duyuru

Yönetim Kararıyla discord sunucumuz sıfırlandı yeni link :

https://discord.gg/XMnCWwP
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2019, 17:42:54 RaideNN

Yigitellekw

Milyar kez açtıldı, tutmayacak, tutmaz boşa emek vermenizi tavsiye etmem eğer tuttu diyelim 50-60 user oldunuz yıkacak insan çok emek, emek üzülen siz olmayın. :dur: M

RaideNN

Alıntı yapılan: whyfor - 15 Temmuz 2019, 22:30:21
Milyar kez açtıldı, tutmayacak, tutmaz boşa emek vermenizi tavsiye etmem eğer tuttu diyelim 50-60 user oldunuz yıkacak insan çok emek, emek üzülen siz olmayın. :dur: M
Milyar kez açıldı lafınana, cevap vereyim sunucunun kapatılma sebepleri vardı ddos saldırıları 30 40 çekince sunucuya vuran insanlardan başlayım ilk, sunucu en son açıldığı zaman ilk 45 gördü ben 43 lük ss'i aldım 3 4 gün boyunca 20-30 arasında dolaştık güzel roller yaptık fakat forum olmadığı ve yönetici kadrosundaki bir insanın ap yaptığı ve oyuncuların şikayeti üzerine o arkadaşı kadrodan uzaklaştırdık ve sunucuyu kitledik, şuanki oyun modumuzu türkçeye çeviriyoruz client ucp çalışmalarımız hız kaybetmeden devam etmektedir. Ağustos ayında açılış yapıcağız sistem tanıtımları detaylı şekilde çekilcek tutmayacak lafına ise tutup tutmayacağını oyuncular belirticektir forum içinde konuları hazırladık tek ticket ucp forum teması yüklenip oyuncular için açılacaktır. yorumun için teşekkürler.

RaideNN

Selamlar, arkadaşlar sunucu açılmadan önce bir, çekiliş yapmak istedik. aranızdan bir 1 kişiye bir adet gta 5, ets 3,steam random key ve ooc market bakiyesi hediye Ediyoruz.

1. inci olan kişiye gta 5
2. inci olan kişiye ets2
3. inci olan kişiye steam random key
4. inci olan kişiye steam random key
5. inci olan kişiye sunucumuzda 50tl ooc market bakiyesi

Yapmanız gereken şey

Discord Sunucumuzdan #çekiliş kanalından "Katılıyorum" yazmanız yeterli olucaktır.

Discord Adresi : https://discord.gg/D5FtsaW

Açıklanma Tarihi:
05.08.2019

Not : Çekiliş sponsorlu değildir.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2019, 13:07:14 RaideNN

RaideNN

Duyuru :

Helper başvuruları, açılmıştır ekibimize katılmak isteyen arkadaşlar Discord üzerinden #helper-başvuru kanalından başvurularını yapabilirler.

Aryus Roleplay Ekibi adına RaideNN

Batu the şarapçı

tutar mı tutar belki bu sefer niye tutmasın, başarılar

RaideNN

Leeroy

RaideNN

Krater

Başarılar, İnşallah Dilediğiniz yere ulaşırsınız.

RaideNN

Walque

RaideNN

Alıntı yapılan: Walque - 24 Temmuz 2019, 01:03:14
Vallaha sunucuya girdim client mlient istemedi :D
Sunucu açık mı biz mi bilmiyoruz? Açılış için herhangi bir ip adresi yada Client linki paylaşılmadı. Samp sunucu listesinden görseydiniz bizim adımızda sunucu bize ait değildir iyi forumlar.

caparol