GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2025, 02:02:01

Taciz - Tecavüz

Başlatan Craowin, 30 Haziran 2019, 03:43:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Craowin

Ülkemizde son sıralarda artmaya başlayan küçük çocukları, kadınları hatta cins ayırtmaksızın hayvan ve erkekleri bile taciz tecavüze uğratacak kadar düşük seviyeli bir ülke olma yolunda ilerliyoruz. Cezasının idam olup olmaması konusuda tartışılıyor, sizin düşüncelerinizi de merak ettim.

FrtdnYLDZ

Erkek gücü değil, güçsüzlüğün ürünü. Üzücü bir durum, azalması dileğiyle.

sweezy

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 30 Haziran 2019, 03:46:03

Craowin

Bencede öyle yada caydırıcı bir ceza verilip önüne geçilmeli, böyle olmaz.

Craowin

FrtdnYLDZ

Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 30 Haziran 2019, 04:09:11

Sonuna kadar haklısın. Umarım dediğin gibi olur.

Craowin

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 30 Haziran 2019, 04:13:36

Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 30 Haziran 2019, 04:09:11

Sonuna kadar haklısın. Umarım dediğin gibi olur.

Umarım dostum.

Enkei

Genelde potansiyel tecavüzcü ve sapıklar küçüklüğünden itibaren baskı ile yetişmiş bireylerden oluşur. Bu baskı ile yetişen bireyler görücü usulü veya aile zoru ile evlilik hayatına adım atar. Zaman geçtikçe dışarıdaki güzel dünyayı daha fazla görmeye başlayan bu birey ailesine ve evine olan bağını yavaş yavaş kaybedip akla sığmayacak işlere kalkışır. Örneğin Instagram'da kendisinden 20 yaş küçük bir kıza yürümek, sokaklarda sapkınlıklar yapmak vs.

Bu acı durumu önlemek konusunda benim şahsi görüşüm "eğitim"dir. Bireylere küçük yaştan itibaren neyin ne olduğu, ne yapılıp yapılmayacağı öğretildiği taktirde bu problemler ortadan kalkacaktır.

Ancak ileri seviyedeki sapıklardaki çözüm yolları ise hadım etmek veya rehabilitasyon merkezlerine yatırmak olabilir. Oldu ki idam geldi, bu ülkede idamı hak eden çok fazla kitle var. Tecavüzcülere idam sırası geleceğinden şüpheliyim.

Joker

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

_Code

Eğitime ve bilime değil saçma sapan şeylere yatırım yaparsan olacağı budur. 70'li yılların öğrencilere bakın birde şimdi ki öğrencilere.
Suriye meselesinede girmek istemem.  :@
Son düzenlenme: 30 Haziran 2019, 18:01:26 2PAC_

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Craowin

Alıntı yapılan: Marionetta - 30 Haziran 2019, 15:24:59

Genelde potansiyel tecavüzcü ve sapıklar küçüklüğünden itibaren baskı ile yetişmiş bireylerden oluşur. Bu baskı ile yetişen bireyler görücü usulü veya aile zoru ile evlilik hayatına adım atar. Zaman geçtikçe dışarıdaki güzel dünyayı daha fazla görmeye başlayan bu birey ailesine ve evine olan bağını yavaş yavaş kaybedip akla sığmayacak işlere kalkışır. Örneğin Instagram'da kendisinden 20 yaş küçük bir kıza yürümek, sokaklarda sapkınlıklar yapmak vs.

Bu acı durumu önlemek konusunda benim şahsi görüşüm "eğitim"dir. Bireylere küçük yaştan itibaren neyin ne olduğu, ne yapılıp yapılmayacağı öğretildiği taktirde bu problemler ortadan kalkacaktır.

Ancak ileri seviyedeki sapıklardaki çözüm yolları ise hadım etmek veya rehabilitasyon merkezlerine yatırmak olabilir. Oldu ki idam geldi, bu ülkede idamı hak eden çok fazla kitle var. Tecavüzcülere idam sırası geleceğinden şüpheliyim.

Gördüğüm nadir mantıklı yorumlardan, fakat 50 yaşına gelmiş tacizci sapık bir insanada eğitim verilemez. O adam göreceğini görmüş, yaşayacağını yaşamıştır. Gerekeni hükümetin düşünüp bir an önce açıklıga kavuşturması lazım. En azından bu durumlarda nefsi müdafa yaparak birini öldürünce hapis cezası yememeleri daha iyi olacaktır.

Craowin

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 30 Haziran 2019, 18:00:14

Eğitime ve bilime değil saçma sapan şeylere yatırım yaparsan olacağı budur. 70'li yılların öğrencilere bakın birde şimdi ki öğrencilere.
Suriye meselesinede girmek istemem.  :@

Çok doğru.

Eamon

Yani öyle bir şeyin cezası anca idam olur fakat bu sefer milletin üzerine suç atılabilme olasılığı var ve bu Türkiyede çok kolay gibime geliyor ama idam yerinde bir karar olabilir.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Lee Seon

Birileri çıkıp olayı iktidara, politikacılara bağlamış. Başından söyleyeyim, hiç bir siyasi görüşü savunmuyorum aksine siyaset ve politika gibi kirli işlerden oldukça nefret ediyorum.

Kusura bakmayın fakat %95'i boş ve cahil yetişen bir toplumumuz var. Bu ülkede yaşayan ve bahsettiğim %95lik dilim içerisinde yer alan hangi birey kalkıp da "ben kendini gerçekleştirebilen, dışarıda hareketsiz durup oksijen üreten ağaçtan az da olsa daha yararlıyım." diyebilir? Uzağa bakmayalım, burada hanginiz bunu bana diyebilir? En iyi üniversiteleri okumakla, doktoralarla, yüksek maaşlı işlerle falan bu işler dönmüyor. Bunlardan birine sahipseniz veya hayatınızda hiç durmadan fahişelik yapıyorsanız bana kalkıp da bu cümleyi söylemeye veya şikayet etmeye hakkınız yok. Şikayet edebilmek veya yorum yapabilmek için önce evren için o ağaçtan 1 tık daha faydalı olabilmemiz gerekiyor.

Size şunu net ve emin bir şekilde söylüyorum. Bakın o insanlara. Ağaçtan 1 tık faydalı olan insanlara bakın. Göreceksiniz ki o insanlar kendini gerçekleştirmiş ve bu kötü davranışları kınayan ve engellemeye çalışan gerçek insanlardır. O ağaçtan daha faydalı olduğunuz gün bu ülkede ve dünyada böyle şeyler yaşanmaycaktır.

Craowin

Alıntı yapılan: Ferman - 30 Haziran 2019, 18:54:17

Yani öyle bir şeyin cezası anca idam olur fakat bu sefer milletin üzerine suç atılabilme olasılığı var ve bu Türkiyede çok kolay gibime geliyor ama idam yerinde bir karar olabilir.

İdam gereksiz bence. Dediğin gibi suçsuzlarıda öldürebilirler. Bunun vebalini kimse üstlenemez..