GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

YazılımTR | League Of Legends 150MB'a Düşürme.

Başlatan Codes., 17 Aralık 2018, 23:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Codes.

Merhabalar dostlar, Öncelikle sizlere League Of Legends oyunundaki "game.cfg" dosyasını en iyi performans haline getirerek ve en düşük boyuta düşürülmesi için notepad++ ile kendi yazmış olduğum
YazılımTR Projesi adına yapılmıştır. Kodlar Paylaşılmayacaktır YazılımTR Projesinde Saklıdır.

Son düzenlenme: 18 Aralık 2018, 00:11:41 TAKTAK26

Kraus

Oyunu tamamen indirmek zor bir şey değil. Bu devirde  diskte yer sıkıntısı yaşayan  da olduğunu sanmıyorum. Oyunu 150 mb'a düşürmenin yararı ne tam olarak anlamadım? Teşekkürler.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Codes.

Alıntı yapılan: Kraus - 18 Aralık 2018, 00:27:17

Oyunu tamamen indirmek zor bir şey değil. Bu devirde  diskte yer sıkıntısı yaşayan  da olduğunu sanmıyorum. Oyunu 150 mb'a düşürmenin yararı ne tam olarak anlamadım? Teşekkürler.

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. şöyle bir şey var ki dostum mesela kimi insanın bilgisayarı iyi değil
ve ya maddi manevi durumu iyi değil. Zor değil diyorsun ama bence şöyle düşünmeni istiyorum.
Şimdi bir oyun indiriyorsun bilgisayarın 1GB RAM benimde şuanda öyle mesela yeni olan bilgisayarım bozuldu ve 1GB RAM bilgisayar kullanıyorum. Anlatılmak istenen oysaki 150MB'a düşürme yani yararı
bir kişinin bilgisayarı kötü ise o oyunu oynayıp keyif almak ister ve mutlu olur bu şekilde düşünebiliriz.
Yararları;
PAWN Kodu: Seç
-Oyun içi en iyi performans.
-Oyun içi takılma , donup geri gelmesi(Drop) gibi sorunların ortadan kalkması.
-Oyun içi ana ekranda kalması sorununun çözümü.
-Tekrar bağlantı kuruluyor gibi bir sorunun kalkması.
-Oyun içi daha fazla yüksek fps alabilme
-Güç yeteneği etkin hale getirilmesidir bilgisayarda bu işlem genellikle etkindir ama league of Legends de bazen etkin olmayabiliyor bu yüzden ayarlayarak onu etkin hale getirebilmeye çalıştık
-En iyi Performans a ayarlayarak ".cfg" dosyasını , Daha güzel bir oyun haline geliyor ve geldikten sonraki aşama ise hemen hemen oyunu güncelledikten sonra oyunun ".cfg" dosyası Leauge Of Legends in dosyalarınıda en iyi performans şeklinde ayarlıyor bu yüzdende hatalar ve sorunlar ortadan kalkıyor.

Kraus

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 18 Aralık 2018, 11:05:33

Alıntı yapılan: Kraus - 18 Aralık 2018, 00:27:17

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. şöyle bir şey var ki dostum mesela kimi insanın bilgisayarı iyi değil
ve ya maddi manevi durumu iyi değil. Zor değil diyorsun ama bence şöyle düşünmeni istiyorum.
Şimdi bir oyun indiriyorsun bilgisayarın 1GB RAM benimde şuanda öyle mesela yeni olan bilgisayarım bozuldu ve 1GB RAM bilgisayar kullanıyorum. Anlatılmak istenen oysaki 150MB'a düşürme yani yararı
bir kişinin bilgisayarı kötü ise o oyunu oynayıp keyif almak ister ve mutlu olur bu şekilde düşünebiliriz.
Yararları;
PAWN Kodu: Seç
-Oyun içi en iyi performans.
-Oyun içi takılma , donup geri gelmesi(Drop) gibi sorunların ortadan kalkması.
-Oyun içi ana ekranda kalması sorununun çözümü.
-Tekrar bağlantı kuruluyor gibi bir sorunun kalkması.
-Oyun içi daha fazla yüksek fps alabilme
-Güç yeteneği etkin hale getirilmesidir bilgisayarda bu işlem genellikle etkindir ama league of Legends de bazen etkin olmayabiliyor bu yüzden ayarlayarak onu etkin hale getirebilmeye çalıştık
-En iyi Performans a ayarlayarak ".cfg" dosyasını , Daha güzel bir oyun haline geliyor ve geldikten sonraki aşama ise hemen hemen oyunu güncelledikten sonra oyunun ".cfg" dosyası Leauge Of Legends in dosyalarınıda en iyi performans şeklinde ayarlıyor bu yüzdende hatalar ve sorunlar ortadan kalkıyor.

Açıklaman için teşekkürler. Bilgisayarı düşük olanların işine yarayacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Backup

Performansı etkiler ama olumsuz yanlarıyla çok uğraştırır. Teoride hata vermez ama sonrasında sıkıntı çıkartır.

Codes.

Alıntı yapılan: Backup - 18 Aralık 2018, 11:41:46

Performansı etkiler ama olumsuz yanlarıyla çok uğraştırır. Teoride hata vermez ama sonrasında sıkıntı çıkartır.

Yorumunuz İçin Teşekkürler.

Codes.

Arkadaşlar yeni tasarladığımız "game.cfg" özel oyun ayarları ile mb düşürmek için bir yöntem bulduk. Peki soruyorum sizlere "game.cfg" paylaşılsın mı? (Geliştirilmiş Hali)

Not : Eğer Çok fazla paylaşılma konusunda yanıt gelirse paylaşacağız.
Son düzenlenme: 09 Şubat 2019, 23:26:34 AHMET26

Codes.

League Of Legends MB Düşürme V4 [Testing]

Boyut(MB): 133.4MB

Kalashnikoff

███████████████████  %71

volitina

Alıntı yapılan: Kraus - 18 Aralık 2018, 11:41:32

Açıklaman için teşekkürler. Bilgisayarı düşük olanların işine yarayacaktır.

ace

Ryroz

Redfield

MarshWR

Toplam boyut mu 150mb'a düşüyor, yoksa sadece client mi?
İlginç geldi...

QrzR

Alıntı yapılan: Lucifєr - 04 Haziran 2019, 04:33:34