GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Gaming Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Yeni Bir İstanbul Hayatı

Başlatan Rodriquez, 17 Temmuz 2019, 01:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Hakkımızda

Sanal Roleplay eğlence odaklı bir SAMP sunucusudur. Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibini barındırır. İstanbul hayatını temel alan bir konseptte daha önce atılmak istenip, atılamamış bir adımı Sanal Roleplay sizler için attı. Sizde İstanbul'un karanlık veya aydınlık tarafında yer almak istiyorsanız Sanal Roleplay dünyasına katılın! Sakin bir hayat sürmek isteyenler için oluşturulan ekonomi ve ticaret sistemi, İstanbul hazzını sonuna kadar yaşatacaktır. Bu hazzın bir parçası olmak istiyorsan doğru yerdesin.

Sunucu Hakkında?
Ekipte ki üyeler alınırken bu platformda ki saygınlıklarından önce işlerine olan bağlılıklarına ve işlerine verdikleri önem test edilir.Daha sonrasında saygınlığa bakılır tabi bu her zaman 2.plandadır.Yeni bir rol ortamı ve yeni sistemlerle sizleri bambaşka bir ortama katıyoruz.

Peki nasıl bir ortam?
Kaliteli, seviyeli ve en önemlisi bunların yanında eğlenceli olacak bir ortam!

Mod Hakkında?
Son zamanlarda ekibimizle beraber 'klon' adıyla tabir edilen yapmacık sunucuların arttığını gördük. 0'dan mod yazmadık fakat sistemlerin çoğu sıfırdan kodlandı ayriyetten tamamen sıfırdan bir mod ortaya çıkardığımızı düşünüyoruz.

Oyunda bir bug gördüğümüzde kime iletelim ?
Sunucu içerisinde bug gördüğünüz zaman web sitemize giriş yaparak, bug bildirimi bölümüne girip konu açarak bizlere bildirebilirsiniz. Ayrıca bug bildirimi yapan üyelerimize ufak tefek hediyelerimiz olacaktır.

Sunucu konsepti?
Konsept İstanbul haritasında geçiyor. Sunucu versiyonu S:RP 1.0.1 olarak beta sürümünde. İlk olarak sunucumuzda'ki bugları tespit edip, bugları gidermek ve geliştirmek amacıyla beta sürüm olarak aktif edeceğiz.

Sunucu ?
Şehrin bir kıyısında fakir, geçmişini zorlukla sağlayan aileler. Diğer ucunda ise kara para ile milyon dolarlar kazanan mafya babaları.
Biz Gerçek Türk Rolünü yansıtmaya çalışıyoruz. Fakat sunucumuzda düzenlediğimiz bir politika bir yönetim kararı ile Turist rollerine izin verilecek, eğer ki turist rolleri abartıya veya saçma rollerin dönmesine sebep olur ise oyuncular ile yapılacak olan anketin sonucuna göre yönetim bir karar alacak ve turist rollerinin gidişatını belirleyecek. Anket sonucu turist rollerinin reddedilmesi oylanırsa turist rolleri kapatılır.

Not: Bizler eleştirilere her zaman açığız, fakat "Başaramayacaksınız." demek yerine "Şu şu şu sebeplerden dolayı desteklemiyorum." derseniz daha yapıcı bir eleştiri olacaktır ki bizde bu sayede o hatamızı düzeltiriz. Herkese teşekkürler!

Sunucumuz özel optimizeli Anti-DDoS Yazılımsal & Donanımsal Sistemlerle korunmaktadır. Ayrıca 7/24 İzlenmektedir ve Kendimize Ait Özel  S-12 Kabin ve Özel Network Ağımızda Barınmaktadır ve Acil durumlarda sizler için en iyi BACKUP & CLOUD Sistemleriyle Veri kaybını ortadan kaldırmak için  en iyi sistemlerini seçtik.

Not : Sistemler Konu Altında Belirtilecektir.
Not 2: Açılış Tarihimiz şuanlık belli değildir en geç 1 ila 2 hafta içinde açılış tarihimiz konu altında belirtilecektir.

Sunucu Bilgileri:
IP: samp.sanal-roleplay.com (Bakim)
Teamspeak : ts3.sanal-roleplay.com (Bakim)
Web: www.sanal-roleplay.com & www.sanalgaming.com

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 16:03:00 Rodriquez Sebep: konu düzeni ve prefix

HeartS

Sunucunun efsane olacağına eminim, başarılar :)  :dans:

Xchatt

Koyu mavi yazılar okunmuyor onun dışında tutar gibi başarılar net bir açılış tarihi vermeniz daha iyi olacaktır.

Sa-Mp 2014-2020

Rodriquez

Alıntı yapılan: Chatt - 17 Temmuz 2019, 03:16:57
Koyu mavi yazılar okunmuyor onun dışında tutar gibi başarılar net bir açılış tarihi vermeniz daha iyi olacaktır.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Lekarz

Hali hazırda bir Türk Konseptli sunucu varken zor gibi, e tabi, başarılar.

Jarveus

Başaramayacaksınız çünküsünü bir iki güne açıklarım.

Eldrithc

Yorumlarınız için teşekkürler, sunucunun tutup tutmayacağını değerli oyuncularımız belirleyecektir. Biz en iyisini yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hali hazırda 5 yılını aşmış bir türk sunucusu var, bizler o sunucu ile tatlı bir rekabete girerek samp aleminin en iyi türk sunucusu arasına girmek istiyoruz. Bir şeylere emek harcıyoruz ve inanıyorum ki sunucumuz iyi yerlere gelecektir. Herkese tekrardan yorumları için teşekkürlerimi sunarım, iyi forumlar dilerim.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

RaideNN

Önceden açılan sanal roleplay vardı yönetim ekibinde Mehmet Demir ve reddom vardı logo aynı rengini değişmişsiniz yine de başarılar diliyorum

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Mag

Başarılar diliyorum tüm ekibe. Lakin az da olsa logoları düzenleyip veya da değiştirseydiniz.

Rafavski

Eldrithc

Herkese yorumları için teşekkürler, tasarımlar renk konusunda benzerliği yoktur. " S " Harfine gelince internette bulunan bir tasarımdır. Yakın zamanda tasarımlar düzenlenecektir. Tekrardan değerli yorumlarınız için teşekkür ederim(z).

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Eldrithc

Glyph

Başka sunucuları kötülüyorsunuz konu altında tartışma çıkarıyorsunuz,herkese hak ettiği gibi davranılır ama başarılar umarım güzel yerlere gelirsiniz
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2019, 22:50:33 AlphaCode
Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"