GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:47:52

FrankL

Başlatan FrankL, 01 Temmuz 2019, 01:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FrankL

SA-MP Geçmişi

2013 senesinde SA-MP serüvenim Z Group sunucusunda başladı. Arkadaşımın önerisiyle bu sunucuya girip tahminimce 2016 yılına kadar vakit geçirdim. Daha sonraki süreçte sunucunun gidişatı kötüleştiğinden ötürü arkadaşlarım bırakınca ben de eski tadını vermediği için bıraktım. Roleplay türünü keşfedince freeroamı tamamen bıraktım. Yeni Nesil & Vendetta gibi sunucularda bir süre vakit geçirdim.

Daha sonra Türk konsept roleplay sunucusunda vakit geçirdim. Türk konsept sunucuda uzun süre yetkili olup SA-MP ortamının her türlü yüzünü gördüm, SA-MP oynayan insanların nasıl olduklarını çoğunlukla sesli iletişim kurulduğundan dolayı tanımış oldum. 30 Ağustos 2020 tarihinde Türk konsept roleplay sunucusundan elimi ayağımı çektim, SA-MP üzerinden de çektim.

2021 yılının yazında arkadaşımın çağırmasıyla birlikte GOAT Roleplay'e geçtim. Yaklaşık 2 ay burada bulundum, yetkili oldum ve bırakmam gerektiği için bıraktım.

5 FA Cup, 4 League Cup, 10 Community Shield

Z Group - Animatör - Değişken
Türk Konsept Roleplay - Üst Yönetim Admini & Grafik Tasarımcı & Harita Tasarımcısı - 2 Yıl
GOAT Roleplay - Admin & Harita Tasarımcısı - 2 Ay
Bosphorus Roleplay - Kurucu Ortak & Sunucu Yönetimi

Türk Konsept Sunucu:

Bana göre geçen yıllarda ve günümüzde Roleplay platformlarında artan samimiyetle birlikte insanların birbirleriyle olan iletişimi de saçma bir hale bürünüyor. Oyun ortamı zevk almak için fakat insanlar birbirleri hakkında ileri geri konuşarak daha fazla vakit geçiriyor. Çok saçma. Bu yüzden SA-MP kitlesini genel olarak beğenmiyorum. Ama Roleplay türünün verdiği zevk iyi.
Son düzenlenme: 02 Temmuz 2022, 21:43:08 FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

Deuclion

parti kur oy verelim seviyorum seni  :kalp:

FrtdnYLDZ

Aleyküm selam, hoşgeldin.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Lekarz

Sevdiğim kardeşim, her şey gönlünce olsun.

Kraus

Aleyküm selam, foruma hoşgeldin. Grafik konusunda yeterince iyisin, mapperlıkta da gelişebilirsin. Başarılar.  :helal:

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

sweezy

QrzR

Aleyküm selam dostum foruma hoş geldin.

Wishkle

Hoş geldin kankamm.

Wishky

NikolaiS

Dreizen

Uzun süre boyunca beraber olduk, kardeşim dediğim bir adamsın, gerek Z, gerek Türk İbiza, gerekse Safari'de hep beraber olduk, kötü şeyler yaşadık, iyi şeyler yaşadık ama hiç bir zaman dostluğumuza birşey olmadı kardeşim, iyi ki tanımışım dediğim tek tük insanlardan bir tanesisin, Selahattin kardeşin her zaman arkanda, seviliyorsun. :) :kalp:
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 16:21:35 Dreizen

Erdem

Kardeşim çok iyisin.
Selahattinin hediyesi varmış.

Jarveus

better than yesterday. :)

twoground

Başarılar kardeşim.

Riki

Tanıdımığım en iyi ve en kaliteli insanlardan biri gerçek arkadaş.Hakkı ödenmeyecek birisi iyiki arkadaşım  :kalp:
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 17:09:04 Riki