GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2025, 02:30:00

GTAMulti.com

Başlatan Hwang, 11 Temmuz 2019, 23:59:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSinan28

Öncelikle hayırlı olsun. Mobil tema gelmesi sevindirdi. Sunucu listesi kısmı daha ön planda olan bir yere konulabilir. Bir de rumuz değişikliği kalktı mı acaba? Bulamadım da. Emeği geçen herkesin eline sağlık.  :helal:

Jarveus

Yenilikler geldi, isim değiştirildi. Önümüzde gelişim ve çalışmak için daha geniş bir yol var. Hayırlı olsun,tüm GTAMulti ekibine başarılar dilerim.

Kraus

Güzel görünüyor. Herkes için hayırlı olsun.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Henkai

Zeta

Hayırlı olsun. Eski haline nazaran daha hoş ve kullanışlı olmuş.

Prisonero

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 12 Temmuz 2019, 00:47:16
Öncelikle hayırlı olsun. Mobil tema gelmesi sevindirdi. Sunucu listesi kısmı daha ön planda olan bir yere konulabilir. Bir de rumuz değişikliği kalktı mı acaba? Bulamadım da. Emeği geçen herkesin eline sağlık.  :helal:
Rumuz değişim şu anlık kullanım dışı, rumuz değişim ile birlikte bazı şeyler de kullanım dışı. Çoğu şey 0'dan kodlandığı için yavaş yavaş yerli yerine oturacak.

Medcezir

Yeni isim hayırlı olsun.  İnşallah ileti isimleri ve renkleride güncellenir.

Pablo

Alıntı yapılan: Medcezir - 12 Temmuz 2019, 01:56:40
Yeni isim hayırlı olsun.  İnşallah ileti isimleri ve renkleride güncellenir.
açılalı 2saat olacak yavaş yavaş forum düzene girer doğru değilmi adminim @Hwang

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Focus

herşey güzelde tema çok kötü ya..

Şeytana Şükür!

trabzon

Mobil tema, eskisinden daha iyi olmuş.

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Ali

Leo`

Gelecek için büyük adım attınız gençler.. her daim arkanızdayım. forum çok güzel olmuş, emeği geçen tüm geliştirici ekibinin ellerine sağlık. Mobilden bakabildiğim kadar bakıyordum, şimdi mobil tema mükemmel diyebileceğimiz kadar iyi olmuş. bunun için bile daha fazla aktif olabilirim. başarılar diliyorum size, sizden hiç şüphem yok.  :helal:

staple

Alan adı harika, ekip harika, tema harika... Emeklerinize sağlık, başarılarınızın devamını diliyorum.

FalafelÇorba

Hayırlı uğurlu olsun.