GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2025, 02:01:26

Half Life: Blue Shift

Başlatan volitina, 14 Mayıs 2019, 17:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volitina

Bu oyun da Opposing Force'ta olduğu gibi ilk oyunu farklı bir karakterin gözünden yaşamamızı sağlamaktadır. İlk oyundaki tren yolculuğunu hatırlarsanız bir sahnede bir polis memurunun (ya da güvenlik görevlisi) kapıyı zorladığını ancak açamadığını görürüz. İşte bu oyunun ana karakteri olan kişi Black Mesa'da çalışan Barney Calhoun adındaki kişidir.

Blue Shift, güvenlik görevlisi Calhoun'un tesisten kaçma çabasını, bu yolda birlikte çalıştığı araştırma takımı üyelerinin yaşadıklarını konu almaktadır. Half-Life'da ters giden deney sonucu yaşananları benzer, ama farklı bir açıdan göstermektedir.

Oyunun başlarında Freeman'ın bir tren içerisinde önümüzden geçtiğine şahit olmaktayız. Ben oyunun bu güvenlik görevlisine bağlanmasına gerçekten çok şaşırmıştım. :)

Gordon Freeman ve Adrian Shephard karakterleri G-Man'in ilgisini çekmeyi başarırken, Barney böyle bir etki yaratmamıştır. Barney ile bir sonraki karşılaşma noktamız Half Life 2 oyunu olacaktır. Barney, Half Life 2 oyununun başında Freeman'a yardım edecektir. Kaybettiğimiz levyemizi de bize verecektir. :)