GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Gaming Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Yeni Bir İstanbul Hayatı

Başlatan Rodriquez, 17 Temmuz 2019, 01:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Değerli yorumlarınız için teşekkürler konu düzenlenmiştir sistemler konu altında belirtilecektir.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2019, 12:20:02 Ranthiel

Walque

Rodriquez

Alıntı yapılan: Walque - 17 Temmuz 2019, 18:07:30
En son Sanal Roleplay'ı Mehmetcan açmamış mıydı?

Bizi kimin açıp, açmadığı ilgilendirmez şuan bu isim bize ait bizim projemizde öyle bir kişi yer almıyor yorumunuz için teşekkürler.

Eldrithc

Discord sunucumuz an itibariyle aktif edilmiştir. https://discord.gg/f4jMK4N adresine tıklayarak discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Goddeww

Tutmayacaktır, yönetim ekibinde her b*ka laf yapan sokaklarda gördüğümüz gözlerinin altı mor esrarkeşlerin davranıldığı gibi davranılıyor bizzat ben test ettim sonucunda ban atıyorsunuz fakat bunun bana eksi bir yönü değil size bir eksi yönü olacaktır. Böyle tanınıyorsunuz zaten açılsada açılmasada ben size uğramayacağım tanışmaya geldim hemen böyle bir tavırlar bilemiyorum daha fazla açıklama yapmayacağım durum vasat. Tüm ekip adına söylenmemiştir söylediğim kişi kendini iyi biliyor.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2019, 20:43:18 Alphalead

Eldrithc

Alıntı yapılan: Alphalead - 17 Temmuz 2019, 20:31:59
Tutmayacaktır, yönetim ekibinde her b*ka laf yapan sokaklarda gördüğümüz gözlerinin altı mor esrarkeşlerin davranıldığı gibi davranılıyor bizzat ben test ettim sonucunda ban atıyorsunuz fakat bunun bana eksi bir yönü değil size bir eksi yönü olacaktır. Böyle tanınıyorsunuz zaten açılsada açılmasada ben size uğramayacağım tanışmaya geldim hemen böyle bir tavırlar bilemiyorum daha fazla açıklama yapmayacağım durum vasat. Tüm ekip adına söylenmemiştir söylediğim kişi kendini iyi biliyor.
Öncelikle merhabalar, her hangi bir ban atıldıysa mutlaka bir hatanız vardır. Sebepsiz yere kimseye ban atmayız. Ayrıca tanışma durumuna gelirek önceden tanışıyoruz sizinle, Orçun mu yoksa Orkun muydu ismin tam hatırlamıyorum. Biz oyuncularımıza saygılı-dost bir tavırla yaklaşıyoruz. Her zamanda öyle yaklaşacağız, biz elimizden gelenin en iyisini hatta fazlasını yapmak için gayret ediyoruz. Sunucumuza gelip gelmeyeceğiniz sizin kararınız, saygı duyarız. Tekrardan baltalamak amaçlı eleştiriniz için teşekkür eder ve iyi forumlar dileriz.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Eldrithc

Teamspeak sunucumuz an itibariyle aktif edilmiştir. ts3.sanal-roleplay.com adresinden teamspeak sunucumuza giriş yapabilirsiniz.

Not : Teamspeak sunucumuza minimum 3.1.10 sürümü ile giriş yapabilirsiniz. Teamspeak sunucumuz orjinal lisanslıdır. Güncel sürümü ise 3.9.1'dir.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2019, 21:02:15 Eldrithc

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Eldrithc - 17 Temmuz 2019, 09:18:17
Yorumlarınız için teşekkürler, sunucunun tutup tutmayacağını değerli oyuncularımız belirleyecektir. Biz en iyisini yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hali hazırda 5 yılını aşmış bir türk sunucusu var, bizler o sunucu ile tatlı bir rekabete girerek samp aleminin en iyi türk sunucusu arasına girmek istiyoruz. Bir şeylere emek harcıyoruz ve inanıyorum ki sunucumuz iyi yerlere gelecektir. Herkese tekrardan yorumları için teşekkürlerimi sunarım, iyi forumlar dilerim.
Kardeşim aynı anda kaç projede bulunuyorsun, biraz yavaş alem hızına yetişemiyor.
Ekibinizi buraya eklerseniz net bir şeyler konuşmak kolaylaşır, daha ortada hiç bir şey yokken iyi veya kötü yapıcı eleştri bekleyemezsiniz, başarılar beyler.

Eldrithc

@Spetsnaz! Yorumunuz için teşekkürler, vefa roleplay'dan bahsediyorsanız sunucu isim değişikliğine gidildi. Şuanda sadece 1 projemiz bulunmaktadır. Kadroyu kısa süre içerisinden konuya ekleyeceğiz. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederiz.

Unknown

Umarım bu kadar emek verip, silver modu ile sunucu açmazsınız.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Unknown - 17 Temmuz 2019, 21:10:59
Umarım bu kadar emek verip, silver modu ile sunucu açmazsınız.
Değerli yorumunuz için teşekkürler, modumuz silver roleplay olmayacak.

Eldrithc

Glyph

Sunucunuza dair en ufak bir hakaretim olmadı ama Teamspeak 3 adresinize girer girmez banlandım;

<22:36:07> kalıcı sunucusundan "Ceyhun"  tarafından banlandınız.Sebep: (sunucuya hakaret)

Kimseyle alıp veremediğim bir durum yok fakat iyi yaklaştıkça böyle davranıyorsanız birşey diyemem.

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Rodriquez

Alıntı yapılan: AlphaCode - 17 Temmuz 2019, 22:42:07
Sunucunuza dair en ufak bir hakaretim olmadı ama Teamspeak 3 adresinize girer girmez banlandım;

<22:36:07> kalıcı sunucusundan "Ceyhun"  tarafından banlandınız.Sebep: (sunucuya hakaret)

Kimseyle alıp veremediğim bir durum yok fakat iyi yaklaştıkça böyle davranıyorsanız birşey diyemem.

Öncelikle merhabalar, her hangi bir ban atıldıysa mutlaka bir hatanız vardır. Sebepsiz yere kimseye ban atmayız. Ayrıca tanışma durumuna gelirek önceden tanışıyoruz sizinle, Yusufmu yoksa Kadirmiydi ismin tam hatırlamıyorum. Biz oyuncularımıza saygılı-dost bir tavırla yaklaşıyoruz. Her zamanda öyle yaklaşacağız, biz elimizden gelenin en iyisini hatta fazlasını yapmak için gayret ediyoruz. Sunucumuza gelip gelmeyeceğiniz sizin kararınız, saygı duyarız. Tekrardan baltalamak amaçlı eleştiriniz için teşekkür eder ve iyi forumlar dileriz.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2019, 22:48:05 Ranthiel

Glyph

Alıntı yapılan: Ranthiel - 17 Temmuz 2019, 22:44:21
Alıntı yapılan: AlphaCode - 17 Temmuz 2019, 22:42:07

Öncelikle merhabalar, her hangi bir ban atıldıysa mutlaka bir hatanız vardır. Sebepsiz yere kimseye ban atmayız. Ayrıca tanışma durumuna gelirek önceden tanışıyoruz sizinle, Orçun mu yoksa Orkun muydu ismin tam hatırlamıyorum. Biz oyuncularımıza saygılı-dost bir tavırla yaklaşıyoruz. Her zamanda öyle yaklaşacağız, biz elimizden gelenin en iyisini hatta fazlasını yapmak için gayret ediyoruz. Sunucumuza gelip gelmeyeceğiniz sizin kararınız, saygı duyarız. Tekrardan baltalamak amaçlı eleştiriniz için teşekkür eder ve iyi forumlar dileriz.

İsmim Orkun veya Orçun değil sizinle çok iyi tanışıyoruz burada neden böyle yapıyorsunuz anlamadım ismim "KADİR".

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"